עבור לתוכן

ניקוי מארז

Featured Replies

פורסם

מומלץ להשתמש במפוח קטן (אם יש גישה לאחד כזה), לא משאיר אבק ולא מספיק חזק לגרום נזק (מומלץ לקבע את המאוורים שלא יסתובבו).

hd60021.jpg

פורסם

ניקיתי עד היום עשרות אם לא מאות מחשבים עם שואב אבק, על עוצמה מקסימלית בלי מברשת ועם הצינורית הקטנה שמיועדת למסילות של תריסים למשל, עד היום אפס תקלות ובעיות. כמובן שהמחשב מכובה, המאווררים עומדים במקום. אבל בסופו של דבר מה שמנקה באמת זה רק לפרק רכיבים ולנקות אותם באופן יסודי, כמו מאווררים למשל.

פורסם

מומי מומי מה מה מה מומי

אתה כניראה מיומן

אבל לתת למישהו לדפוק את המחשב שלו בגלל 20 שח' , ביחיאת מומי .

השטרונגול הזה ידפוק משהוא .

אני מכיר אנשים שלהבריג בורג הם לא יודעים , אתה מכיר את הבחור שאתה ממליץ לו להכניס שואב אבק למחשב ? אתה מכיר את היכולות הטכניות שלו ?

נו ?

פורסם
  • מחבר

חשבתי על לפרק את המחשב

אבל אני בחיים לא ידע להחזיר חזרה את הרכיבים כמו שצריך(חוץ מכרטיס מסך ראם וכוננן\זכרון)

פורסם

לצורך ניקוי המחשב אין צורך לפרק את המחשב - נהפוכו - רק צרות יכולות להיות לך מיזה

מספיק להסיר את המכסה של המארז - זה דיי והותר , מה שכן רצוי להקפיד ולנקות כהלכה את הקרור של המעבד , אם אותו יש לך את הידע והיכולת לפרק הייתי ממליץ הדבר החשוב הנוסף הוא כמובן המאווררים , אותם גם ניתן לפרק ולהחזיר בקלות , את האבק על הכרטיסים ניתן להסיר על ידי התזה של אוויר דחוס עליהם ( או כפי שהמיומנים יותר עושים - לא מומלץ למי שאיננו מנוסה ויודע מה הוא עושה - שואב אבק ) וסיימת , אין לך צורך לנקות את המגעים - אוויר דחוס זה לא החומר עבור ניקוי מגעים .

אם זה עובד - אל תתקן את זה ! ! !

פורסם

באיזה נפח בבקשה - 20 שח זה מחיר טוב מאוד

נפח די גדול,אני מנקה פעם בחודש וכבר ניקיתי עם אותו המיכל בערך 6 פעמים.אני לא זוכר אם עלה 20 בדיוק אבל לא יותר מ25 בזה אני בטוח

פורסם

לכל אלו שמבריקים את החלקים עד למצב שהם היו חדשים, נראה לי מיותר. כל המאמץ שלוקח לנקות את השלב הסופי של החלקים, לא שווה את זה. גם ככה אחרי שבוע חוזר מתחיל לחזור אבק.

לדעתי, הכי פשוט זה לנקות עם שואב בזהירות, את האבק הגדול שהצטבר, ודי.

פורסם

כמו שכתבתי לפני כן, פן על מצב קר (כמובן!) יעיל ביותר להורדת השכבה הרצינית של האבק, גם בין צלעות הקירור. בנוסף כל מספר ימים אני מנקה עם שואב אבק את האזור של המאווררים שמכניסים ומוציאים אוויר.

גם לי יש מפוח בגינה ואני לא אהסס להשתמש בו :cool2: אולי שבוע הבא אנסה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים