עבור לתוכן

איזה מכשיר מתאים לי ? והבדלים בין סוגי המכשרים

Featured Replies

פורסם

אני אחרי צבא, וואלה האמת עד עכשיו לא היה לי יותר מידי טלפונים מתקדמים ממש.

אני ברשת פלאפון, יש לי איזה דיל שאני יכול כמעט לקחת כל פלאפון, ויוצא לי מחיר טוב.

זה מתחלק לכמה קטגוריות, מהפלאפונים הרגילים כרגע מה שנראה לי נוח ויחסית "פשוט" זה הסוני אריקסון W995.

יש את הסמארטפונים - שאת האמת אני לא ממש הבנתי לאיזה שוק של קונים זה פונה? כלומר למה לי לקחת לדוגמא בלאקברי, או E72? מה היתרון שלהם?

בבלקבארי יש לזה רשת משל עצמו? כלומר אפשר לשלוח הודעות בחינם או משהו כזה. (אשמח להסבר בעניין)

ויש האייפון בוא נגיד, שיצא לי קצת ככה לתפעל אותו אצל אנשים אבל אני לא באמת יודע כמה אני הולך להשתמש בכל האפליקציות והדברים..

כלומר כמה למשתמש הממוצע באמת יש מה לעבוד עם האייפון..? (מעבר לזה צריך להתרגל לטאצ')

מעבר לעובדה שיהיה רמקול וישמעו טוב, אם יש מצלמה טובה אז זה פלוס, תכלס אני לא כל היום מצלם, אבל זה נוח מידי פעם.

מעבר לכך, אני מעדיף בכללי את המערכת "הפשוטה" יותר של סוני אריקסון מאשר של נוקיה. (לרוב האנשים סביבי יש פלאפונים מסדרת N) שפחות אהבתי אותו האמת.

פורסם

היי es88,

היתרון הבולט של הבלקברי הוא שיטת העבודה הייחודית עם מייל פרטי או ארגוני,

במידה וחיבור קבוע למיילים לא מדבר אלייך, תוכל לבחור מכשירים פשוטים יותר.

לגבי נוקיה 72 E - הוא מכשיר בעל מקלדת מלאה שגם אליה צריך להתרגל, מאפשר לך להסתנכרן למייל פרטי או ארגוני, במכשיר יש מצלמה 5 מגה פיקסל, תומך ב-WIFI שיאפשר לך לגלוש בחינם במקומות עם רשת אלחוטית.

אבל לפי ההתרשמות שלי אתה אוהב את מכשירי סוני אריקסון לכן אני יכולה להמליץ על מכשיר ה- AINO:

מכשיר סליידר, מצלמה 8.1 מגה פיקסל, מסך מגע חלקי 3 אינץ (לשימוש במדיה של המכשיר), נגן רדיו מובנה, רמקול פנימי חזק.

המשך גלישה נעימה,

רוני, נציגת פלאפון

פורסם

היום הסימביאן בלי שום ספק נחשבת מערכת פשוטה לדעתי ולא תסתבך. נחמד שאפשר להתקין מדי פעם תוכנה או שתיים שתגלה שאתה צריך כמו תוכנות GPS למניהם. בכל מקרה לא היתי רוכש את ה-E72 מחברת פלאפון אלא אם כן אתה גם ככה מדבר בסכום שיספיק לך בכדי לקבל החזר מלא, אם לא אין שום סיבה להוציא פי 2 כסף ולקנות מהם ובסוף עוד לקבל מכשיר פתוח רק לפלאפון, קנה בחנויות הפרטיות שם אפשר למצוא את המכשיר בכ-1500 ש"ח לעומת פלאפון שמוכרים אותו ב-3600 ש"ח! יותר מכפול! בנתיים ממה שראיתי באתר שלהם הם מציעים זיכוי של 50 ש"ם אם אתה מדבר מעל 149 ש"ח - גם אם אתה כן עדיין תשלם על הפלאפון 1800 ש"ח (שזה עדיין כ-300 ש"ח יותר) וזה עדיין לא כדאי.

לגבי בלקבקי, אני מסכים עם רוני ואם אתה לא צריך משהו מיוחד בתחום המשרד והאימייל - רד מזה.

W995 מכשיר פשוט מאוד וחוץ מהמצלמה שמיחדת אותו הוא כמו כל SE רגיל לטעמי. את האיינו לא היתי לוקח מאחר והוא בעל מסך מגע רזיסטיבי מיושן ושוב לא שווה את המחיר המטורף שפלאפון דורשים עליו

פורסם
  • מחבר

היי Xtract

נעשה קצת סדר, בוא נגיד שאם באמת מיילים זה לא הקטע העיקרי אצלי, אולי פה ושם אבל לא משהו שהוא בשימוש יום יומי,

באופן כללי לפסול את הבלאקברי? לא שווה לקנות אותו כי הוא כביכול נוח וכו' ?

גם יש איזה קטע כזה שלכל אחד שיש בלאברי יש לו מן איזה סיסמה כזאת ואז אפשר לדבר בלקברי לבלקברי באיזה רשת משהו כזה? אני לא מבין בזה פשוט.

לגבי סוני אריקסון איינו אני באופן אישי לא הכי התלהבתי ממנו, מהסיבה שאם כבר טאצ' אז עדיף אייפון לא ?

ואז השאלה היא כמה באמת אייפון לי כצרכן בסה"כ רגיל, מעבר לכל האפליקציות האם קודם כל מכשיר נוח? מבחינת ספר טלפונים, שליחת הודעות וכו'.

איזה עוד שימושים יומיימים או בכלל שימושים אחרים מציע האייפון? (בוא נגיד לא משחקים וכאלה)

כי חוץ ממה שציינתי, מבחינת מכשירים, נשארתי עם ה-N86 (שאני לאדע למה אבל אני פחות אוהב את המערכת הזאת של נוקיה - לפחות ממה שראיתי אצל אנשים)

ואת ה-W995 כמו שאמרתי

אגב, עוד איזה כמה חודשים בערך אני טס לחול, אם זה משנה משהו (מבחינת המכשיר)

פורסם

אתה יכול לקנות מחו"ל, תלוי לאן אתה נוסע כמובן, אבל אפשר להשיג מכשירים מתקדמים יחסית בזול.

בכל אופן מאינו תרד כי הוא בעל מסך מגע רזיסטיבי וגרוע ואין בו שום דבר שמצדיק.

W995 טלפון רגיל ופשוט לחלוטין.

אייפון מכשיר די נוח גם למשתמש רגיל ולא יותר מסובך, האפליקציות זה דבר מאוד (מאוד) נחמד ומועיל. קח בחשבון שה-3GS לא במלאי ושה-4 בדרך אבל הוא ידרוש חבילת אינטרנט וכו' כך שהכל (כולל המכשיר ובנק דקות) צפוי לעלות כ-250 ש"ח.

לגבי הבלקברי - רד ממנו. הוא מכשיר עסקי רציני, למיילים ולסנכרון מול המשרד וגם דורש חבילה מסוימת שעולה עוד עשרות שקלים בחודש.

פורסם
  • מחבר

לגבי המכשיר הבלאבקרי בסופו של דבר יוצא לי רק עוד 10 ש"ח, לגבי האייפון לא בדקתי האמת, ואגב עדיף לקחת 32GB או 16 אמור להספיק?

לגבי אייפון 4, באופן כללי, איך הוא בהשוואה ל-3GS ? ומתי לדעתך הוא אמור להגיע לארץ?

בלי שום קשר יש לי אופציה אולי כרגע להיכנס לאיזה חבילה בלי שדרוג, ורק אחרי שאני חוזר מחול, שבאופן כללי זה גם יכול להיות עוד 7-8 חודש, אז לבדוק אופציה נוספת לשדרוג. (אם אני לא קונה בחול)

פורסם

עדיין לא היתי חושב על הבלקברי אם אין לך צרכים משרדיים מיוחדים.

