עבור לתוכן

מבקש המלצה לפלאפון זול עם WI-FI באורנג'.

Featured Replies

פורסם

שלום,לאחר שה-W595 שלי שווק חיים, אין לי ברירה אלא לרכוש מכשיר חדש..

הדרישות שלי מהמכשיר הן:

1)שתהיה לו מצלמה איכותית.

2)שיהיה בו WI-FI.

3)שתהיה בו כמה שפחות קרינה.

4)שיהיה כמה שיותר זול.

5)שיהיה של אחת החברות הבאות:נוקיה,סמסונג,סוני אריקסון.

6)רצוי שיהיה טלפון רגיל(לא סליידר ,פומית או טאץ')אם אין, אז סליידר גם אפשרי.

7)שלא יהיה כבד.

יש המלצות?

נ.ב-אני מדבר באיזור ה-100 ש"ח בחודש.

פורסם
  • מחבר

מישהו ???

פורסם

1)שתהיה לו מצלמה איכותית. ככה. לא משהו

2)שיהיה בו WI-FI. יש

3)שתהיה בו כמה שפחות קרינה. אל תדאג, לא יגדל לך זנב כל כך מהר

4)שיהיה כמה שיותר זול. זול אתה אומר.

5)שיהיה של אחת החברות הבאות:נוקיה,סמסונג,סוני אריקסון. נוקיה

6)רצוי שיהיה טלפון רגיל(לא סליידר או פומית)אם אין, אז סליידר גם אפשרי. רגיל. טאץ'.

7)שלא יהיה כבד. הכל יחסי.

NOKIA 5800 xpressmusic, לא בדיוק מכשיר החלומות

אבל ביקשת זול.

פורסם

מומלץ לא לקנות מחברות הכי טוב זה לקנות מחנות

מומלצים:

http://eline.co.il/aecommerce/c202/108997.php

תחלק כמו החברות האחרות ל 18 חודשים וזה יוצא 82 ש"ח (בחברות אחרות זה עולה 3024 ש"ח!!)

או

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733159

או

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735726

שוב אני חוזר אסור לקנות מהחברות כמו פלאפון,סלקום,אורנג'

זה מאד יקר שם מכיון שבכסף הזה אתה יכול לקנות אפילו שני מכשירים..:)

פורסם

אני גם לא ממליץ לקנות מהחברות הסלולאריות. כעיקרון תוכל לרכוש N85 שהוא סליידר, מערכת הפעלה פתוחה, מצלמה יחסית איכותית, WIFI\ GPS, אני מאוד נהנתי ממנו שהיה לי אחד כזה. יש לך אפשרות להכניס בתקציב גם N86 ו-W995 שמגיעים עם מצלמה 8MP מעולה, אני אישית מעדיף את ה-N86 מאחר והוא עם מערכת הפעלה פתוחה ואפשר להתקין עליו אפליקציות

פורסם
  • מחבר

אני גם לא ממליץ לקנות מהחברות הסלולאריות. כעיקרון תוכל לרכוש N85 שהוא סליידר, מערכת הפעלה פתוחה, מצלמה יחסית איכותית, WIFI\ GPS, אני מאוד נהנתי ממנו שהיה לי אחד כזה. יש לך אפשרות להכניס בתקציב גם N86 ו-W995 שמגיעים עם מצלמה 8MP מעולה, אני אישית מעדיף את ה-N86 מאחר והוא עם מערכת הפעלה פתוחה ואפשר להתקין עליו אפליקציות

לא אופציה מבחינתי.

פורסם

טוב באורנג' יש לך רק את ה-W995 שמגיע עם WIFI, GPS ומצלמה מעולה של 8MP אבל עם מערכת הפעלה סגורה של SE. אם תרצה מסך מגע תוכל לקנות את הסמסונג S8300 שגם לו מצלמה מעולה אבל בעל מסך רזיסטיבי מיושן יחסית

פורסם

^ ובכל די רחוק משיחות של 100 שקל בחודש ..

ראית את ההמלצה שלי, פותח הדיון?

פורסם
  • מחבר

^ ובכל די רחוק משיחות של 100 שקל בחודש ..

ראית את ההמלצה שלי, פותח הדיון?

כן תודה,אבל אני לא רוצה מסך מגע.

ולא הבנתי את המשפט הראשון שלך..[br]פורסם בתאריך: 2.09.2010 בשעה 13:45:02

טוב באורנג' יש לך רק את ה-W995 שמגיע עם WIFI, GPS ומצלמה מעולה של 8MP אבל עם מערכת הפעלה סגורה של SE. אם תרצה מסך מגע תוכל לקנות את הסמסונג S8300 שגם לו מצלמה מעולה אבל בעל מסך רזיסטיבי מיושן יחסית

ה-W995 יקר לי מידי ובלי קשר נראה קצת בלטה.

רצוי שזה יהיה מכשיר שייעלה בין 10-0 לחודש. אם לא קיים אני אולי אוותר על WI-FI מה אני אעשה..

פורסם

באמת חבל.. אתה יכול לקחת מחנות ולא מחברה,וגם להנות מאחלה טלפון עם אחריות מלאה בהרבה פחות כסף!

פורסם

טאץ' .. זה לא כזה נורא, בקיצור "לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה"

פורסם
  • מחבר

באמת חבל.. אתה יכול לקחת מחנות ולא מחברה,וגם להנות מאחלה טלפון עם אחריות מלאה בהרבה פחות כסף!

אבל אני לא רוצה! אני מספיק אכלתי אותה מהחנויות הפרטיות האלו ואני גם יודע מה הולך שם ולא מתאים לי..אני מעדיף לשלם יותר ולהיות בראש שקט.

מה גם שאני מחפש מכשיר שאני אוכל לקבל עליו החזר בדיבור מעל 100 ש"ח.

סטייל הדיל הזה רק בשימוש מעל 100 ש"ח:

http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/Sony-Ericsson/sony_ericsson_ELM/[br]

תגידו,במידה ואני הולך על הדיל הזה ואני מדבר רק ב-100 ש"ח בחודש, אז את ההפרש אני צריך לשלם לא?

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב חבר'ה עידכון קל: רכשתי מחנות פרטית את ה-ELM במחיר הרבה יותר זול מבאורנג', אבל לא בראש שקט..המוכר טוען שהוא קונה מהיבואן הרשמי, אותו יבואן של אורנג' ולפי מה שהבנתי היבואן הרשמי של סוני אריקסון בישראל לא מוכר לחנויות פרטיות..השאלה שלי היא איך אני יודע אם המכשיר אכן נקנה מהיבואן הרשמי ואיך אני יודע שהמכשיר אכן מקורי ולא מזוייף\משוחזר או השד יודע מה..

פורסם

תוציא את הסוללה ותבדוק אם יש מדבקה של אורנג'

פורסם

למה שתהיה מדבקה של אורנג'? רק מכשירים של אורנג' מגיעים עם מדבקה כזו - והיבואן הרשמי לא מדביק אותם בעצמו עד כמה שההגיון שלי גורם לי להבין ולכן אם זה לא מכשיר שעבר דרך אורנג' (ואין סיבה שיעבור) אין סיבה למדבקה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים