פורסם 2010 באוגוסט 3015 שנים שלום קניתי מדפסת משלובת HP 6500 עכשיו שאני מחבר את המדפסת לשקע של הטל' דרך סנן ADSL (גם של בזק וגם של מה שמגיע עם המדפסת ניסיתי )אז הנורה של PPP בראוטר נכבת מה DSL מהבהב ואין אינטרנט ( אני יכול לקבל ולישלוח פקס )תודה
פורסם 2010 באוגוסט 3015 שנים את הפקס אתה מחבר ליציאת ADSL בפילטר או ליציאת טלפון?היא צריכה להיות מחוברת ליציאת טלפון, במקרה וחיברת ליציאת ADSL של הפילטר.
פורסם 2010 באוגוסט 3015 שנים מחבר OK חיברתי לפילטר אבל עכשיו בטל' אני מחבר את הפקס לשקע שנקרא Data ? כי זה היחיד שמתאים
פורסם 2010 באוגוסט 3015 שנים במפצל יש שתי יציאותאחת רחבה עם מקום ל6 פיניםוהשניה צרה עם מקום ל4 פיניםהפקס/טלפון צריך להתחבר ליציאה של ה6 פיניםזאת צורת החיבור?
פורסם 2010 באוגוסט 3015 שנים מחבר אה בסדר קיצר לחבר אותו לחיבור כמו של טל לא ל ADSL אבל אם אני רוצה לחבר גם טל' לאוטו שקע אני צריך לחבר את הפקס לDATA שבטלפון
פורסם 2010 באוגוסט 3015 שנים בדרך כלל זה ההיפךיש בפקס חיבור LINE שמחברים לקירויש חיבור TEL שמחברים לטלפון
פורסם 2010 באוגוסט 3115 שנים בפילטר יש שני כניסות, כניסה שהמודם מחובר אליה (קטנה מרובעת) בה אתה לא נוגע לא משנה מה, זה מה שגורם להפרעות.והכניסה השניה (מלבנית) כמו חיבור של כל טלפון רגיל שאתה מחבר לשקע, לחיבור הזה אתה צריך לחבר את הפקס!קיבלת עוד כבל עם שני ראשים מרובעים, אחד הולך לפקס ליציאה בשל (TEL ) והשני למכשיר טלפון!, זה אופציונלי ולא חובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.