פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים שלוםקניתי היום מחשב חדש עם מעבד AMD 445 ולוח GIGABATE 770T UD3 פתחתי את הליבה הרביעית והיא נפתחה בקלות והרצתי OCCT שעתיים זה מספיק בשביל לדעת שהליבה יציבה?
פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים מחבר אז אין צורך לעשות בדיקה נוספת למשך כל הלילה?ושאלה נוספת אני לא יכול לקרוא את הטמפ של המערכת אחרי פתיחת הליבה הבנתי שזה בעיה ידוע אבל איך בכל זאת אני יכול לבדוק את הטמפ?
פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים כמה שיותר זמן יותר טוב, תריץ בדיקה בלילה שתהיה בטוח.לגבי הטמפ' עד כמה שזוכר לי אין מה לעשות בנידון.
פורסם 2010 בספטמבר 715 שנים מחבר התוכנה הזאת מראה לי שהטמפ הן כ40 מעלות במנוחה בדרך כלל 38-9 ובמאמץ 60-62 זה תקין?
פורסם 2010 בספטמבר 715 שנים נדמה לי שבמאמץ ל-AMD זה חם. לא משהו מדאיג. אלא אם כן אני לא מעודכן וזה השתנה?
פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים מחבר המחשב הזה יעבוד בבית עם מזגן תמידי רק כרגע זה לא קח זה מחשב שקניתי למישהו הרכבתי אבורו ואני מוודא שאני נותן לו מוצר מוגמר תקין לגמרי אז יש סיבה לדאגה בהיתחשב בטמפ האלה?[br]פורסם בתאריך: 7.09.2010 בשעה 19:05:27לאחר שימוש בתוכנה occt משך שעתיים הטמפ הגיעה ל72 מעלות בחדר יחסית מאוורר אבל בלי מזגן יש סיבה לדאגה?כמו שציינתי מדובר במחשב חדש נקי לגמרי עם סירקולציה טובה הכוללת מאוורר 120 מקדימה 120 מאחורה סטוק למעבד שכנראה לא עושה הרבה ו120 של הספק לא יודע כמה הוא משפיע לא נעים לי להגיד ללקוחה שלי שבמקרה היא אחותי שטעיתי וכן צריך קרור נוסף למעבד יש משהו לעשות בנדון חוץ מלקנות קירור נוסף?והאם בכלל זה טמפ שמסקנת את המחשב?המחשב במשכן הקבע שלו יהיה 90%מהזמן במזגן טוב בסוף החלפתי קירור ל64 פרו והטמפ ירדו לסביבות ה50 במאמץ מקווה שזה יהיה בסדר
פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים הטמפ' לא חריגות...במיוחד בחום הזה בארצנו..רק תוודא שהמאוורר של המעבד אכן עובד על 100 אחוז במאמץ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.