פורסם 2010 באוגוסט 3015 שנים אני רוצה לנקות מארז ולשים קרור לקראת OCמה הדרך הכי טובה לנקות חוץ משואב אבק יש עליו טונות של אבק
פורסם 2010 בספטמבר 1015 שנים מחבר להבא חיפוש היה עונה לך על השאלה... " Your search query didn't return any matches. "
פורסם 2010 בספטמבר 1015 שנים אוויר דחוס - מעולה לנושא , אפשר להשתמש גם במברשת עדינה - לא הייתי ממליץ על פן כי עלולות להיות תקלות עם החימום אולי למי שנזהר , אבל לך תדע , שואב אבק גם יכול להיות תשובה גסה אולי רק לחלק התחתון של המארז , אפשר בקלות לגרום לרכיבים העדינים נזק בתנועה לא נכונה , בקיצור , אוויר דחוס בדיוק בשביל זה הוא נועד , צינורית גמישה ודקה מרכזת עוצמה של אוויר חבל"ז .
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים בקבוק אוויר דחוס http://www.amperel.co.il/products/93595זו דוגמה לא המלצה - בכל חנות למחשבים יהיה ובכל חנות לציוד משרדי .
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים האמת הן בלחץ פחות ממוקד וחזק פחות ( לניקוי ככה כללי מלמעלה בהחלט אפשרי , להעיף את האבק , אבל יש סיכון אם נסים לנקות רכיב מסויים נניח את הקירור של המעבד )אפשרי משאבה אמה מה תנועות הניפוח הן בעיותיות ועלולות לפגוע ברכיבים במיוחד אם מישהו לא שם לב , או בעל ידיים שמאליות ,
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים אפשר למצוא ספריי כזה באופיס דיפו ב20 שקל,הכי זול שמצאתי,מנקה יופיבהצלחה!
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים אני מנקה עם פן (על אוויר קר) את רוב החלקים הגסים, כגון גופי קירור, מאווררים (שעליהם אני עובר גם עם סמרטוט) והמארז עצמו. אוויר דחוס זה בשביל פינות קשות להגעה, כגון פיתולים למיניהם בקירור של כרטיס המסך, ניקוי פנים ספק הכח, מגעים וסתם השפרצה על לוח האם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.