עבור לתוכן

מחפש המלצה לרכישת נתב מהיר, יציב וארוך טווח

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכולם,

אני מחפש המלצה של חכמי הפורום בנוגע לרכישת נתב.

אני מחפש נתב אלחוטי שתומך כמובן ברשת N2. עד היום היה לי נתב של edimax. לצערי ה-DHCP של הנתב היה פשוט גרוע. במקרים לא מעטים, הכתובות לא היו מוקצות והיה צורך בהגדרה ידנית של כתובת כדי להתחבר לרשת. כמו כן הנתב סבל מנפילות תקשורת.

אני מחפש סוס עבודה. אני מבצע הורדות מסיביות באמצעות 50 connections ויותר בו זמנית, ברוחב פס מלא (כרגע אצלי 2.5 מגה, ישודרג בקרוב ל 12 מגה).

כיוון שיש לי כונן קשיח שממופה לכל המחשבים בבית ככונן רשת, אני צריך העברה פנים-רשתית מהירה.

וכמו כן, שה DHCP יעבוד perfect.

אשמח להמלצותיכם. בואו נאמר עד כ-700 שקל.

כמו כן, הכרטיסים האלחוטיים שיש לי היום הם edimax 7128g. מניח שכדאי להחליף אותם. אשמח להמלצות גם בעניין זה (ואם המחשב סמוך לנתב, אולי כרטיס רשת שיתמוך ב 1GIGA, במידה והנתב עליו תמליצו גם יתמוך בזה בחיבור קווי).

אשמח לעזרה.

המשך שבוע נפלא.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה.

הסתכלתי במפרט של הנתב הזה, אכן נראה לא רע בכלל. מולו קיים כמובן ה D-LINK DIR-655, ה WRN2000 של Netgear וכן ה BR-6574N של Edimax.

מבין אלו מי שהכי הרשים אותי היה ה D-Link, אבל הוא יקר. מאוד. 620 שקל. כמו שאמרתי, אני ומכן לשלם את המחיר הזה, אבל צריך לדעת האם ההפרשים מוצדקים. באופן עקרוני ה TP-Link עולה 400 שקל בערך. לאן הולכים ה-200 שקלים הנוספים? אילו יכולות מצדיקות את פערי המחיר? כמו כן אשמח לשמוע עוד המלצות, וכן על נתבים חדשים יותר (ה D-Link למשל בן כמה שנים, בטח יש דגמים מתקדמים יותר..).

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים