עבור לתוכן

Samsung Galaxy S - שאלות ניוב על אחריות, עברית ורכישה בחו"ל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכוון לפנק את עצמי ב- SGS בקרוב. ;D

כמה שאלות קטנות ופשוטות שאשמח לקבל עליהן תשובה:

1. אם אני קונה בחו"ל, יש אחריות בינלאומית של סמסונג שאפשר לממש בארץ?

2. אם אני קונה בחו"ל, יש תמיכה מובנית בעברית (כלומר תצוגת עברית ומקלדת)?

3. אם אין עברית, צריך לעשות משהו מיוחד כדי להתקין (פריצה) או פשוט להוריד אפליקציה מהמרקט? האם הוספת עברית עלולה לפגוע באחריות?

תודה רבה רבה לכל העונים!!

פורסם

גם כן פינוק..

יש פה דיון של איזה 50 עמודים על המכשיר הזה, לא ראית אותו?

פורסם
  • מחבר

ראיתי את הדיון כמובן. והוא באמת של איזה 50 עמודים.

אם מישהו מוכן לענות אני מאד אודה לו. לא חייבים.

פורסם

2. לא.

3. כן צריך להתקין סוג של פריצה (זה לא ממש פריצה כי זה חוקי למהדרין, וזה סך הכל נותן לך אפשרויות מנהל), וגם להוריד אפליקציה מהמרקט. ישנה גם אפשרות של התקנת ROM (סוג של הפצה (במובן המוכר מלינוקס) של מערכת ההפעלה המקורית, למעשה בדיוק מה שעושות כל החברות, סאמסונג עם ה TouchWiz וHTC עם הsence המדהים).

ולא, אתה לא מאבד את האחריות, גוגל זה לא אפל, העיקרון הכל כך מובן של "אם קנית, משמע זה שלך" שלא מובן ע"י אפל, מובן כאן.

פורסם

נקודה 3 היא פשוט לא נכונה

האחריות בהחלט פגה במקרה שפורצים את המכשיר

פורסם

1. לא. אתה תמיד יכול להמתין למכשיר שיימכר דרך ספקיות הסלולר בישראל - גם תקבל אחריות (שזה בד"כ אומר שאחרי 6 חודשים לכל המאוחר, אם כן יקרה משו למכשיר, תקבל תשובה בסגנון של "אדוני, הצטברה לך קורוזיה בתוך המכשיר וזה לא מכוסה במסגרת האחריות, בוא תשדרג לאחד אחר משו באסט!!!11שבע"), גם תקבל מחיר מופקע, וגם מכשיר מוצף בזבל שלהן (Bloatware).

פורסם

כל שינוי תוכנתי במכשיר, כגון ROOT, או שדרוג\החלפת קושחה, ניתן להחזיר אחורה. במיוחד עם כלים כמו clockwork. ככה שכל עוד לא דפקת את המכשיר לגמרי ואתה יכול לעשות לשנמך אותו, יש לך אחריות.

כרגע אני המכשיר שלי הוחזר ל CLOVE לצורך מימוש אחריות, אפרסם תוצאות כשיהיו :-)

פורסם

לפחות הם שלחו לך SLIP למשלוח חזרה על חשבונם?... או שהם לא כמו B&H?..

פורסם

כרגע לא, הם קודם רצו שאני אשלח אותו אליהם לצורך "inspection" ואז הם מעבירים אותו למרכז שרות של סמסונג. יכול להיות שאם הם מחליטים באמת לממש אחריות אז יחזירו לי משהו.. אבל לא נראה לי.

בכל אופן בגלל שאני תקוע עם 3120C כמכשיר חילופי, שלחתי להם אותו בDHL שיהיה כמה שיותר מהר כל התהליך הזה (גם יחסוך לי התעסקות עם המכס).

פורסם

סתם כדי לסבר את האוזן, כמה עולה משלוח חזרה אליהם לצורך מימוש אחריות

פורסם

דרך DHL עלה 260. לא בדקתי כמה יעלה בדואר רגיל, אבל אני מניח שבטח פחות מ100 (לא לשכוח להוסיף ביטוח ועוד שעה שעתיים במכס).

פורסם

נשמע סביר בהחלט. מקווה להתפתחות חיובית. :xyxthumbs:

פורסם

m1ke.

אפשר לשאול מה הייתה הבעיה במכשיר שלך?

פורסם

הוא ניסה תוכנה חדשה לצריבת רומים שמישהו פיתח כתחליף לODIN

פורסם

אה...

הוא ניסה את ה - hemidall הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים