עבור לתוכן

מתי יושק N8 בארץ ולאיזה חברה סלולרית הוא יגיע?

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע מתי יושק בארץ nokia n8 ובאיזה חברה סלולרית זה יקרה?

עד כמה שאני יודע הוא כבר יצא לשוק אבל אני לא מוצא אותו בארץ גם לא בחנויות פרטיות

פורסם

נוקיה כרגע משווקת בכל החברות הסלולארוית - אני מאמין שגם ה-N8 ישווק בכולן

פורסם
  • מחבר

הנק' החשובה היא מתי הוא ישווק? זה יותר חושב לי מלדעת באיזה מהחברות הוא ישווק.

ביינתים אפילו בחנויות הפרטיות אני לא רואה אותו. מישהו יודע מתי הוא יגיע לארץ?

פורסם

הוא עדיין לא שווק וגם אין תאריך מדוייק.

תאלץ לחכות.

פורסם

אם אני אגיד לך שהוא קצת מגעיל תאמין לי?

פורסם
  • מחבר

תנמק ואלי אני יאמין :)

פורסם

הוא אמור להיות פלאפון לא רע בסה"כ, בחו"ל הבנתי שהוא זול מכל שאר הסמארטפונים המקבילים. הסיבה שלא היתי פוזל לכיוונו היא מערכת ההפעלה שלו. גם אם הוא היה נמכר בכ-1700 ש"ח כחדש נשבע שלא היתי קונה. סימביאן כרגע מתה - מקווה בישביל נוקיה שיהיה שם מהפך או פשוט שיחליפו כבר מערכת הפעלה.

אם הוא היה מגיע עם אנדרואיד ובמחיר טוב יכול להיות שהוא היה נהפך להיות להיט מכירות

פורסם
  • מחבר

מה רע במערכת הזו? ואם לא הפלאפון הזה אז איזה פלאפון הכי מתקרב לאייפון עם מסך MULTI?

פורסם

המערכת איטית, מסורבלת יחסית ומיושנת בטרוף. האנדרואיד אוכלת אותה בלי מלח מכל בחינה אפשרית.

איזה מכשיר כן? מיילסטון למשל - אני מתכנן לקנות אותו ממש בקרוב.

פורסם

יש לנו את המכשיר הזה בעבודה בערך כחצי שנה (מכשיר prototype). כמובן שאי אפשר להסתמך ב100% על ביקורת על גרסת מכשיר לא סופית, אבל כמו ש XTRACT אמר, זה פאקינג סימביאן, וזה פשוט פאקינג מכוער, לא נוח ולא אינטואיטיבי. זאת מערכת שאף פעם לא תוכננה לתמיכה בטאץ' סקרינים שנאלצה להוסיף את האפשרות באמצע וממש מרגישים שזה לא היה לרצונה. אני לא נכנס לכמה מגהרצים ,מגהפיקסלים או ג'יגהבייטים יש לו בSPEC, כי על הנייר יש לו מפרט יפה יחסית.

פורסם
  • מחבר

מיילסטון זה מוטורולה ועד כמה שאני יודע המכשירים האלה נורע רגישים למכות הוא נופל הלך על המכשיר + אף פעם לא ניסיתי אבל ניראה לי מקלדת נשלפת זה לא נוח. מה אתם אומרים?

פורסם

מאיך שרשמת את זה אפשר להבין כאילו בגלל שזה מוטורולה זה רגיש למכות - זה הרי שטות. המכשיר כמו כל מכשיר עם מסך מגע ענק רגיש לנפילות ומכות, זה לא נוקיה של לפני 5-6 שנים שגם מקומה 9 זה לא היה מתפרק - פשוט אל תפיל ואל תקנה את זה לילדים בגן. בכל מקרה המקלדת זה דווקא יתרון גדול כי היא הרבה יותר נוחה (אחרי שמתרגלים) מכל מקלדת וירטואלית לדעתי.

פורסם
  • מחבר

מסקר קטן שעשיתי אני חושב שעדיף לחכות ל MEEGO כי מבחינת החומרה N8 יותר טוב (BT 3 מצלמה טובה יותר איכות שידור מסויימת טובה יותר ועוד'...) אבל מבחינת פונקציונליות מיילסטון יותר טוב. אני מניח שהמכשיר הבא של נוקיה יהיה שילוב של השניים.

האם אני צודק?

פורסם

שימו לב מדובר ב-Symbian ^3, לא ב-Symbian הישנה.

פורסם

מסקר קטן שעשיתי אני חושב שעדיף לחכות ל MEEGO כי מבחינת החומרה N8 יותר טוב (BT 3 מצלמה טובה יותר איכות שידור מסויימת טובה יותר ועוד'...) אבל מבחינת פונקציונליות מיילסטון יותר טוב. אני מניח שהמכשיר הבא של נוקיה יהיה שילוב של השניים.

האם אני צודק?

מה יש ל-MEEGO להציע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים