עבור לתוכן

מחפש המלצה לטלפון סלולרי

Featured Replies

פורסם

לא יודע אם "מובנה" זו המילה הנכונה, אבל תוכלו לראות כאן :

http://tikcom.co.il/sg_product~MILESTONE~2~0.htm

אם תכנסו ללשונית "תכולת הערכה" תוכלו לראות שרשום כ.זיכרון של 8GB. אני קניתי מחנות אחרת וגם קיבלתי אותו במסגרת המחיר ללא שום תוספת

פורסם
  • מחבר

אתה צודק, זה באמת מגיע עם כרטיס זכרון של 8GB לפי מה שכתוב באתר. התקשרתי לVMOBILE ואצלם זה מגיע בלי כרטיס זכרון (באותו מחיר בערך). כנראה שאני כבר לא אקנה מהם...

פורסם

האמת שברוב המקרים זה ככה בחנוית הפרטיות, הם "מלאימים" את הכ.זיכרון אליהם ומוכרים לך אותו שוב. למזלי לא כך היה במקרה שלי

פורסם
  • מחבר

שוב שלום,

מצטער שאני מקפיץ את הדיון הזה שוב אבל יש לי עוד שאלה קטנה:

כבר הלכתי לקנות את המיילסטון מחנות מסוימת ( ELINE ) נאמר לי שהוא לא תומך בעברית. אני לא צריך תפריטים בעברית, אני צריך רק לקרוא ולכתוב הודעות ומיילים בעברית. בשירות לקוחות של החנות טענו שבלי השדרוג אני לא אוכל גם לקרוא ולכתוב הודעות בעברית. השאלה היא האם זה נכון? או שהחוסר עברית מתייחס רק לתפריטים. ואם זה נכון האם זה מסובך פשוט להוריד איזה רוט לעברית (או משהו בסגנון, אני לא מבין בזה) ולהתקין אותו לבד?

אגב תודה ל Xtract על המידע לגבי הכרטיס זכרון - מסתבר שהמכשיר באמת מגיע במקור מהיצרן עם כרטיס זכרון של 8GB ורוב החנויות בארץ מוציאים אותו מהערכה ומוכרים בלעדיו (באותו מחיר כמובן). אם אתם קונים תשימו לזה לב.

פורסם

אם אין לך בעיה לקנות מחו"ל אז בקרוב יוצא המיילסטון 2 בעל מקלדת הרבה יותר טובה והוא גם הרבה יותר חזק. אופציה נוספת היא ה-Desire Z שיהיה זמין ב-Clove החל מעוד שבועיים. ה-Z הולך להיות הטלפון הכי חזק נכון לעכשיו אחרי ה-Desire HD.

השוואת נתונים בין השניים:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3495&idPhone2=3421

המחירים ב-Clove הם 365£ עבור ה-Z ו-350£ עבור המיילסטון 2.

פורסם

ה-Z הולך להיות הטלפון הכי חזק נכון לעכשיו אחרי ה-Desire HD.

מאיזו בחינה?

פורסם
  • מחבר

מתי צפוי לצאת המיילסטון 2? ומתי הוא יגיע לארץ? וכמה הוא יעלה? הבעיה שלי היא שאני הולך להישאר בלי מכשיר משבוע הבא. יש לי איזה מכשיר ישן שאני יכול למשוך איתו שבוע שבועיים אבל בעקרון אני רוצה לקנות מכשיר בזמן הקרוב.

חוצמזה אשמח לתשובה לגבי העברית במיילסטון הנוכחי.

פורסם

מתי צפוי לצאת המיילסטון 2? אין פרסום לגבי זה בנתיים

ומתי הוא יגיע לארץ? רשמית? הרבה אחרי שהוא יופיע בעולם אם בכלל, לא רשמי? סביר להניח שפחות מחודש אחרי היציאה בעולם

וכמה הוא יעלה? לא פורסם

נאמר לי שהוא לא תומך בעברית. אני לא צריך תפריטים בעברית, אני צריך רק לקרוא ולכתוב הודעות ומיילים בעברית. בשירות לקוחות של החנות טענו שבלי השדרוג אני לא אוכל גם לקרוא ולכתוב הודעות בעברית. השאלה היא האם זה נכון? או שהחוסר עברית מתייחס רק לתפריטים. ואם זה נכון האם זה מסובך פשוט להוריד איזה רוט לעברית (או משהו בסגנון, אני לא מבין בזה) ולהתקין אותו לבד?

תמיכה מלאה בעברית כולל תפריטים = הרום (מערכת) של סלקום, הם לא סלקום ולכן לא אין מערכת בעברית

תמיכה כתיבה/קריאה בעברית זה לא דבר שקשה להוסיף (אם הם לא הוסיפו את זה בעצמם למכשירים) הכי קל זה לשאול את החנות בדיוק

במקרה ה"נוראי" שהם מביאים לך מכשיר שלא עבר כל שינוי תוכנה אתה יכול לבד להוסיף פונטים בעברית ומקלדת ולהנות מקריאה וכתיבה בעברית

פורסם
  • מחבר

עכשו עשיתם לי תאבון עם המיילסטון 2... :)

המפרט שלו באמת נראה מצוין. הבעיה היא מתי הוא יגיע וכמה הוא יעלה. חוצמזה נראה לי שאין לזה סוף, תמיד יהיה איזה מכשיר חדש שעומד לצאת והוא יותר טוב ממה שיש עכשו, לא?

פורסם

כן, אם לא עכשיו אז עוד מס' חודשים לא גדול בטח יצא כבר משהו עדיף - אין לזה סוף.

בכל מקרה היתי מעריך שהמיילסטון 2 יעלה לפחות 3K בארץ

פורסם

הוא ממש לא יותר מהיר מהgalaxy s

לא במעבד הראשי ולא בgpu

פורסם

על הנייר, אבל הנייר לא מריץ לך את מערכת ההפעלה או מרנדר את המשחקים...

פורסם

חחחח

כרגע יש "רק על הנייר" בכל מה שקשור לdesire hd/z

על הנייר/לא על הנייר המעבד של סמסונג חזק יותר משל הz וזהה (עם יתרון קל) לזה של הhd

על הנייר הgpu של הסמסונג חזק פי שניים, לא על הנייר הם כנראה פחות או יותר שווים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים