עבור לתוכן

TOYOTA GPS

Featured Replies

פורסם

היי,

לפני כמה חודשים הגיע יבאנו מארה"ב toyota camry hybrid 2009 . שלא כמו הcamry הרגילות, בhybrid מותקנת מערכת מולטימדיה שכוללת בתוכה בין השאר GPS מובנה.

עכשיו, הGPS הזה מגיע עם דיסק של צפון אמריקה..

הלכתי לאנשי מקצוע כאלה ואחרים וההצעה הכי טובה שקיבלתי הייתה 4000 ש"ח (!)..

עכשיו השאלה שלי היא האם יש איזה תוכנת GPS או כל תוכנה שתפתור לי את הבעיה? כל הצעה תתקבל בברכה.

תודה. יהונתן.

פורסם

לקנות GPS בחנות ב-500 שקל.

פורסם
  • מחבר

טוב אחי :bash:

פורסם

ניסית ליצור קשר עם טויוטה בארץ/בחו"ל בשאלה כמה יעלה לספק לך דיסק עם מפות של ישראל? אני לא מאמין שעל הדיסק הם דורשים 4K

פורסם
  • מחבר

פניתי לנציגות של טויוטה והם אמרו שבגלל שאין את הדגם הזה בארץ אין גם מפה שמתאימה.. אז הם הציעו לי מסך מקורי אמנם של טויוטה אבל ב7000 ש"ח לא כולל התקנה.

ה4000 ש"ח זה הצעה של איזה חנות חלפים באזור שלי.. בטח זבל סיני.

פורסם

נסה ליצור קשר עם טויוטה ארה"ב אולי יש פיתרון, אולי כדאי לרכוש את המוצר שם.

בכל מקרה, נכון שזה נחמד שיש GPS מובנה, זה יפה, זה נוח מאוד והכל - אבל לא הגיוני לשלם אלפי שקלים על זה, אם באמת אין שום ברירה פשוט תקנה GPS בכמה מאות שקלים ונגמר הסיפור, אולי אפילו תצליח לחבר אותו באיזה אילתור במקום של המסך הנוכחי כך שזה יראה די יפה

פורסם

אני יוצא מנקודת הנחה שתוכנת הניווט שלהם היא יעודית להם והם לא משתמשים בתוכנה פומבית כלשהי (igo,miomap וכו').

בהנחה שזה המצב, אין לך הרבה מה לעשות. אם התוכנה (כלומר הרכב..) לא נמכרת ולא הותאמה להימכר בישראל, אז סביר להניח שפשוט אין מפות ישראל שמתאימות לתוכנה הזאת.

אם כן יש ליבואן בארץ דגמים שמגיעים עם GPS ומפות ישראל, אז יתכן שמדובר בתוכנות זהות (או לפחות מדגמים דומים) שתומכות באותו פורמט של מפות, ואז ניתן לפחות תיאורתית להתקין את מפות ישראל גם על התוכנה שלך. אבל כמובן שגם אם זה המצב - אתה עדיין נתון לחסדי היבואן שלא חייב לך כלום.

באופן אישי הייתי פשוט מתעלם מהמערכת המובנית הזאת (במילא בטח מדובר על מערכת בסיסית, ונטולת עדכוני מפות רציניים) וקונה מכשיר יעודי עם תוכנת IGO או WAZE החינמית, שגם יספקו לך חווית ניווט הרבה יותר טובה ומעודכנת, לדעתי.

פורסם
  • מחבר

נסה ליצור קשר עם טויוטה ארה"ב אולי יש פיתרון, אולי כדאי לרכוש את המוצר שם.

בכל מקרה, נכון שזה נחמד שיש GPS מובנה, זה יפה, זה נוח מאוד והכל - אבל לא הגיוני לשלם אלפי שקלים על זה, אם באמת אין שום ברירה פשוט תקנה GPS בכמה מאות שקלים ונגמר הסיפור, אולי אפילו תצליח לחבר אותו באיזה אילתור במקום של המסך הנוכחי כך שזה יראה די יפה

לא חשבתי אחרת..

למען האמת אין לי ממש צורך בGPS וגם אם יהיה לי אני גם ככה אשתמש בו פעם בשנה..

פשוט חשבתי שאם כבר יש באוטו את האפשרות אז למה לא..

פורסם

כנראה שהתשובה לשאלה 'למה לא' היא : כי זה עולה 4000 ש"ח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים