עבור לתוכן

כמה שיפור יהיה בב OC של HD 4850 ?

Featured Replies

פורסם

ה HD4850 שלי כרגע בסטוק 625

993

בעזרת הדרייבר של ATI אפשר להעלות אותו ל 700

1200

כמה משמעותי יהיה השיפור ב FPS ?

שווה לעשות לו OC ?

אם כן

אפשר לקבל קצת הדרכה ? תודה

פורסם

זה שאפשר לעלות אותו לא אומר שהכרטיס מסל יעמוד בזה עם מתח סטוק או בכלל..

קרא קצת על הנשוא בפורום..וכמו תמיד..תתחיל לאט לאט..

פורסם

אישית הגעתי ל 700:1035, כל דבר מעל זה יוצר ארטיפקטים, הטמפ' קרירות, הכי חמה מביניהן לא עוברת 48 מעלות בימי הקיץ החמים בלי מזגן.

לפי ההרגשה שלי, לא התמזל מזלי עם הכרטיס, כי קראתי שהם מגיעים ליותר.

מה שכן, שמתי לב שהזכרון רגיש הרבה יותר ל OC מהליבה. וגם כדי להגיע איתם ליותר רצוי לעשות פלאש לביוס אחר(לא עשיתי ולא ממליץ) כי המתח שלהם יחסית נמוך. ואפשר גם לעשות pencil mod שגם אמור לעזור.

פורסם

אישית הגעתי ל 700:1035, כל דבר מעל זה יוצר ארטיפקטים, הטמפ' קרירות, הכי חמה מביניהן לא עוברת 48 מעלות בימי הקיץ החמים בלי מזגן.

לפי ההרגשה שלי, לא התמזל מזלי עם הכרטיס, כי קראתי שהם מגיעים ליותר.

מה שכן, שמתי לב שהזכרון רגיש הרבה יותר ל OC מהליבה. וגם כדי להגיע איתם ליותר רצוי לעשות פלאש לביוס אחר(לא עשיתי ולא ממליץ) כי המתח שלהם יחסית נמוך. ואפשר גם לעשות pencil mod שגם אמור לעזור.

המתח של מי יותר נמוך ולמה לא לעשות פלאש לביוס?

פורסם

על מנת לאפשר את העלאת המתח, כמו שציינתי כבר, תריץ חיפוש בפורום תקרא על הנושא.

פורסם

המתח של מי יותר נמוך ולמה לא לעשות פלאש לביוס?

המתח של הליבה של כרטיסי ה 4850 נמוך יחסית, וכדי לעשות OC נורמלי צריך לעשות פלאש לביוס אחר(של MSI לדוגמה) שמעלה את המתח.

למה לא ממליץ? כי אפשר בקלות לדפוק את הכרטיס וגם לא תוכל לממש אחריות.

מה שכן, לפותח הת'רד, עד 720 לליבה יש הבדל בביצועים, במיוחד בקפיצה מ 700 ל 720, מעל זה ההבדל הוא זניח. לגבי הזכרון לא שמתי לב להבדלים גדולים בOC שיכולתי לעשות.

פורסם

איפה ניתן לראות את המתח של הליבה או הזיכרונות של הכ.מסך?

יש לי GPUZ ולא מצאתי שם משהו שקשור במתחים

פורסם

לא ידוע לי שניתן לבדוק בעזרת תוכנה(אולי עם rivatuner), אני רק יודע שניתן לבדוק בעזרת רב מודד, אבל לא יכול לכוון אותך ספציפית באיזה מקום בכרטיס.

תריץ חיפוש פרטני לגבי כרטיס המסך שלך בגוגל.

פורסם

נסה את MSI AFTERBURNER, אבל בזהירות עם המתח :)

פורסם

נסה את MSI AFTERBURNER, אבל בזהירות עם המתח :)

בלתי אפשרי עם הכרטיס הזה

פורסם

למה לא?

התוכנה הזו עובדת גם על כרטיסים שהם לא של MSI.

פורסם

זה בטוח שהיא עובדת על כל הכרטיסים, אבל על הכרטיס הזה ספציפית לא ניתן לשלוט דרך התכנה...

פורסם

היה לי את הכרטיס הזה ,

הכרטיס אכן עובד במתחים נמוחים יחסית ,ע"י צריבת ביוס ( FLASH) אתה יכול להגדיר אותו על 1.25V

שזה המתח המרבי שהכרטיס יכול להכיל ( לא מומלץ) , כך תוכל לעלות את תדר הליבה והזכרונות

( הגעתי ל 830 \ 1100) ,

בקשר לאחריות היא אכן פגה אבל לא תמיד מגלים את מקור הבעיה

במקרים מסוימים אפשר להחזיר את הביוס לקודמו

פורסם

הכי טוב לקחת עיפרון עופרת ולצייר קצת עם ה-PCB... גם הכי פשוט, גם הכי בטוח וגם אפשר למחוק את זה תוך שנייה במידה וכן קרה משהו על מנת לממש אחריות.

הבעייה היחידה עם השטות הזאת שצריך למדוד מתחים מפעם לפעם בכרטיס (אני מדדתי פעם בשבוע) על מנת לוודא שהמתח הרצוי נשמר.

הכרטיס שלי הגיע קרוב ל-890 לליבה וסביבות 1200 זכרונות עם קירור AC Twin Turbo, לא זוכר בדיוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים