פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים חבר שלי פירמט את המחשב שלו והוא לא גיבה את הדרייבר של הלוח אם שלו ולא כלוםהמחשב שלו ממש ישן , הוא פירמט את המחשב אבל עכשיו אין לו אינטרנט מה אפשר לעשות ?
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים לא הבנתי מההסבר שלך מה בעצם הבעיה?החבר/ה שלך פותח/ת את המארז ורואה מה דגם והיצרן של הלוח אם של המחשב אחרי זה נכנס/ת לאינטרנט או אפילו גוגל ומחפש/ת DRIVERS !קאפיש אחינו ?
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים מחבר אין לו אינטרנט אבל מה הוא יחפש בדיוק הוא אומר שהלוח אם שלו זה FW82801EDשל אינטל.. ניסיתי לעזור לו לחפש באתר של אינטל ולא מצאתי כלום אם תוכלו להשיג לי דרייבר ללוח האם הזה שיהיה קשור לאינטרנט אני ישמח מאודתודה
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים זה לא נראה לי כדגם הלוח זה יותר דומה לציפסט או משהו ..תתקין Everest על החש בלו ותבדוק מה היא רושמת שם לגבי הדגם !בהצלחה ותעדכן
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים לחילופין, תוכל להיעזר גם ב-CPU-Z החינמית. פשוט כנס שם לטאב של Motherboard.
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים לחילופין, תוכל להיעזר גם ב-CPU-Z החינמית. פשוט כנס שם לטאב של Motherboard.גם אפשרי אבל אוורסט יותר מורחבת אני לא יודע עד כמה פותח הפוסט מבין במחשבים אבל אתה יכול למצוא דרכה איזה דרייברים אתה צריך הכוונה לאיזה חומרה יש לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.