פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים סרט חביב כזה, עם ג'ון קיוזאק וקייט Back In Sale (המדהימה!). אין לי מושג למה פתחתי תת'ראד הזה, בטח עוד עקיצת ספאם יומית, בכל זאת... לא יודע, הבחורה מדהימה, Pearl Harbor רץ אצלי בריפיטים רק בגללה (לא נגזים, רק פעמיים ואז ה DVD התפגר). בכיף הייתי מקפיץ ת'עצמי 10 שנים קדימה כדי להיות איתה. צפיה מהנה!
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים מחבר זה לא העניין של שווה או ישנן יפות יותר, היא פשוט מלאת חן בצורה שלא תתואר, מצידי שתשמין בעוד 20 ק"ג. היא פשוט, אין.*נ.ב, כמה חבל שהם מזייפים מבטא אנגלי בסרט הזה.
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים פשששש ROCKFORD, איזה רומטיקן אתה ;D כן באמת סרט יפה. יש אחריו גם עוד סרט נחמד מאוד. אם כבר מדברים על שחקניות מלאות חן שהייתי מקפיץ את עצמי כמה שנים בשבילן אז SANDRA BULLOCK... שחקנית פשוט מדהימה! כיכבה בסרטים: בזמן שישנתה (while you were sleeping( איזה מין שוטרת (Miss Congeniality) שבועיים מראש קוראים לסרט החדש אם אני לא טועה. האמת שעוד לא ראיתי אותו...אבל בשביל שתדעו במי מדובר...
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים מחבר בהחלט שחקנית משובחה... לבל נשכח את ספיד, איש ההרס ועוד. פשוט כיף לצפות בה משחקת.
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים זה לא העניין של שווה או ישנן יפות יותר, היא פשוט מלאת חן בצורה שלא תתואר, מצידי שתשמין בעוד 20 ק"ג. היא פשוט, אין. *נ.ב, כמה חבל שהם מזייפים מבטא אנגלי בסרט הזה. בהחלט שחקנית משובחה... לבל נשכח את ספיד, איש ההרס ועוד. פשוט כיף לצפות בה משחקת. שמע ילד, אתה מפתיע אותי לטובה... יש לך טעם טוב... שתי שחקניות משובחות ביותר....
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים אחת היותר מלאות חן לדעתי היא לורן גראהם מי שמזהה היא לורלי מהסדרה "בנות גילמור, או מהסרט Sweet November 2אבל גם קייט היא לא רעה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.