עבור לתוכן

מתלבט בין 4 פלאפונים

Featured Replies

פורסם

שלום,

הציעו לי היום חבילה מאוד משתלמת והצעיו לי כמה מכשירים (אני צריך את הדעה שלכם עוד היום כי המבצע הוא עד מחר!)

הינה המכשירים:

1) מוטורולה מיילסטון

2) סמסונג 5630 מג'יק טאץ'

3) נוקיה N86

4) סוני אריקסון W995

אם למישהו יש את אחד מהמכשירים אשמח אם הוא יתן רשימה קצרה של היתרונות וחסרונות.

מה שהכי חשוב לי בטלפון זה: נגן מוזיקה איכותי ומהיר, תוכנות ומשחקים שאפשר להוריד למכשיר, מצלמה, גלישה באינטרנט נוחה(לפי הסדר).

בינתיים אני הכי בכיוון של המוטורולה מיילסטון (אשמח לשמוע את דעתכם עליו) אבל קצת חושש כי בכל זאת זה מוטורולה...

תודה רבה לכם,

דניאל.

פורסם

אשמח לידע אישי שלי לדעת באיזה מבצע מדובר - זה א'.

ב' - אני אחזק אותך בכיוון שיש לך - המיילסטון עדיף על כל השאר, כולל מקלדת פיזית, מערכת אנדרואיד שתאפשר לך להתקין את כל המשחקים והאפליקציות הקיימים, מצלמה לא רעה בכלל (לא ברמה של ה-N86 וה-995 אבל עדיין) וכמובן אין מה לדבר על נוחות הגלישה באינטרנט שעולה עשרות מונים על כל שאר הטלפונים שהציעו לך. אין לך מה לחשוש ממוטורולה כי זו מוטורולה - זה שהיא זכורה לרעה בעקבות של סדרת הרייזר שלה זה ממש נחלת העבר. המיילסטון נבדק ונמצא מכשיר מעולה וכך סיכמו כל מביני דבר וסוקרים מקצועיים - אין מה להדבק בקונספציה ודעות קדומות. בנתיים נוקיה שאנשים כנראה בוחרים מכשירים שלה כי זו נוקיה נמצאת במקום מאוד לא טוב

פורסם
  • מחבר

קראתי על הפלאפונים וכמעט בטוח שאני אקח את המיילסטון.

^המבצע הוא תוכנית מיוחדת לחיילים שזה כולל פלאפון מתקדם ללא תשלום, 20 ש"ח תשלום על התוכנית בלבד בחודש, 19 אג' לדק' שיחה (ללא הגבלה)

פורסם

אין דבר כזה חינם - בטוח שאתה צריך לעבור סכום מסויים בחשבונית בישביל לקבל זיכוי מלא על המכשיר - בדוק זאת.

בכל מקרה, תתחדש.

פורסם
  • מחבר

התחדשתי במיילסטון

צריך קצת להתרגל חח

אם למישהו יש מדריכים או אתר שמסביר מה זה כל דבר בפלאפון אשמח אם הוא ישים פה קישור אליהם.

תודה.

פורסם

אם תוכל לשלוח לי (בפרטי אפילו אם זה נחשב לחומר פרסומי אסור בפורום, אין לי מושג) לינק למבצע או להגיד של איזה חברה הוא אני אשמח מאד(אני גם צריך להתחדש בפלאפון ולעבור לתוכנית חיילים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים