עבור לתוכן

לעוד מישהו יש בעיות של LAG ו packet loss עם אורנג'?

Featured Replies

פורסם

ניסיתי לשחק היום ב AVA וכל כמה דקות המשחק התנתק, לא נזרקתי מהשרת אבל גם לא יכולתי לזוז וברוב המקרים כשהמשחק חזר לעבוד הרגו אותי :-\

בעבר שיחקתי ולא היו לי בעיות, ראיתי בעיות דומות גם ב CABAL ONLINE, לא יצא לי לבדוק עוד משחקים. לעוד מישהו יש בעיות דומות?

פורסם

לא הרגשתי שום בעיות מצד אורנג'

היו לי ניתוקים לכמה שניות אבל זה כבר בגלל HOT

פורסם
  • מחבר

עכשיו נכנסתי ל TF2 ואותה בעיה בדיוק, ה PING בסדר גמור אבל מידי פעם יש DC קצר של שניה-כשלוש שניות. ממש בילטי אפשרי לשחק. ננסה שוב מחר בבוקר :'([br]פורסם בתאריך: 28.08.2010 בשעה 22:49:21

בדקתי עכשיו וגם בבוקר יש בעיות :pissed: חבל שאני עובד כל היום ואין לי זמן לדבר איתם :(
פורסם
בדקתי עכשיו וגם בבוקר יש בעיות :pissed: חבל שאני עובד כל היום ואין לי זמן לדבר איתם :(

מה תגיד להם? "אני רוצה להתנתק?" .אין ברירה כנראה שחייבים לשלם על "חבילת פרמיום" או להקים שרתי משחק בארץ. גיימרים הכי רגישים לאיכות הקו ובמדינת המורידים אי אפשר לשחק משחקים עם חבילה רגילה. בגלל זה אני על חבילת גיימר מאז שהיא קיימת.

בכל מקרה תעדכן איזה סיפור הם יספרו לך אולי הם יוציאו מהשרוול חבילת פרמיום שתסדר את זה :lol: .

פורסם
  • מחבר

אני יכול לשאול אותם אולי יש בעיה שהם יכולים לסדר, עד היום השירות שלהם היה טוב יחסית. לאורנג' אין כרגע חבילות שוד, גם עד עכשיו לא היו איתם בעיות בכלל, רק במשחקים בימים האחרונים יש בעיות קשות שכמובן מורגשות רק במשחקי FPS.

נ.ב.

אין לי התחייבור באורנג' אז גם אין לי בעיה לעבור, ב CCC ו 018 זול יותר :nixweiss: לפחות אם זה לא עובד אז שגם לא יהיה יקר.

פורסם

לא יודע

שיחקתי כרגע ב COD MW2 ברשת ואין שום בעיות של ניתוקים תקיעות ובעיות פינגים

כמו שתמיד היה

אולי הבעיה היא אצלך במחשב או ברשת?

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק מחר או ביום רביעי, כל היום עובד אז אין כל כך זמן :P אם אין לכם בעיה יכול להיות שהכרטיס רשת שלי מתקשה לעבוד בגלל החום, אין לי שום קירור בחדר, מאוד חם פה...

פורסם

אצל אח שלי יש אורנג', ותמיד קפצתי לו על המחשב שהייתי מבקר בשביל להינות מהפינגים הנמוכים ואיכות המשחק הגבוהה באורנג', אבל לאחרונה הפינגים עלו מאוד מ-60 ל-180 במשחק בשם soldier front עם שרת באירופה, לא בדקתי את זה לעומק אבל לא בוצע שום שינוי בתשתית, מחשב, מאוד מוזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים