עבור לתוכן

קירור ארון שבתוכו מארז מחשב

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מתחזק מערכת להעתקת שיעורים לנגנים, מכיוון שהמערכת נמצאת במקום ציבורי הייתי צריך לשים את המארז בתוך ארונית סגורה, הבעיה היא שהמחשב בפנים מתחמם מאוד מכיוון שהארונית לא מתאווררת מספיק טוב, שמתי וונטה לארונית אבל היא לא מצליחה לעשות את העבודה, אני מסתפק אם כדאי לקדוח עוד חורים ולהתקין עוד וונטה או שאולי יש פתרונות קירור אחרים, התקציב של המערכת ממש לא גבוה ולכן אני אעדיף פתרונות זולים יחסית, הטמפרטורות בתוך המארז מגיעות ל60 מעלות ולפעמים יותר, אני לא זוכר בדיוק מה בפנים מתחמם יותר ומה פחות ומכיוון שאני לא ליד המערכת כרגע אני גם לא אוכל לתת פרטים יותר מדוייקים, אם יש למישהו המלצה על דרך לקרר את הארונית אני אשמח לשמוע, אני מקווה להעלות תמונות של הארונית כשאני אוכל לצלם אותה.

תודה רבה, חיים.

נ.ב. אני לא אהיה בבית בימים הקרובים ולכן אני לא אוכל להגיב, אבל אני אבקש ממישהו שיקריא לי את התשובות בטלפון כך שגם אם אני לא אגיב מיד זה לא אומר ששכחתי מהנושא, לקראת סוף השבוע אני אחזור הביתה ואני אוכל להגיב שוב.

פורסם

לא מאמין שתמצא משהו יותר זול מלקדוח עוד חור בשביל וונטה !

רק תשתדל לעשות ככה שוונטה אחת מכניה אוויר והשניה מוציאה אוויר ורצוי זאת שתוציא אוויר תיהיה בחלק העליון של הארון.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שלקדוח עוד חור זה בלאגן שלם, יש עוד דרכים לקירור?

פורסם

גם אם תתקין קירור טוב יותר במערכת מחשב עצמה..אבל היא תהיה בארונית..אז כל החום לא יתפזר..ולכן לא עשית בזה כלום..

עדיף לך להשקיע בקירור יעיל של פיזור החום בארונית (כמו שציינת התקנת מאוורר נוסף בארונית) מאשר קירור במערכת המחשב עצמה..

ולהבא פשוט תדאג לאוורר את האורנית לפני ההתקנה..(-:

פורסם

האפשרות היקרה אבל הטובה ביותר היא קירור מים... הרדיאטור יכול להיות מותקן מחוץ לארונית, רק חורים לצינורות וזהו...

רק קשה ליל האמין שתמצא שזה משתלם לך...

פורסם

המחשב שלי בעבודה גם בתוך ארונית,

יש בסה"כ שני פתחי אויר עם רשת ברזל והוא לא מתחמם יותר מידי..

מאוורר קידמי ואחורי בהחלט יכולים לתת פיתרון טוב

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז אני רואה שאין לי ברירה אלא להתחיל לעבוד ולקדוח חורים, תודה על התשובות!

דרך אגב, לפי מה שראיתי ה CPU התחמם הכי הרבה כל פעם (הוא מגיע ל 65 מעלות ואפילו 68 מעלות) דבר כזה יכול לגרום נזק במקרה שזה כך במשך תקופה ארוכה?

פורסם

תלוי איזה מעבד זה בדיוק, בדוק את הטמפ' המומלצות בסטיקי לפי המעבד שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים