עבור לתוכן

איזה מכשיר לקחת אני טובע במכשירים מעולים ולא יודע מה לבחור

Featured Replies

פורסם

זה כמו להיות בחנות ממתקים שאתה ילד בן 6 ששוקל 50 קילו ואתה לא יודע מה לבחור :bash::s07:

יש כל כך הרבה מכשירים היום טובים ואין לי מושג איזה טלפון לבחור אני נדלקתי קצת על הN97 ולפי מה שקראתי באינטרנט זה כנראה הפאלפון בשבילי

אבל לא יודע חשבתי לבדוק אופציות אחרות כשראיתי את המחיר בחברת פלאפון(החברה שלי)

בכל מקרה אני רוצה לוח מקשים

אינטרנט עדיפות ענקית לWIFI

מסך מגע

אפשרות לראייה של סרטםי אל אכפת לי רזולוציה או שמע טוב רק שיהיה אפשר לראות

מצלמה פצצתית באיכות מעולה בנוסף לזה אני רוצה גם וידיאו באיכות מעולה

שיהיה אפשר להתקין עליו מערכות הפעלה שונות או שלפחות יוציאו עידכונים כל הזמן למערכת הפעלה ולטלפון הזה בכלליות

והכי חשוב לי מוזיקה! אני רוצה מוזיקה באיכות הכי טובה שיש עם כל התוספות האלו למעלה

איך שהוא יש לי הרגשה כאילו מישהו יגיד לי בתגובה למטה " אז בקיצור אתה רוצה חללית לא טלפון נייד" וזה כנראה באמת מה שאני רוצה אבל אני לא בטוח שאני ימצא טלפון שכזה

• תגובות 30
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה חייב לקנות מחברת פלאפון או שאתה יכול לקנות מחנות פרטית ולהכניס את ה-SIM של פלאפון?

פורסם
  • מחבר

אתה חייב לקנות מחברת פלאפון או שאתה יכול לקנות מחנות פרטית ולהכניס את ה-SIM של פלאפון?

לא חובה מחברת פלאפון אבל נראה לי שעדיף מהם כי יש סיכוי של 100% למימוש אחריות ואי פשיטת רגל לעומת חנות פרטית שיש סיכוי נמוך אבל קיים של פשיטת רגל בנוסף לזה שנושא האחריות יכול להיות גם בעייתי במקרה והחנות פשטה רגל למשל

פורסם

בתור אחד שיש לו N97 ממליץ בחום לא לעשות את הטעות שאני עשיתי.

חווית השימוש בו על הפנים מבחינות רבות:

מע' הפעלה איטית.

לא מתמודד עם הרבה ישומים.

גלישה באינטרנט לא נוחה.

איכות שמע לא איכותית.

מסך מגע ומקלדת לא נוחים.

פורסם

מסכים - גם לי היה N97 והוא אכזבה מכל הבחינות מאחר והמסך מגע רזיסטיבי ולא נוח, המכשיר כבד, מערכת הפעלה מתה וכו'.

לגבי חנות פרטית - אם קונים מחנות מוכרת וגדולה שעובדת שנים על גבי שנים הסיכוי לפשיטת רגל נמוך בטרוף.

כרגע כמכשיר חכם יש לך את המיילסטון של מוטורולה עם מערכת הפעלה מעולה עם אפליקציות רבות, מסך מגע מעולה, מקשים וירטואליים+פיזיים, WIFI, GPS ואפילו מחיר זול יחסית של 2100-2200 ש"ח חדש עם אחריות

פורסם
  • מחבר

מסכים - גם לי היה N97 והוא אכזבה מכל הבחינות מאחר והמסך מגע רזיסטיבי ולא נוח, המכשיר כבד, מערכת הפעלה מתה וכו'.

לגבי חנות פרטית - אם קונים מחנות מוכרת וגדולה שעובדת שנים על גבי שנים הסיכוי לפשיטת רגל נמוך בטרוף.

כרגע כמכשיר חכם יש לך את המיילסטון של מוטורולה עם מערכת הפעלה מעולה עם אפליקציות רבות, מסך מגע מעולה, מקשים וירטואליים+פיזיים, WIFI, GPS ואפילו מחיר זול יחסית של 2100-2200 ש"ח חדש עם אחריות

מה המכשיר הכי טוב שאני יכול להביא ולא אייפון כי אני לא מחסידי אפל למיניהם

אמרתי לכם מה התכונות שאני רוצה בטלפון אם יש לכם טלפון כמו שאמרתי לא משנה לי באיזה מחיר רק תגידו(לא משנה לי באיזה מחיר כי אני יודע שמחירים של מכשירים הם בדרך כלל 3000-5000 שקל לא יותר מזה ולא אכפת לי להשקיע סכום כזה אם הטלפון ישאר אצלי להרבה מאוד זמן)

פורסם

קראת מה רשמתי? הצעתי לך טלפון מעולה שעונה על כל הצרכים שלך ואני אומר לך שהוא עולה 200-2200 בחנויות הפרטיות עם אחריות והכל!

פורסם
  • מחבר

קראת מה רשמתי? הצעתי לך טלפון מעולה שעונה על כל הצרכים שלך ואני אומר לך שהוא עולה 200-2200 בחנויות הפרטיות עם אחריות והכל!

טוב אני יראה כבר אבל אמרתי לך אני מאוד מעדיף חברה סלולארית אם יש את הטלפון אצל פלאפון זה יהיה הרבה יורת קל גם בשבילי

פורסם

יש בסלקום אבל שם הוא עולה 2700 בערך

פורסם
  • מחבר

יש בסלקום אבל שם הוא עולה 2700 בערך

יש איזה שהוא מכשיר בפלאפון שבאמת שווה לקנות אותו מבחינת מחיר ומבחינת הדברים שרשמתי למעלה?

פורסם

שלילי

פורסם

"חוץ מאיפון כי אני לא מהמתחסדים שלהם"..

גישה בעייתית הייתי אומר.

פורסם
  • מחבר

"חוץ מאיפון כי אני לא מהמתחסדים שלהם"..

גישה בעייתית הייתי אומר.

זו לא גישה כל המכשירים של אפל הם גימיקים פשוטים וזולים מבחינת איכות חומרים וחומרה כדאי שתקרא קצת כתבות על אפל אני מתכוון לכתבות השליליות לא אלו הטובות ותראה בעצמך שאחרי שויצאים מהבועה שאפל היא החברה היחידה בעולם ואם לא אז היא הכי טובה שיש בכל תחום מבינים שהיא חברה גרוע שצריכה להיות באותו משתמש שאומרים בו חברת ג'נרי שלא שמעו עליה מרוב שהיא גרועה חבל שהמצב לא ככה

פורסם

שמע, אף אחד לא בא להתווכח איתך. אתה לא רוצה אייפון? זכותך המלאה. בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

שמע, אף אחד לא בא להתווכח איתך. אתה לא רוצה אייפון? זכותך המלאה. בהצלחה.

בדיוק אני לא רוצה אייפון זכותי

בקצרה ולעניין

יש חנות פרטית שמוכרת את המי משהו הזה במחיר זול יחסית ואם חנות פרטית אז רק אחת שעובדת המון זמן עם המון לקוחות בלי אופציה לפשיטת רגל עתידית בבקשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים