פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים מחבר מאיזה אזור אתה בארץ?ירושלים אזור קניון מלחה ואצטדיון טדיעריכה רציתי לשאול מה לוקח:Motorola MilestoneHTC Desireמה לוקח מהשניים לגבי הדרישות שלי
פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים מה יש להמתין? הוא זמין. אבל זה מכשיר יקר ובעיתי מבחינת GPS כרגע. אם כל הדרישות שלי זה WIFI, מצלמה טובה, מסך מגע טוב, אפליקציות וכו' למה לשלם כ"כ הרבה כשהמיילסטון יענה על הדרישות ויותר. בכל מקרה הדיזייר גם מעולה אך מגיע ללא מקלדת פיזית אם זה חשוב לך. הוא גם יקר בכ-600 ש"ח
פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים מחבר לא כדאי שהוא ימתין לSAMSUNG GALAXY S? :s05:לא אכפת לי להמתין אם המכשיר הוא מכשיר מצויין מסוגו ומתאים לדרישות שלי
פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים אבל יש המון מכשירים שעונים על הדרישות שלך! לא ביקשת שום דבר יוצא דופן ממכשירים חכמים היום
פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים מחבר אבל יש המון מכשירים שעונים על הדרישות שלך! לא ביקשת שום דבר יוצא דופן ממכשירים חכמים היוםאז תביא רשימה של כל המכשירים שעונים על הדרישה שלי והם מכשירים שווה לי לקנות ויש אותם בארץ בחנויות פרטיות שהם ב100% לא יפשטו רגל
פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים מה זה תביא רשימה? ואיך אתה חושב שתדע לבחור מבינהם? יש את המיילסטון שעולה 2100 לערך ויש את ה-SGS שעולה בארץ 3600 ש"ח בערך. בינהם יש עוד לא מעט מכשירים כל אחד קצת שונה מהשני. בנוסף, חאלס עם ה: "10% לא יפשטו רגל" כי אין דבר כזה. גם פלאפון לא בטוח ב-100% שלא תפשוט רגל בעתיד
פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים מחבר טוב עזוב אני הולך על המיילסטון וזהו זהיש לך חנות שמוכרת אותו באופן פרטי ושווה לקנות ממה מאשר בחנויות פרטיות אחרות?
פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים http://eline.co.il/aecommerce/c201/117011.phpנמצאים בתל אביב, מומלצים מאוד. לא מצאתי שום דבר בירושליים
פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים לא אכפת לי להמתין אם המכשיר הוא מכשיר מצויין מסוגו ומתאים לדרישות שליהגלקסי נחשב למכשיר הטוב ביותר כרגע.יש לו את המסך הטוב ביותרהוא המכשיר החזק ביותר מבחינת חומרהבעית הGPS שלו קשורה לתוכנה ולא לציפ ולכן תיפתר תוך חודש מקסימום ככל הנראה.אבל מדובר במכשיר יקר ללא מקלדת פיזית, ממכשירים עם מקלדות פיזיות המיילסטון לוקח. מכשיר מעולה וחזק ולא יקר מכיון שהוא כבר לא כל כך חדש.לך על המיילסטון רוב הסיכויים שלא תתאכזב.בהצלחה
פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים שלום לכולם,אפשר שאלה על הדרך?ממש עניינתם אותי במיילסטון, האם ניתן לשדרג לו גירסה? נגיד כשיצא אנדרויד 2.2 או גירסה 3?כמו כן בעת גלישה, האם נאספים עליי נתונים מגוגל כי מערכת ההפעלה שלהם, או שכאן הם לא יישמו "אח גדול" כזה?
פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים המיילסטון מקבל 2.2 רשמי, זה כבר הוכרז. אל דאגה, אתה תמיד תשלח מידע לגוגל, בין אם תרצה בכך או לא
פורסם 2010 בספטמבר 415 שנים אל דאגה, אתה תמיד תשלח מידע לגוגל, בין אם תרצה בכך או לא גררררר .... באסה .....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.