עבור לתוכן

עריכה: מבקש המלצה לסלולרי זול שעובד עם חברת פלאפון (אפשרות ליד2)

Featured Replies

פורסם

שלום,

ידידה שלי נמצאת בארה"ב ואין לי פלאפון, אז אני צריך פלאפון חדש, שקלתי ללכת על סמארטפון, ולאחר מחקר נסגרתי על 2 דגמים - SGS או HTC Desire

אבל לאחר ברור יותר מעמיק הבנתי שבשניהם יש בעיה מאוד קריטית לי במידה ואני רוכש טלפון כזה, אם אני קונה Smartphone יהיו לו שני שימושים עיקריים 1-GPS ו2-SKYPE

הבנתי שהGPS של הSGS תקול ושאמורים לפרסם לזה (אולי) שיפור בספטמבר (שאולי יעבוד) , אני מעדיף לא להתעסק עם זה, כי הGPS זה אחד הסיבות העיקריות לזה שאני קונה טלפון כזה.

ןבHTC-D אין מצלמה קדמית כלומר SKYPE לא יעבוד כמו שצריך..(שלא נדבר על זה שזמן הסוללה שלו על הפנים, שזה גם דבר שמאוד חשוב לי)

אני שוקל אפילו לקנות עכשיו טלפון זול זמני עד שיצאו דגמים חדשים..... אבל הבעיה בזה זה שאני נמצא בחברת פלאפון העלובה ואני יכול להשתמש רק במכשירי UMTS 850/2100 ...

אז אני צריך המלצה לSmartphone נורמאלי עם GPS טוב Front facing camera וזמן סוללה טוב (עם עדיפות למקלדת, אבל לא חובה)

ואם יש לי יותר מידי דרישות, אז אני אסתפק כרגע בהמלצה לפלאפון זול שיעבוד עם חברת פלאפון.

תודה וסליחה על החפירה...

פורסם

אני הייתי הולך על אחד מאלה:

iphone 4

BB 9700

samsung galaxy

nokia e72

פורסם

איפון 4 מאפשר שיחות וידאו רק עם זה על WIFI, צריך לבדוק אם זה מתאים לו

BB9700 וגם E72 לדעתי לא נחשבים לסמרטפונים ברמה של האייפון 4 וה-SGS ולא היתי נוגע בהם.

סמסונג גלקסי נחמד, אבל הוא רשם למעלה שהוא חשב עליו אבל הוציא אותו מהרשימה בגלל GPS תקול (וטוב שהוצא מהרשימה כשזה השימוש)

ד"א, פלאפון דור שלישי פשוט כמו 2730 (אם אני לא טועה בדגם) עובד בחברת פלאפון ועולה (חדש) כ-470 ש"ח אם אני לא טועה. בכל אופן תוכל למצוא מכשירים יד שניה כמו סוני אריקסון K600/610/800 וכו' בגרושים יחסית - כך שאם בסוף תחליט להשתמש בפלאפון זמני ופשוט עד ליציאת מכשירים חדשים - אין לך כ"כ בעיה פה

פורסם

אין סקייפ לאנדרויד. ובספק אם יהיה בקרוב.

אם אתה רוצה פתרון VOIP לאנדרויד, אתה צריך לבחון אפשרויות SIP אחרות כמו Sipdroid

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות המהירות

בתכלס Iphone4 מתאים לדרישות שלי אבל אני פשוט שונא את Apple... (ובעיקר את זה שהסוללה נעולה אז אין אפשרות להחזיק סוללה נוספת ולהחליף..)

לאחר חיפושים רבים, הגעתי למסקנה שאני אקנה פלאפון זמני (לשנה בערך...כן אני יודע שזה לא כ"כ זמני...) עד שאני אמצא מכשיר נורמלי ושיהיה לי מישהו בארה"ב שיקנה לי אותו.

אז אני מחפש פלאפון זול (כנראה יד שניה) שעובד עם Umts 850/2100 קרינה מינימלית זמן סוללה ארוך, מבנה צדפה(לא חובה), ופנס.

המלצות? (אני אבדוק כשיהיה לי כמה דקות את מה שXtract הציע)

עריכה: שמתי לב שלפלאפונים של Xtract יש מצלמה קדמית.. מוזר שדווקא להם יש ולSmartphone-ים אין, הם עובדים עם VOIP?

פורסם

אתה מדבר על ה-2730 שהצעתי?

פורסם
  • מחבר

לא, התכוונתי לסוני אריקסונים.

בדקתי את הnokia 2730 והוא לא תומך בumts 850 וגם האריקסונים לא (תקנו אותי אם אני טועה) ולכן במקונות מסויימים יהיה לי בעיות קליטה עם חברת פלאפון

אז הבקשה שלי:

אז אני מחפש פלאפון זול (כנראה יד שניה) שעובד עם Umts 850/2100 קרינה מינימלית זמן סוללה ארוך, מבנה צדפה(לא חובה), ופנס.

Xtract, אתה עדיין ממליץ לי ללכת על מה שאמרת קודם?

אולי אני פשוט אעבור לOrange גD: זה יעשה את הכל הרבה יותר פשוט.....

פורסם

6120c תוכל להשיג אותו בגרושים והוא יתמוך במה שאתה מבקש.

פורסם
  • מחבר

הבנתי שהפלאפון הזה מתחמם ופולט הרבה קרינה, זה נכון? אני משוחח הרבה ואני צריך פאלפון שטוב בלהיות פלאפון

פורסם

^ לא רק שהוא מתחמם (כתוצאה מהקרינה) הוא גם באיכות בניה מהגרועות שיצא לי לראות.

המכשיר הזה פשוט מתפרק לך בידיים.

היתי ממליץ דווקא ללכת על סמסונג (לי במקרה היה J630), עובדים ב UMTS 850\2100

הם בנויים טוב, נוחים, לא מתממים מדי, שומעים אותך ואת הצד השני מצויין,

מכוון שאין להם יותר מדי פונקציות הם גם מחזיקים הרבה זמן בן טעינה לטעינה. (מדובר בכללי על רוב מכשירי סמסונג שלא מצויידים בטכנ' טאץ')

המצלמה בדר"כ באיכות ירודה, אין טעם לדבר על דפי אינטרנט, אין WIFI,

מכשיר לדבר נטו פחות או יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים