עבור לתוכן

מחפש MP3 ואוזניות(בנפרד) עד 200$

Featured Replies

פורסם

אני כותב בדולרים כי אני בארה"ב עכשיו ואני ממש אעדיף לקנות את זה בארהב שמשמעותית יותר זול.

הMP3 שלי SANA E280 של SANDISK כבר חצי מת, המסך גמור והאיכות כבר לא משהו, אז אני אשמח לשדרוג :)

אני מחפש MP3 פשוט וגם לא גדול במיוחד (לא צריך יותר מ8GB וגם 4 נראה לי מספיק)

אני אשמח לנגן קטן יחסית עם ממשק נח ואיכות שמע טובה. אני לא מחפש לראות סרטים או כל דבר אחר, רק לשמוע מוזיקה...

ואני לא רוצה שום דבר שקשור לAPPLE כי אני לא רוצה להשתמש בITUNES ...

גם אוזניות אני מחפש, כי אם כבר MP3 חדש, אז למה לא גם אוזניות נורמאליות :)

אני לא אוהב אוזניות שנכנסות לתוך האוזן(IN EAR) ככה שזו פחות או יותר הדרישה היחידה שלי, לא הסוג הזה :)

התקציב הוא סדר גודל של עד 200$ אבל מקצת התעניינות ראיתי שאפשר גם בפחות, אז אני נותן תקרה גמישה אבל אם אפשר בפחות זה גם אחלה :)

תודה ^^

פורסם

קטן ואיכותי = SANSA CLIP PLUS

פורסם
  • מחבר

קטן ואיכותי = SANSA CLIP PLUS

השאלה האם הוא לא קטן מדי ?

כי מהתרשמות ממנו נראה שהכפתורים קטנים והמסך מאוד מאכזב.

הסנסה הקודם שהיה לי הE280 היה לי ממש בסדר בגודל. חוץ מזה מאוד לא אהבתי את הממשק של ה SANSA

ובמיוחד את העובדה שהעלת המוזיקה בתקיות לפי סידור שאני אוהב לא משנה כלום היות והנגן לא קרא את סידור התיקיות, וזה מאוד ביאס אותי.

ככה שSANSA אני מעדיף שלא בגלל הממשק וגם בגלל שהדגם הזה ספציפית נראה לי קצת קטן מדי.

אין לי בעיה שבנגן יהיה אפשר גם לראות תמונות וסרטים בMP4, אני פשוט לא מחפש את זה, ולכן לא חשוב לי האיכות של זה וכד'

אבל אם זה תוספת נלוות לא מפריע לי :)

פורסם

במקרה כזה, נגן COWON...

פורסם
  • מחבר

במקרה כזה, נגן COWON...

יש לך אולי המלצה ספציפית ? איזה דגם, ולמה ?

פורסם

לי באופן אישי יש COWON I7 .. אבל אחרי שימוש ארוך טווח (~מעל שנה וחצי), הגעתי למסקנה שהמסך שלו קטן מדי (אינץ' 1)

כדאי להוסיף עוד קצת כסף ל D2 שהוא כבר בעל מסך יותר רציני,

כך או כך שניהם נגנים איכותיים במיוחד. ממליץ

פורסם

יש לך אולי המלצה ספציפית ? איזה דגם, ולמה ?

אישית D2... פשוט נגן מעולה, קרא כל ביקורת שתרצה

פורסם
  • מחבר

אישית D2... פשוט נגן מעולה, קרא כל ביקורת שתרצה

קצת יקר לי מדי, וגם מתוחכם מדי אם אפשר לקרוא לזה ככה

לא ממש מחפש מסך מגע או מסך ענק שיהיה טוב להרצת סרטים וכד' , נראה שזה ממש מכשיר מולטימדיה ואני לא מחפש ממש את זה.

אני מחפש משהו פשוט יחסית, שמוציא איכות סאונד טובה, אם אפשרות לשחק קצת עם ה EQUALIZER , ממשק נח ומסך סטנדרטי וחיי סוללה ארוכים יחסית.

פורסם

ה I7 בשבילך.

פורסם
  • מחבר

ה I7 בשבילך.

הכוונה ל IAUDIO 7 ? אם כן, נראה שקשה להשיג אותו והדגם הנוכחי הוא הI9, האם גם עליו אתה ממליץ ?

אשמח לעוד תגובות :)

פורסם

עם ה I9 אין לי שום ניסיון.

עם זאת, אם הגודל שלו נראה לך, לא אמורה להיות לך בעיה איתו.

פורסם
  • מחבר

עם ה I9 אין לי שום ניסיון.

עם זאת, אם הגודל שלו נראה לך, לא אמורה להיות לך בעיה איתו.

הבנתי.

נראה כמו אופציה מעניינת, תודה :)

אשמח לשמוע עוד אופציות, ואם מישהו יכול להמליץ לי גם על אוזניות זה בכלל יהיה מצויין

פורסם

אני מצטרף להמלצה על I9. אני אמנם מאוד מרוצה מהI7 שלי, אבל מכיוון שהוא לא מיוצר יותר הדגם הבא שאני אקנה כנראה יהיה ה-I9. שמעתי עליו הרבה דברים טובים והוא עונה בדיוק לדרישות שלך.

ממליץ לך לקרוא ביקורות באתר http://anythingbutipod.com/

בקשר לאוזניות - יש הרבה אופציות טובות. אני דווקא אוהב IN EAR אבל יש לי גם את הדגם AKG K518 והאיכות סאונד שלו מעולה (הוא לא IN EAR). בתחום הזה הכי כדאי שתמצא חנות שמוכנה להשמיע לך כמה אוזניות בטווח מחירים שמתאים לך ותבחר במקום לפי מה שאתה מעדיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים