פורסם 2010 באוגוסט 2315 שנים שלןם לכולם! השבוע חבר שידרג את המחשב, הבאתי לו חלקים בדיוק כמו שלי (זיכרון מעבד ולוח) ורציתי לעשות לו OC של 4 GHZ עם הגדרות כמו שלי אבל INTEL BURN TEST נופל אחרי טסט חמישי או שישי בד"כ. אם מישהו יכול להמליץ מה אפשר לשנות בהגדרות שזה יעבוד אני אשמח. את ההגדרות לOC שלי העתקתי מאיזה פורום וזה עבד ואני עברתי 30 טסטים בIBT על הכי גבוה. הינה ההגדרות:MB Intelligent Tweaker(M.I.T.)Robust Graphics Booster .............: AutoCPU Clock Ratio .....................: 8Fine CPU Clock Ratio.................: .5CPU Frequency .......................: 4.01 (472x8.5)Clock Chip Control Standard Clock ControlCPU Host Clock Control...............: EnabledCPU Host Frequency (Mhz) ............: 485PCI Express Frequency (Mhz) .........: 100DRAM Performance ControlPerformance Enhance..................: TurboExtreme Memory Profile (X.M.P.)......: Auto(G)MCH Frequency Latch...............: AutoSystem Memory Multiplier ............: 2.00DMemory Frequency (Mhz) ..............: 944DRAM Timing Selectable ..............: ManualStandard Timing ControlCAS Latency Time.....................: 5tRCD ................................: 5tRP..................................: 5tRAS.................................: 15Advanced Timing ControltRRD.................................: 4 tWTR.................................: 4 tWR..................................: 6tRFC.................................: 54tRTP.................................: 4 Command Rate (CMD) ..................: 0 (Auto)Channel AStatic tRead Value...................: 10 (Auto)Channel BStatic tRead Value...................: 10 (Auto)Motherboard Voltage ControlCPULoad Line Calibration (LLC) .........: EnableCPU Vcore...........1.1875V..........: 1.325 CPU Termination.....1.200V*..........: 1.30CPU PLL.............1.500V*..........: 1.57CPU Referen.........0.755V*..........: AutoMCH/ICHMCH Core............1.100V...........: 1.32MCH Reference.......0.760V...........: 0.863MCH/DRAM Ref........0.900V...........: AutoICH I/O.............1.500V...........: 1.50ICH Core............1.100V...........: 1.20DRAMDRAM Voltage .........1.800V.........: 2.12DRAM Termination .....0.900V.........: AutoChannel A Reference ..0.900V.........: AutoChannel B Reference ..0.900V.........: Auto
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים תעבור על הסטיקי ותקרא את הFAQ, תבין שאין הגדרות מדויקות גם לאותה המערכת בדיוק !תתחיל לבצע OC לאט לאט..בדיקות..וכו..רק ככה תגיע לMAX היציב..
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים מחבר הרצתי 35 פעמים את IBT. אחרי זה הרצתי שוב 10 פעמים על EXTREME (בשני המקרים עם זיכרון הכי גבוה) והשארתי אותו בלילה לכמעט 8 שעות לתחון את PRIME. הכל עבר בהצלחה בלי מסכים צבעוניים. זה מספיק, לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.