עבור לתוכן

עזרה בבנייה של רמקול bluetooth

Featured Replies

פורסם

שלום לאחרונה קיבלתי השראה מהרמקול של supertooth שקולט מוזיקה בbluetooth ומנגן אותו ברמקול והחלטתי

שאני רוצה לבנות משהו בסגנון רק יותר גדול קצת ,לפי מה שהבנתי מאלקטרונאי שאני צריך לוח reciver שישדר לרמקול של בערך 80-90 watt(כמו באוטו) את המוזיקה.

ללוח צריך לחבר גם מקלט bluetooth וחיבור מתח לסוללה נטענת ...

השאלה שלי זה האם מישהו פה יכול לעזור לי עם תוכנית לבניית לוח כזה או להגיד לי אם אפשר לקנות לוח כזה כבר מוכן ??

תודה לכל העונים ..

פורסם

1. זה יצא קצת יקר.

2. אתה לא צריך לוח.

אתה צריך מגבר, ואוזניות Bluetooth תומכות EDR (תקן סטריאו) או אוזנייה פשוטה שנבדקה שניתן לשמוע דרכה מוזיקה (אם כי האיכות לא תהיה משהו). וזה כבר יוצא לא משתלם.

אבל נניח שאתה עושה את זה,

1. אתה מעיף את האוזניות עצמן ומלחים כבל 3.5mm רגיל (כמו של אוזניות חוטיות) במקום החוטים שיוצאים לאוזניות.

2. את הכבל אתה מחבר למגבר ואת הרמקול למגבר, עושה pairing וזהו, שומעים מוזיקה דרך רמקול bluetooth.

עבודה של 20 דקות למישהו מנוסה.

*יש גם מכשירי בלוטוט מוכנים שיתאימו לך, דוגמה:

http://www.220v.co.il/productspec.asp?id=3467

פורסם
  • מחבר

1. זה יצא קצת יקר.

2. אתה לא צריך לוח.

אתה צריך מגבר, ואוזניות Bluetooth תומכות EDR (תקן סטריאו) או אוזנייה פשוטה שנבדקה שניתן לשמוע דרכה מוזיקה (אם כי האיכות לא תהיה משהו). וזה כבר יוצא לא משתלם.

אבל נניח שאתה עושה את זה,

1. אתה מעיף את האוזניות עצמן ומלחים כבל 3.5mm רגיל (כמו של אוזניות חוטיות) במקום החוטים שיוצאים לאוזניות.

2. את הכבל אתה מחבר למגבר ואת הרמקול למגבר, עושה pairing וזהו, שומעים מוזיקה דרך רמקול bluetooth.

עבודה של 20 דקות למישהו מנוסה.

*יש גם מכשירי בלוטוט מוכנים שיתאימו לך, דוגמה:

http://www.220v.co.il/productspec.asp?id=3467

כול הקטע זה שאני רוצה שהמגבר יהיה בתוך הרמקול שלא היו לי 2 חלקים שאני צריך לסחוב בגלל זה אני מחפש מגבר או שהוא לוח שאני יכול להכניס מאחורי הרמקול !!!

ודבר שני זה שאני רוצה לחבר רמקול חזק של בערך 90 וואט ואני חייב להוסיף לו סוללה נטענת בישביל שברמקול כזה ישמעו כמו שצריך ...

פורסם
  • מחבר

מצאתי פתרון איך אני הולך לעשות הכול והשאלה שלי כרגע היא כזאת

נגיד ואני קונה מגבר של שמספק 20 watt rms או מגבר שמספק 75 watt rms והסוללה שאני אשתמש בה היא זהה לחלוטין בשתי המקרים 12v 4800mAh

והרמה של הווליום תיהיה זהה בשתי המגברים בעט השימוש האם הצריכה של הסוללה תיהיה זהה בשתי המגברים אף על פי שלשני יש פוטנציאל rms גבוה יותר ?

תודה מראש לכול העונים...

פורסם

הצריכת סוללה תלויה במבנה המגבר והרכיבים עליו הוא מבוסס לפיהם מחושבת הניצלות

ישנם רכיבים יותר זולים אך פחות איכותיים שיצרכו הרבה חשמל ומצד שני יגבירו רק קצת ורכיבים שלהפך הנצילות שלהם גבוהה מאוד ויצרכו רק קצת מעל להספק המוצא...

לסיכום ולשאלה שלך אם יש שני מגברים ששניהם מכוונים לאותו ההגבר האחד עם הנצילות הגבוהה יותר יצרוך פחות זרם.

תבדוק בדפי הנתונים של המגברים את הנצילות היא אמורה להיות מסומנת כ n לטינית...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים