פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים שלום לכולם,אני מתכוון לפנק את עצמי ב- SGS בקרוב. ;Dכמה שאלות קטנות ופשוטות שאשמח לקבל עליהן תשובה:1. אם אני קונה בחו"ל, יש אחריות בינלאומית של סמסונג שאפשר לממש בארץ?2. אם אני קונה בחו"ל, יש תמיכה מובנית בעברית (כלומר תצוגת עברית ומקלדת)?3. אם אין עברית, צריך לעשות משהו מיוחד כדי להתקין (פריצה) או פשוט להוריד אפליקציה מהמרקט? האם הוספת עברית עלולה לפגוע באחריות?תודה רבה רבה לכל העונים!!
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים מחבר ראיתי את הדיון כמובן. והוא באמת של איזה 50 עמודים.אם מישהו מוכן לענות אני מאד אודה לו. לא חייבים.
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים 2. לא.3. כן צריך להתקין סוג של פריצה (זה לא ממש פריצה כי זה חוקי למהדרין, וזה סך הכל נותן לך אפשרויות מנהל), וגם להוריד אפליקציה מהמרקט. ישנה גם אפשרות של התקנת ROM (סוג של הפצה (במובן המוכר מלינוקס) של מערכת ההפעלה המקורית, למעשה בדיוק מה שעושות כל החברות, סאמסונג עם ה TouchWiz וHTC עם הsence המדהים). ולא, אתה לא מאבד את האחריות, גוגל זה לא אפל, העיקרון הכל כך מובן של "אם קנית, משמע זה שלך" שלא מובן ע"י אפל, מובן כאן.
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים 1. לא. אתה תמיד יכול להמתין למכשיר שיימכר דרך ספקיות הסלולר בישראל - גם תקבל אחריות (שזה בד"כ אומר שאחרי 6 חודשים לכל המאוחר, אם כן יקרה משו למכשיר, תקבל תשובה בסגנון של "אדוני, הצטברה לך קורוזיה בתוך המכשיר וזה לא מכוסה במסגרת האחריות, בוא תשדרג לאחד אחר משו באסט!!!11שבע"), גם תקבל מחיר מופקע, וגם מכשיר מוצף בזבל שלהן (Bloatware).
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים כל שינוי תוכנתי במכשיר, כגון ROOT, או שדרוג\החלפת קושחה, ניתן להחזיר אחורה. במיוחד עם כלים כמו clockwork. ככה שכל עוד לא דפקת את המכשיר לגמרי ואתה יכול לעשות לשנמך אותו, יש לך אחריות.כרגע אני המכשיר שלי הוחזר ל CLOVE לצורך מימוש אחריות, אפרסם תוצאות כשיהיו :-)
פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים כרגע לא, הם קודם רצו שאני אשלח אותו אליהם לצורך "inspection" ואז הם מעבירים אותו למרכז שרות של סמסונג. יכול להיות שאם הם מחליטים באמת לממש אחריות אז יחזירו לי משהו.. אבל לא נראה לי.בכל אופן בגלל שאני תקוע עם 3120C כמכשיר חילופי, שלחתי להם אותו בDHL שיהיה כמה שיותר מהר כל התהליך הזה (גם יחסוך לי התעסקות עם המכס).
פורסם 2010 באוגוסט 2715 שנים דרך DHL עלה 260. לא בדקתי כמה יעלה בדואר רגיל, אבל אני מניח שבטח פחות מ100 (לא לשכוח להוסיף ביטוח ועוד שעה שעתיים במכס).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.