לגבי האייפון :

16GB או 32GB זה רק אתה יכל להגיד כי אתה מכיר את השימוש שלך. לי אישית מספיקים אפילו 4GB אבל יש אנשים שרוצים אלפי שירים לצורך העניין על המכשיר ואז יכול להיות שה-16GB לא מספיק. הכל אינדבידואלי.

האייפון 4 אמור להגיע בספטמבר לפי השמועות, איך הוא לעומת ה-3GS? מציג שיפור בכל דבר (מצלמה,מסך, רזו' וכו') אבל אין ספק שלא מדובר בקפיצת מדרגה מה-3GS ואם היה לך את ה-3GS לא היתי ממליץ לך למהר להחליף

פורסם
  • מחבר

לצורך העניין אם אני יקנה אייפון3 או 4 בארה"ב או באוסטרליה, זה אמור להיות זול יותר?

יש משהו שצריך לשים אליו? כלומר שמעתי פעם סים פרי או כל מיני כאלה, אני לא מבין בזה ממש.

מה כדאי לקנות?

פורסם

כן אתה צריך לקנות משהו שהוא סים פרי - מה שאומר שלא משנה איזה SIM תכניס אליו, הוא יעבוד.

וכן, כל מכשירי הסלולאר זולים יותר בארה"ב (אני חושב שאפשר להגיד את זה בבטחון מלא) - בינהם גם האייפונים

פורסם
  • מחבר

הבנתי...

נראה לי שאני ישהה קצת את הרכישה, גם בגלל העובדה שבחודשים הקרובים אני הולך לעשות סוג של טיול ארוך,

וגם בגלל שאני לא סגור על מכשיר כרגע.

אולי תיהיה אופציה לרכוש אייפון4 בחול...

בכל מקרה, לארץ בוא נגיד בחצי שנה הקרובה, ממה שידוע לך, יגיעו לפה איזה מכשירים חדשים? משהו ששווה לחכות בשבילו..

(חוץ מאייפון4) לאו דווקא סמארטפונים

אגב לגבי רכישה של אייפון4, לא כל כך הבנתי את המחירים לגביו, למשל הגרסה של ה-16GB, יש עם התחייבות בלי התחייבות.. אני רואה מחירים של199$

פורסם

199$ זה מן הסתם מחיר לאייפון 4 עם התחיבות לחברה סלולארית מה שאומר שתצרך לשלם כל חודש סכום כזה או אחר לחבילת דקות/גלישה וכו'. אם 199$ היה המחיר למכשיר ללא התיחבות האמן לי שהיית רואה אצל כל אחד ברחוב אייפון 4

פורסם
  • מחבר

הבנתי... ותכלס שאתה בחול זה בלאגן לקנות עם התחייבות... כן ראיתי עכשיו שבלי התחייבות זה יכול להגיע לכיווון ה-700$ משהו כזה.

תודה על העזרה

נראה לי שכרגע אני ימתין, לא יקנה עכשיו את ה-3GS, בלאקברי דיי ירדתי מזה, וחוץ מזה שאר המכשירים קצת פחות מצאתי משו כרגע.

פורסם

הבנתי... ותכלס שאתה בחול זה בלאגן לקנות עם התחייבות... כן ראיתי עכשיו שבלי התחייבות זה יכול להגיע לכיווון ה-700$ משהו כזה.

תודה על העזרה

נראה לי שכרגע אני ימתין, לא יקנה עכשיו את ה-3GS, בלאקברי דיי ירדתי מזה, וחוץ מזה שאר המכשירים קצת פחות מצאתי משו כרגע.

אם אני הייתי קונה.. אז בלי ספק ANDROID...

פורסם
  • מחבר

אם אני הייתי קונה.. אז בלי ספק ANDROID...

לא כל כך מכיר אותו... מה יתרונות שלו? יש אותו בארץ אגב?

פורסם

הוא אמר שהיה קונה אנדרואיד - ז"א פלאפון מבוסס על המערכת הפעלה הזו, זה לא שם של פלאפון ספציפי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים