עבור לתוכן

N97 או E72?

Featured Replies

פורסם

מתלבט בין שני המכשירים האלה.

איזה יותר נוח?

מה אתם אומרים?

• תגובות 42
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היו לי את שניהם, התעסקתי עם שניהם לא מעט.

חד וחלק לא היתי קונה מכשיר מגע היום שהוא לא בעל מסך קפסטיב (הנוקיה לא כזה). מעבר לזה הנוקיה גם די כבד וגדול. חוץ מהסחרונות האלה הוא סה"כ בסדר, אבל מציאה גדולה הוא לא. ה-E72 הרבה יותר דק וקל, מצלמה לא רעה בסה"כ, מקלדת מאוד נוחה יחסית לגודלה אחרי שמתרגלים, נראה טוב מאוד גם.

הכל תלוי במחיר אם אתה שואל אותי ובשימושים. אם תפרט נשמח לעזור. בכל מקרה N97 היתי שוקל לקנות אך ורק משומש (כמו שעשיתי) מאחר והוא לא שווה את סכום הכסף שדורשים עליו כחדש. אם תגדיר תקציב ושימושים נוכל לעזור לך ואולי אף למצוא מכשירים עדיפים

פורסם
  • מחבר

התקציב לא כ"כ משנה, מאחר ואני נמצא באיזה דיל מטורף של אורנג' ואני יכול לקבל את המכשיר די בזול. (בטח לא במחיר שהם מפרסמים)

שימושים: טלפון, GPS, יומן, מייל, ישומים משרדיים (office), סקייפ, מצלמה, ואולי קצת מוזיקה

הכי חשוב לי שהטלפון יהיה נוח, ויציב. (לא כמו ה6120 שנתקע כל 5 דקות וקורס אם 3 ישומים רצים במקביל)

פורסם

אל תתקרב לN97. כמות הבאגים במכשיר הזה פשוט מזעזעת.

פורסם

+1

פשוט מזעזע.

פורסם

האמת שבגרסאות התוכנה האחרות זה לא נכון, אבל אל תתקרב אליו פשוט כי לשימושים שלך עדיף E72. בכל מקרה אשמח לשמוע מה הדיל המטורף או לפחות בכמה אתה קונה (במסגרת הדיל) את ה-E72

פורסם
  • מחבר

הדיל המטורף הוא של אלביט.

אני לא חושה שיש מישהו שיכול לתת דיל יותר טוב מזה.

ניסיתי פעם.

בכל אופן - תודה רבה, אלך על ה-E72.

פורסם

האמת שבגרסאות התוכנה האחרות זה לא נכון,

אשמח אם תפרט.

פורסם

+1

ותוסיף לזה גם את ה E72 או כל טלפון אחר שפועל על Symbian ולא משנה איזה גירסה. זאת פשוט מערכת ההפעלה הכי גרועה שיוצרה אי פעם עבור "טלפונים חכמים מהדור ה- 3". עדיף כבר להשתמש בקוטג' עם חוט. :s07:

אם אין לך ברירה, ואתה חייב לקחת רק מספר דגמים מצומצם שהם חלק מהדיל, כדאי שתפרט אותם כדי שיוכלו לתת לך הצעות חלופיות.

פורסם

לזה אני לא מסכים, אני עם הE71 מאז מאי שנה שעברה, והיה לי בעבר הרחוק את ממש תחילת הסימבאן,נוקיה 6600 מי שזוכר,

היה לי את הe65 שהיה ממש זוועה, והסימביאן האחרון זה הe71 והם ממש השתדרגו, הכל טס, הכל עובד, לא זוכר את הפעם האחרונה שנתקע לי המכשיר

או שסתם עשיתי ריסטראט, סה"כ מאוד מרוצה ממנו ואם הE72 הוא רק שיפורים, אז הוא אמור להיות מעולה!

פורסם

אני רק יודע שהיה לי N97 עם הגרסא האחרונה ולא היו לי בעיות מיוחדות

פורסם

ל- 6600 יש 3 דגמים (מצ"ב תמונות). אני מניח שהיה לך הרגיל (לא פליפ ולא סלייד) כי הוא היחיד עם Symbian. חרא של טלפון ומגושם כמו המנגו שהיו קונים פעם בסופר פארם.

ה- 6600 פליפ הוא מכשיר מעולה. אמנם הוא לא סמארטפון, אבל לפחות הוא עושה מה שטלפון אמור לעשות - אפשר להשתמש בו לביצוע שיחות טלפון...

בכל מקרה, לי יש את ה E71 והוא חרא של מכשיר. מדי פעם נכבה, בכל הפעלה מחדש הוא מנסה להתקין משהו ולא מצליח (לא ברור מה ולמה - ולא רק אצלי), מנתק שיחות, נתקע, עובד לאט, פונקציונליות מוגבלת מאוד ועוד ועוד...

אם לא הייתי חייב לקחת אותו לא הייתי לוקח (זה הטלפון של העבודה).

היה לי גם את ה N תשעים ומשהו... הראשון שיצא. גרוע גרוע גרוע. קחו את מה שאמרתי קודם ותכפילו פי 5 בתדירות + המכשיר היה מתאפס פתאום מעצמו ועוד ועוד.

בקיצור, להתרחק מ Symbian כמו מהומלס מצורע.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

^^^^

אז על איזה סמארטפון אתה יכול להמליץ?

למרות שלאישתי יש E71 והוא די בסדר. מידי פעם עושה בעיות, אבל אני מייחס את זה לעובדה שהבן הקטן שלי זורק אותו לריצפה בערך 5 פעמים ביום.

מבחינת חוזק מכשיר - לדעתי אין על נוקיה, לכן אני די סגור עליהם.

תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

איזה תכונות חשובות לך שיהיו במכשיר?

מסך מגע? מקלדת מלאה?

אפליקציות?

מה השימוש העיקרי שיהיה לך לעבודה? למשחקים? סתם לאפליקציות מגניבות?

אתה בכלל צריך סמארטפון או שאתה רוצה אחד כי זה מה שהולך היום? יותר נכון, מה הסיבה שאתה רוצה סמארטפון?

אתה אחד שאוהב להתעסק עם גאג'טים ותוכנות ולחפור איתם לעומק או ברמת משתמש שטחית?

יש הרבה דברים שאתה צריך לענות לעצמך לפני שאתה מחליט איזה טלפון יתאים לך.

פורסם
  • מחבר

התקציב לא כ"כ משנה, מאחר ואני נמצא באיזה דיל מטורף של אורנג' ואני יכול לקבל את המכשיר די בזול. (בטח לא במחיר שהם מפרסמים)

שימושים: טלפון, GPS, יומן, מייל, ישומים משרדיים (office), סקייפ, מצלמה, ואולי קצת מוזיקה

הכי חשוב לי שהטלפון יהיה נוח, ויציב. (לא כמו ה6120 שנתקע כל 5 דקות וקורס אם 3 ישומים רצים במקביל)

חשוב לי מקלדת מלאה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים