פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים שלום חברים יקרים,מישהו מכם מחזיק באחד מן הדגמים הנ"ל?אם כן, איך הוא?תודה
פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים היי שבת שלוםלי יש את הדגם650-10hאני מאוד מרוצה,יש לי אותו חודשייםאני משתמש בו להכלסרטים,משחקים,מוזיקה,תכנות C#הוא שוקל גם 2.5 קילו,רוב הניידים בגודל שלו שוקלים כמעט 3 קילוהמקלדת מלאה,כמו מקלדת רגילה,ממש נוחה ליהוא מריץ לי משחקים חדשים כמו MAFIA 2אני ממש מרוצה מהקנייהאם יש לך שאלות ספציפיות תשאל חופשיליאור
פורסם 2010 באוגוסט 2815 שנים ליאור, האם המחשב שלך כולל בלוטות? כי לפי המפרטים של המחשב הזה הוא יוצא דופן בכך שאין לו בלוטות,האם הדבר הזה רלוונטי בכלל? הרי לכולם יש פלאפונים עם בלוטות למקרה שירצו להעביר (תמונות או כל מיני דברים קטנים) מפלאפון למחשב או ממחשב למחשב לא ככה?
פורסם 2010 באוגוסט 2815 שנים לגבי בלוטוס אין לי מושגיש לי טלפון סמסונג ספיקה עם מע הפעלה אנדרואיד ואני מחבר אותו דרך כבל USBבינתיים לא הייתי צריך את הבלוטוס הזהאם אתה אומר שאתה חייב בלוטוס אז תחפש לפטופ אחראני מאוד מרוצה מהלפטופ ולי עונה על כל הדרישות שלי:סרטים,משחקים,תכנותאתה בטוח שאין לו בלוטוס?
פורסם 2010 באוגוסט 3015 שנים אהלן ליאור...יש מצב שאתה זורק קצת נתונים על הסוללה שלו?? כמה זמן היא מחזיקה וכו'?ועוד דבר, מה לגבי טמפרטורות?? עד כמה מהר הוא מתחמם, אם בכלל??
פורסם 2010 באוגוסט 3115 שנים היי מה קורה?הסוללה מספיקה לשלוש שעות וארבעים דקותאך אם אתה משחק במשחק מחשב עם גרפיקה חזקה תוך כמעט שעתיים היא נגמרתלגבי טמפרטורה יש תוכנה של טושיבה שמותקנתהיא מראה לך טמפרטורה של מעבד ומחשב כללימצב ההרד דיסקמצב הסוללה וטעינהכרגע המעבד אצלי על 39 מעלותאך יש לי תוכנה לשיתוף שרצה לי במחשבגם אני כרגע בלי מזגן,אל תשכח שאנו בישראל בחודש אוגוסטהתוכנה מראה לי שהכל תקין מבחינת טמפאם יש עוד שאלות אשמח!!ליאור
פורסם 2010 באוגוסט 3115 שנים היי מה קורה? הסוללה מספיקה לשלוש שעות וארבעים דקות אך אם אתה משחק במשחק מחשב עם גרפיקה חזקה תוך כמעט שעתיים היא נגמרת לגבי טמפרטורה יש תוכנה של טושיבה שמותקנת היא מראה לך טמפרטורה של מעבד ומחשב כללי מצב ההרד דיסק מצב הסוללה וטעינה כרגע המעבד אצלי על 39 מעלות אך יש לי תוכנה לשיתוף שרצה לי במחשב גם אני כרגע בלי מזגן,אל תשכח שאנו בישראל בחודש אוגוסט התוכנה מראה לי שהכל תקין מבחינת טמפ אם יש עוד שאלות אשמח!! ליאור תודה רבה בנאדם!!! אני אדבר עם באג שיתנו לך קצת אחוזים, בזה הרגע מכרת לי את המחשב שלהם המון תודה ולילה טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.