פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים כל כמה זמן המודם שלי נכבה ,יותר נכון מאתחל את עצמו .התקשרתי להוט, שמו לי על דגימה ל24 שעות, התקשרו ואמרו שהכל תקין. התקשרתי שוב פעם, הבחור אמר לי שאני מאבד 30 אחוז מידע, אח"כ ניתקתי את הכבל רשת והוא אמר שעכשיו הכל תקין, ושאני צריך פשוט לקנות כבל רשת חדש.אני לא מבין בכל מה שקשור לאיטרנט מודמים וכבלים , אבל... הבעיה באמת יכולה להיות בכבל ? זה נשמע לא הגיוני (או שרק בשבילי...)
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים היה לי אותו דבר אחרי שהתקינו לי את החיבור להוט שמתי לב שמדי פעם המודם נכבה ואז מאתחל את עצמובהתחלה חשבתי שמדובר בעבודות תשתית אבל בסוף התקשרתי להוט ואמרו שישימו לי את המודם במעקב לכמה ימים.אחרי כמה ימים התקשרו ואמרו שישלחו לי טכנאי.למזלי שלחו לי אדם רציניקודם כל אמר שחלק מהחיבורים לא בהתאם לתקן והחליף אותםאחר כך בדק בכניסה למודם ואמר שהאות חזק מדי אז הוא שם לי רכיב שמוריד את העוצמה.היה לפני כחצי שנה ומאז אין ניתוקים בכלל.
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים מחבר איזה חוצפה..התקשרתי להוט אמרתי שכבל לא עוזר ושאני רוצה טכנאי שיבוא להחליף מודם. אז הוא אמר לי שהם לא רואים תקלה במודם ואם הוא ישלח טכנאי זה יעלה 100 ש"ח כי זה לא קשור להוט . =\
פורסם 2010 באוגוסט 2615 שנים מהצד השני תנסה גם את מה שאמרו לך ותקנה כבל רשת חדשעלות כולל משלוח כ-11 ש"חhttp://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5154
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.