עבור לתוכן

שדרגתי את האינטרנט ל-10MB

Featured Replies

פורסם

לפני כשבוע בערך שדרגתי את האינטרנט לרשת NGN במהירות 10 MB אצל בזק בינלאומי בחבילה משולבת.

לפני השדרוג הייתה לי מהירות של 2.5 MB והתנאים לא השתנו אחרי השדרוג.

כשאני בודק באתר של בזק את הבדיקת מהירות זה באמת מראה לי שאני גולש על 10 MB.

אבל אני לא מרגיש שום שיפור בביצועים אם זה בהורדות ואם זה בגלישה של האינטרנט ואפשר לומר בלשון המעטה שאני לא מרוצה מהשדרוג.

אני אשמח לדעת אם יש אפשרות לשפר את האינטרנט ולמה אני לא מרגיש שיפור בביצועים.

תודה רבה,

דור

פורסם

מה רצית לקבל?

פורסם

בטעינית אתרים,אתה גם לא אמור להרגיש הבדל ,בסך הכול האתרים לא כבדים כול כך שלוקח להם דקות לעלות,אלה כמה שניות בסך הכול ...

בקשר לכול מה שקרשור להרודות ,הכול תלוי בשרת שממנו אתה מוריד .

אני שידרגתי לפני כמה ימים את החבילה מ5 מגה ו10,ואני חייב לציין שיש הבדל ענקי במהירות ,טורנטים בTL טסים על 1.2MB/S וההורדות הישירות מגיעות ל1.4MB/S , אם תמצא את השרת הנכון אתה תוכל בהחלט להנות מהמהירות הגבוהה .

פורסם
  • מחבר

אווקי תודה =]

כנראה שהשרתים שהורדתי עליהם עד עכשיו היו איטיים..

אני לא ממש מכיר את התוכנה הזו שנראת טורנט ואני מאוד מעוניין להתחיל להתעסק איתה, אני אשמח לשמעת אודות התוכנה

המליצו להוריד גם מאימיול, אבל לפי מה שאני יודע מפוצץ שם בוירוסים

מחכה לתשובה,

דור

פורסם

השידרוג הוא בסך הכל של צינור. אנחנו עדיין מחוברים לחו"ל עם אותו קו תת ימי . תוכל להבחין בשיפור רק בשעות השפל וזה משהוא כמו 2 בלילה. בגדול העובדה שכולם יכולים להוריד יותר גורמת למהירות לרדת ולא לעלות ( זה בערך כמו שכולם יעשו מקלחת באותו הזמן) . הדבר הכי חשוב שזה יעבוד באופן אופטימאלי הוא ניהול טוב של הרוחב פס בצד של ספק השירות . עדיין ביחס רוחב פס של 1/100- 1/200 יהיה קשה לספקיות להתמודד עם העומס בלי להוריד לכולם את הקצב.

בשביל לבדוק אם זה באמת עובד צריך לנסות הורדות מאתרים בארץ וזה גם בשעות שפל כי לפעמים גם הצד השני לא מסוגל לעמוד בקצב למרות שהאתר נמצא בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים