עבור לתוכן

מחשב לפיתוח ושימוש ביתי עי 2 משתמשים במקביל. כ 2.5K, בלי צורב, HD, וציוד הקפי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

המחשב הישן מראה סימני שביקת חיים והגיע הזמן לשדרג.

אני מתכוון להשתמש בתוכנה BeTwin ץ (http://www.thincomputinginc.com/product_pc_sharing_betwin_vs.aspx) כדי ששני משתמשים יעבדו על אותו המחשב במקביל.

בכל רגע צריך שיתאפשר שמשתמש מסויים יוכל לשחק במשחקים בינוניים (SC2 למשל) או לפתח ב VISUAL STUDIO כשהשני גולש באינטרנט או עובד עם OFFICE.

כמו כן, אני אוהב להשתעשע מדי פעם ב PHOTOSHOP או עריכת וידיאו קלה וצריך שהמחשב יוכל לאפשר את זה בלי תקיעות (אבל בהחלט לא צריך ביצועי על פה)

כמו כן, חשוב שיוכל להפעיל סרטי (HD (1080P.

חשוב שהכרטיס יתמוך בשני מסכים במקביל כשכל אחד מהם ברזולוציית HD.

תודה מראש!

ותשובות לשאלות:

1. מה התקציב המקסימלי? 2500

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך

במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ 500 ש"ח

2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מפורט למעלה. בעיקר פיתוח, עבודה משרדית, וקצת מהשאר

3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא

4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך ב HD וצורב

5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט.

6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6

7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. לא

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)? בכמה תמיכה ב RAID1 תייקר את העסק?

11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? לא

12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? למעבד לא, לזיכרון כן

פורסם
  • מחבר

מישהו?

אם התקציב נמוך מדי אשמח לקבל את המפרט החזק ביותר שאפשרי בתקציב הזה, ושתגידו לי מה הוא לא יסחוב.

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים