עבור לתוכן

איטיות עקב עומס תשתית בהוט‬ ?

Featured Replies

פורסם

שלום וצהריים טובים, כיום אני נמצא בהוט במהירות 7 מגה עד השדרוג של Ufi באזור שלי שיתרחש בנובמבר, יש לי שאלה, כיום מרגישים בשעות הערב וסופי שבוע את העומס על התשתית באזור שלי למרות שהוט כל הזמן טוענים שאצלם הכל בסדר, והמודם תקין וכך גם התשתית.

רציתי לשאול האם המעבר לufi יקל על התשתית הקיימת וארגיש פחות את העומס גם במהירות שלא נחשבת לufi?

אני יעבור ל12 מגה אבל בכל זאת לא אקבל את המודם שעובד על 4 ערוצים, מה שהufi מתהדר בו.

דיברתי עם התמיכה של הספק

וגם כן בוצע בדיקת מהירות מאתר התשתית של הוט speed.hot.net.il שלא אמור להיות מושפע מהספק, אלא מציג מהירות לשרתים של הוט בלבד,

כמו כן ביצעתי בדיקות עם הספק שכולן היו תקינות, נציג טכני של הוט דווקא הציע לשלוח אליי טכנאי שיבדוק את העניין.

מה אני אמור להגיד לטכנאי ? מה יכולה להיות הבעיה?

יש כבל כבלים ראשי בארון שלי שהוא מאוד ישן עקום ומעוות, יכול להיות שזה הבעיה?

יש לי מגבר ישן, אולי הוא הבעיה?

העוצמות תקינות יחסית, אולי טיפה נמוכות.

בתודה

פורסם

בכל האיזורים שבתהליך שדרוג יש בעיות קשות מאוד בחלק מהשעות (לי אפילו היו ימים שהיה פחות מ 1M), הוט מודעים לבעיה אבל לא מדיוק מנסים לסדר אותה. מה שמוזר זה שלא מדובר בעומס שנגרם על ידי המשתמשים, כניראה שהוט חונקים את רוחב הפס עם בדיקות שלהם או משהו :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

ועכשיו סיימו לשדרג באיזור שלך? והכל עובד כמו שצריך?

כי גם לי רוב היום מתקבלת מהירות של מגה - שניים לא יותר, ולאיטים רחוקות אני מקבל 7 כמן שצריך.

פורסם

לפי מה שידוע לי עוד לא סיימו אבל יש שיפור, עברו כמה ימים מאז שהיה לי פחות מ 5M והחיבור הרבה יותר יציב מקודם.

פורסם

כמו כן ביצעתי בדיקות עם הספק שכולן היו תקינות

אם ביצעת בדיקות עם ספק האינטרנט שכולן היו תקינות הרי שברור שמי שחוסם אותך זה רק ספק האינטרנט ולא תשתית הוט

פורסם
  • מחבר

11@11 לא הבנתי את תגובתך, איך ספק האינטרנט יכול לחסום את מהירות האינטרנט שלי כאשר אני מבצע בדיקת מהירות מול תשתית הוט באתר speed.hot.net.il ללא חייגן כאשר המודם מחובר ישירות למחשב?

פורסם

כוונתי היתה שאם ביצעת בדיקות תקינות מול ספק האינטרנט הרי משתמע שעברת דרך התשתית של הוט ולא נחסמת

כלומר ספק האינטרנט הוא החוסם

פורסם
  • מחבר

התכוונתי לבדיקת הגדרות, לגבי מהירות הם לא עלו על התקלה והאשימו את הוט.

פורסם

OK אז באמת זה מצביע על הוט כאשמים

פורסם
  • מחבר

---עדכון---

הוט עשו פעולה כל שהיא בתשתית וכרגע אני מקבל 7 מגה יחסית יציב, הם אמרו לי שכרגע בגלל השידרוגים לרשת החדשה ה-UFI יש בעיות איטיות ואי יציבות, אבל זה אמור להסתדר בעוד כחודשיים כאשר הם יסיימו את השידרוגים

פורסם

בדקתי ואצלי אכן סיימו את תהליך השדרוג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים