עבור לתוכן

N97 או E72?

Featured Replies

פורסם

טוב, חברים, תעשו מה שאתם חושבים. אני רק יכול להגיד שמנסיוני ומנסיון חברים / משפחה שלי מערכת ההפעלה Symbian על כל גירסאותיה, היא מערכת הפעלה לא יציבה, כבדה, איטית, מסורבלת ודי מגבילה.

כשיגיע אלי הג'וק של השדרוג בפעם הבאה, אני, באופן אישי, לא מתכוון לרכוש עוד מכשיר שעובד עם Symbian (יש לי כרגע שניים: E71 של העבודה ו- Satio פרטי).

מי שטוב לו על ה Symbian שיבושם לו.

• תגובות 42
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^ מחזק. מערכת הפעלה מפגרת לטלפונים רגילים שלא לדבר על סמארטפונים.

פורסם
  • מחבר

נו, אז הבננו מה דפוק.

מה אתם ממליצים?

פורסם

נו, אז הבננו מה דפוק.

מה אתם ממליצים?

לא ענית על השאלות שלי ממקודם. רק אמרת שאתה רוצה מקלדת מלאה אז קיבלת המלצות על ה BlackBerry 9000 ו- 9700 (ו- E72 עם סימביאן).

פורסם
  • מחבר

על מה לא עניתי?

פורסם

איזה תכונות חשובות לך שיהיו במכשיר?

מסך מגע? מקלדת מלאה?

אפליקציות?

מה השימוש העיקרי שיהיה לך לעבודה? למשחקים? סתם לאפליקציות מגניבות?

אתה בכלל צריך סמארטפון או שאתה רוצה אחד כי זה מה שהולך היום? יותר נכון, מה הסיבה שאתה רוצה סמארטפון?

אתה אחד שאוהב להתעסק עם גאג'טים ותוכנות ולחפור איתם לעומק או ברמת משתמש שטחית?

יש הרבה דברים שאתה צריך לענות לעצמך לפני שאתה מחליט איזה טלפון יתאים לך.

פורסם
  • מחבר

התקציב לא כ"כ משנה, מאחר ואני נמצא באיזה דיל מטורף של אורנג' ואני יכול לקבל את המכשיר די בזול. (בטח לא במחיר שהם מפרסמים)

שימושים: טלפון, GPS, יומן, מייל, ישומים משרדיים (office), סקייפ, מצלמה, ואולי קצת מוזיקה

הכי חשוב לי שהטלפון יהיה נוח, ויציב. (לא כמו ה6120 שנתקע כל 5 דקות וקורס אם 3 ישומים רצים במקביל)

ומקלדת מלאה כמובן

פורסם

אלה דרישות מאוד כלליות שקיימות בכל סמארטפון (וגם בהרבה מכשירי דור 3 שהם לא סמארטפון). מקלדת זו כבר דרישה ספציפית יותר...

אם זה יהיה מסך מגע שנותן לך מקלדת מלאה מתי שתצטרך זה יתאים או שאתה מעדיף מקלדת פיזית?

Skype זו אפליקציה ייעודית לטלפונים של BlackBerry ומערכת ההפעלה של Android, למרות שהיא יכולה לעבוד גם על ה Symbian ועל ה- iPhone. אתה יכול לקרוא על זה יותר לעומק כאן.

אני מציע שתבקר באתר של BlackBerry ובחנות האפליקציות שלהם כדי לקבל קצת יותר פרטים.

כדאי לך גם לשקול את ה Samsung Galaxy שמשווק באורנג' וגם לו יש את מערכת ההפעלה Android.

ובכלל, באתר של אורנג' יש את קטלוג המכשירים שלהם שאתה יכול פשוט לבחור שם מה שנראה לך לפי התכונות שמתאימות לך. אני מציע שאחרי שתעיף מבט באלה, תחזור עם דעה קצת יותר מגובשת ועם כמה מועמדים סופיים. אני בטוח שאנשים שמבינים יותר ממני יעזרו לך להבין את ההבדלים הדקים שיש בניהם (אם הם משמעותיים בעיניך).

פורסם
  • מחבר

ואו, תודה.

לגבי האתר של אורנג' עברתי כבר על המכשירים אבל מראש הלכתי על הנוקיה, כי הם חזקים מאוד.

לגבי מקלדת על מסך מגע, האם זה נוח?

פורסם

היא לא הורגת את התוכנה,ב-BLACKSTONE שלי כאשר אני מפעיל את התוכנה וחוזר למצב הרגיל,כול מה שהשארתי פתוח ברקע נשאר פתוח.

התוכנה לא הורגת את התוכניות האחרות (לפחות לא בUBUNTU 9.04)

קראתי את זה איפשהו ב- XDA בהודעה של אחד המבשלים לגבי ה- HD2, אני אנסה למצוא את זה...

פורסם

לגבי מקלדת על מסך מגע, האם זה נוח?

אי אפשר לענות על זה. זה מאוד אישי. יש כאלה שזה מאוד נוח להם ויש כאלה שלא יכולים להסתדר עם זה. לי אישית זה לא משנה (ל- E71 שלי יש מקלדת פיזית מלאה ול- Satio שלי יש מסך מגע עם מקלדת מלאה).

מה שכן, מבין המקלדות הפיזיות, המקלדת של ה BlackBerry נחשבת לנוחה ביותר. בין מקלדות של מסכי מגע אין כזה הבדל במקלדת עצמה, אלא באיכות המגע של המסך.

פורסם
  • מחבר

לבלקברי יש אותן פונקציות כמו ה-E72?

כי לפי המפרט שראיתי כאן:

http://www.phonegg.com/compare/26/Nokia-E72-vs-BlackBerry-9700.html

וגם באתר של אורנג' הנוקיה עדיף.

אם העניין הוא רק הסימביאן, נראה לי שאסתדר עם זה.

פורסם

לפי הדרישות לך, שני המכשירים יתאימו.

תבחר מה שנראה לך יותר.

אני הייתי הולך על ה BlackBerry...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים