עבור לתוכן

N97 או E72?

Featured Replies

פורסם

עדיין מבין שניהם היתי הולך על ה-E72.

ד"א לגבי כל התקיעות והריסטרטים שתאר TheHungryOne - 99% שזה בעיות תוכנה מאחר ולי אין ריסטרטים או תקיעות בכלל, וגם לא היו מעולם!

• תגובות 42
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עדיין מבין שניהם היתי הולך על ה-E72.

ד"א לגבי כל התקיעות והריסטרטים שתאר TheHungryOne - 99% שזה בעיות תוכנה מאחר ולי אין ריסטרטים או תקיעות בכלל, וגם לא היו מעולם!

קורה שאחד לכמה יוצא להם מכשיר בלי בעיות. אני לא מכיר אחד (ולכולם אצלי בעבודה יש סדרות E או N) שזה לא קרה לו.

חשוב לי מקלדת מלאה.

זה כל מה שחשוב לך? מקלדת מלאה?

אם ככה לך על ה Black Barry ללא ספק.

פורסם

בלקברי נותן להתקין עליו אפליקציות בדומה לסימביאן? בכל מקרה בלקברי דורש חבילת תקשורת/משרד כזו או אחרת בתשלום נוסף

פורסם

ברור. יש להם חנות אפליקציות כמו לנוקיה, אייפון, אנדרויד ועוד.

אי אפשר לקנות בארץ סמארטפון ישירות מהחברה (ולא משנה איזה) בלי חבילת גלישה.

אם אתה משיג או קונה את המכשיר ממקום אחר, זה דבר אחר. אבל הנקודה היא שהיום, כדי להשתמש באינטרנט הסלולארי של המכשיר אתה חייב חבילת גלישה מספק השירות.

אם אני זוכר נכון, roeesnir, אמרת שאתה מקבל איזה דיל מאורנג' דרך אלביט. תבדוק אם אתה יכול לקבל את הבלאק ברי 9000. זה אחלה של מכשיר.

פורסם

לא דיברתי על חבילת גלישה! דיברתי על חבילה כזו או אחרת ספציפית לבלקברי שכוללת בתוכה עוד כל מיני דברים

פורסם
  • מחבר

אני יכול לקבל את הבלקברי מאורנג'.

עשיתי השוואה בין ה-9700 לE72:

ב9700 האינטרנט יותר איטי. (לא יודע אם זה משנה)

והמסך של הE72 יותר איכותי.

למה להעדיף בלאקברי? במה הוא יותר טוב?

האם הממשק שלו נוח כמו של הנוקיה?

פורסם

Blackberry 9700

בגלל המקשים הכה נוחים שלו

בגלל התוכנה שכמעט לא מבוגבגת

איכות השיחה שלו בינונית-טובה

רמקול סבבה

הקליטה סבירה.

אחת מהבעיות שלו היא,שהוא די מגושם.

הE72 איכותי,בעל מבנה מתכתי ויציב מאוד.

סימביאני,כמות האפס שלו ענקית.

GPS סביר-טוב.

רמקול סבבה.

איכות שיחה בינונית.

קליטה סבירה-טובה.

אם אתה מצלם,אז המצלמה שלו היא כשל הN95.

בעיה מוכרת במכשירים מתכתיים היא שמתכת מתחממת מהר מאוד.

פורסם

אני גם ממליץ על ה- E72, כאחד שמחליף כל שנה וחצי מכשיר למכשירי הדגל של החברות השונות (כרגע מחזיק ב- HD2 במקביל ל- E72), ה- E72 אחד המכשירים הכי טובים שהיו לי. נוח, מהיר, ללא באגים ועושה כמעט הכל (נקנה מסלקום, צרבתי עליו גרסה ג'נרית אחרונה).

פורסם

עד כה רציתי HTC HD2,אך אני הולך לכיוון הNOKIA N900 בגלל מערכת ההפעלה שלו.

פורסם

היתרון ב- HD2 שיש dual boot של אנדרואיד (Froyo) ו- WM6.X... :xyxthumbs:

פורסם

בכל מקרה, לי יש את ה E71 והוא חרא של מכשיר. מדי פעם נכבה, בכל הפעלה מחדש הוא מנסה להתקין משהו ולא מצליח (לא ברור מה ולמה - ולא רק אצלי), מנתק שיחות, נתקע, עובד לאט, פונקציונליות מוגבלת מאוד ועוד ועוד...

גם לי יש את הE71 והאמת היא שאני די מרוצה. אבל גם לי יש בזמן האחרון הרבה תקיעות, המכשיר נכבה מדי שבא לו(עד עכשיו למזלי לא קרה שהוא נכבה ברגע קריטי כלשהו), גם בכל הפעלה מחדש הוא מנסה להתקין משהו ולא מצליח(מה זה לעזאזל?!$#!). עד עכשיו לא יצא לי שהוא ניתק שיחות וכו'.

אבל באופן כללי אני מרוצה, בעיקר מהגלישה והמקלדת. פשוט טלפון מושלם לצרכים שלי. אם הE72 הוא רק שיפור שלו - אז זה אחלה טלפון.

אני גם ממליץ על ה- E72, כאחד שמחליף כל שנה וחצי מכשיר למכשירי הדגל של החברות השונות (כרגע מחזיק ב- HD2 במקביל ל- E72), ה- E72 אחד המכשירים הכי טובים שהיו לי. נוח, מהיר, ללא באגים ועושה כמעט הכל (נקנה מסלקום, צרבתי עליו גרסה ג'נרית אחרונה).

מה ז"א גירסא ג'נרית?

פורסם

גרסה של נוקיה שבאה עם מכשירים ללא שיוך לחברה סלולרית (גרסה בלי כל הזבל של החברות הסלולריות).

ה- E72 הוא שיפור ענק של ה- E71 (גולת הכותרת היא המעבד החדש והחזק שמריץ את המערכת חלק).

פורסם

היתרון ב- HD2 שיש dual boot של אנדרואיד (Froyo) ו- WM6.X... :xyxthumbs:

אתה מתכוון לכך שהפרויו יושב לך בכרטיס הזיכרון ואתה מפעיל את הפרויו רק לאחר שהWM עלתה,לא?

פורסם

אתה מתכוון לכך שהפרויו יושב לך בכרטיס הזיכרון ואתה מפעיל את הפרויו רק לאחר שהWM עלתה,לא?

כרגע, כן. ה- WM לא נשאר לעבוד ברקע, ה- Boot של האנדרואיד "הורג" אותו ואז מעלה את האנדרואיד.

בקרוב זה ישתנה ל- Dual boot בהדלקת המכשיר, ללא "הרוגים".

פורסם

היא לא הורגת את התוכנה,ב-BLACKSTONE שלי כאשר אני מפעיל את התוכנה וחוזר למצב הרגיל,כול מה שהשארתי פתוח ברקע נשאר פתוח.

התוכנה לא הורגת את התוכניות האחרות (לפחות לא בUBUNTU 9.04)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים