פורסם 2010 באוגוסט 2815 שנים תוכלו למצוא את המפרט שלי בצד....יש לי זיכרונות 1333 רגילים של קינגסטון , ואני לא מעוניין להמהיר אותם בטירוףאני רוצה לעשות אוברקלוק רק למעבד ֿולהשאיר את הזכרונות בערך כמו שהם.כשאני עולה מעל תדר 147, הביצועים רק יורדים.ב-147 כשהמעבד על 3.1 יש שיפור בביצועים, אבל מעל זה התוצאות במבחנים יורדים בחצי.יש סיבה לעניין הזה? יש אופציה בביוס שאני צריך לשנות???תודהועוד משהו , עד כמה בערך נורמלי להגיע עם זיכרונות כאלה,אם אני עובד בלי מחלק?
פורסם 2010 באוגוסט 2915 שנים לפני הכל..תעדכן אותנו איזה שינוים ביצעת בדיוק ?כמו כן בדקת יציבות בכל שלב ? איך אתה בודק ביצועים ?
פורסם 2010 בספטמבר 315 שנים מחבר המחשב יציב לגמרי ב145 באס ,לא שיניתי מתח למעבד ולא לזכרון.ברגע שאני עובר את ה-145 הביצועים נחתכים בחצי, לא משנה כמה מתח אני נותן......זה ממש מוזר אולי יש אופציה בלוח שמגבילה את זה ???
פורסם 2010 בספטמבר 615 שנים מחבר לא העליתי מתח ל nb , תדרי זיכרון? לא נעלתי שום דבר, ולא נגעתי ב pcie
פורסם 2010 בספטמבר 715 שנים תנעל PCIE על 100 ותן קצת מתח לNB. מהניסיון שהיה לי עם I5 750 וP55M-UD2 הלוח לא אידיאלי לאוברקלוקרים בגלל מספר נמוך של POWER PHASES וחוסר קירור על המוספטים
פורסם 2010 בספטמבר 715 שנים מחבר אני לא רואה שום אופציה בביוס להעלות מתח ל NB ,איך נקראת האופציה??? מצאתי משהו אבל מקריאה בפורומים זה SB לא NB...אני לא מתככן משהו מטורף אבל אני מניח שאפשרי 3.4 ככה עם המעבד הזה ועם רטיו 8 לזכרון ( גם לא ממש זיכרון מטורף לאוברקלוק)
פורסם 2010 בספטמבר 915 שנים מחבר אין mcp , מצאתי pch והעליתי אותו ואת המתח של המעבד גם, וזה לא עוזר אותו דבר ביצועים נחתכים בחצי.
פורסם 2010 בספטמבר 1015 שנים היי נסה את התהליך הבאה c1e - disable turbo boost - disable eist- disable qpi ration -32 performance enhance - standard ( נמצא ב ADVANCED MEMORY SETTINGS) הכי חשוב להוריד את ה VCORE ל 1.13 ולהשאיר את כל השאר על AUTO ו ב BCLCK אם אתה רוצה 3.4 לשנות ל 170
פורסם 2010 בספטמבר 1415 שנים מחבר עשיתי בדיוק מה שאמרת וזה עדיין לא עוזר, הביצועים נחתכים בחצי ולא משנה איזה הגדרות אני עושה, אני ממשיך לקבל אותו ציון בכל המבחנים.אם אני שם את המעבד על 4- אותו ציון ואם על 3 אותו ציון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.