פורסם 2010 באוגוסט 3015 שנים ה HD4850 שלי כרגע בסטוק 625 993בעזרת הדרייבר של ATI אפשר להעלות אותו ל 700 1200כמה משמעותי יהיה השיפור ב FPS ? שווה לעשות לו OC ? אם כן אפשר לקבל קצת הדרכה ? תודה
פורסם 2010 באוגוסט 3115 שנים זה שאפשר לעלות אותו לא אומר שהכרטיס מסל יעמוד בזה עם מתח סטוק או בכלל..קרא קצת על הנשוא בפורום..וכמו תמיד..תתחיל לאט לאט..
פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים אישית הגעתי ל 700:1035, כל דבר מעל זה יוצר ארטיפקטים, הטמפ' קרירות, הכי חמה מביניהן לא עוברת 48 מעלות בימי הקיץ החמים בלי מזגן.לפי ההרגשה שלי, לא התמזל מזלי עם הכרטיס, כי קראתי שהם מגיעים ליותר.מה שכן, שמתי לב שהזכרון רגיש הרבה יותר ל OC מהליבה. וגם כדי להגיע איתם ליותר רצוי לעשות פלאש לביוס אחר(לא עשיתי ולא ממליץ) כי המתח שלהם יחסית נמוך. ואפשר גם לעשות pencil mod שגם אמור לעזור.
פורסם 2010 בספטמבר 515 שנים אישית הגעתי ל 700:1035, כל דבר מעל זה יוצר ארטיפקטים, הטמפ' קרירות, הכי חמה מביניהן לא עוברת 48 מעלות בימי הקיץ החמים בלי מזגן.לפי ההרגשה שלי, לא התמזל מזלי עם הכרטיס, כי קראתי שהם מגיעים ליותר.מה שכן, שמתי לב שהזכרון רגיש הרבה יותר ל OC מהליבה. וגם כדי להגיע איתם ליותר רצוי לעשות פלאש לביוס אחר(לא עשיתי ולא ממליץ) כי המתח שלהם יחסית נמוך. ואפשר גם לעשות pencil mod שגם אמור לעזור.המתח של מי יותר נמוך ולמה לא לעשות פלאש לביוס?
פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים על מנת לאפשר את העלאת המתח, כמו שציינתי כבר, תריץ חיפוש בפורום תקרא על הנושא.
פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים המתח של מי יותר נמוך ולמה לא לעשות פלאש לביוס?המתח של הליבה של כרטיסי ה 4850 נמוך יחסית, וכדי לעשות OC נורמלי צריך לעשות פלאש לביוס אחר(של MSI לדוגמה) שמעלה את המתח.למה לא ממליץ? כי אפשר בקלות לדפוק את הכרטיס וגם לא תוכל לממש אחריות.מה שכן, לפותח הת'רד, עד 720 לליבה יש הבדל בביצועים, במיוחד בקפיצה מ 700 ל 720, מעל זה ההבדל הוא זניח. לגבי הזכרון לא שמתי לב להבדלים גדולים בOC שיכולתי לעשות.
פורסם 2010 בספטמבר 715 שנים איפה ניתן לראות את המתח של הליבה או הזיכרונות של הכ.מסך?יש לי GPUZ ולא מצאתי שם משהו שקשור במתחים
פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים לא ידוע לי שניתן לבדוק בעזרת תוכנה(אולי עם rivatuner), אני רק יודע שניתן לבדוק בעזרת רב מודד, אבל לא יכול לכוון אותך ספציפית באיזה מקום בכרטיס.תריץ חיפוש פרטני לגבי כרטיס המסך שלך בגוגל.
פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים זה בטוח שהיא עובדת על כל הכרטיסים, אבל על הכרטיס הזה ספציפית לא ניתן לשלוט דרך התכנה...
פורסם 2010 בספטמבר 1015 שנים היה לי את הכרטיס הזה , הכרטיס אכן עובד במתחים נמוחים יחסית ,ע"י צריבת ביוס ( FLASH) אתה יכול להגדיר אותו על 1.25Vשזה המתח המרבי שהכרטיס יכול להכיל ( לא מומלץ) , כך תוכל לעלות את תדר הליבה והזכרונות ( הגעתי ל 830 \ 1100) , בקשר לאחריות היא אכן פגה אבל לא תמיד מגלים את מקור הבעיהבמקרים מסוימים אפשר להחזיר את הביוס לקודמו
פורסם 2010 בספטמבר 1115 שנים הכי טוב לקחת עיפרון עופרת ולצייר קצת עם ה-PCB... גם הכי פשוט, גם הכי בטוח וגם אפשר למחוק את זה תוך שנייה במידה וכן קרה משהו על מנת לממש אחריות.הבעייה היחידה עם השטות הזאת שצריך למדוד מתחים מפעם לפעם בכרטיס (אני מדדתי פעם בשבוע) על מנת לוודא שהמתח הרצוי נשמר.הכרטיס שלי הגיע קרוב ל-890 לליבה וסביבות 1200 זכרונות עם קירור AC Twin Turbo, לא זוכר בדיוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.