עבור לתוכן

נגן חדש בארץ- COWON J3

Featured Replies

פורסם

בשקט בשקט בלי לשים לב עלה לו למדפים דגם חדש לבית משפחת קאון- J3.

מדובר בעוד סוג של מתחרה לאייפוד טאץ', הוא מאוד מזכיר שילוב של D2 בתכונות הטובות שלו (זמן סוללה ארוך וחריץ הרחבה) ושל ה-S9 (מסך מגע 3.3"{הפתעה-מולטי טאץ'!}, עיצוב מרשים ויוקרתי).

הוא מגיע בצבע שחור/ לבן, תומך בפורמטים הרגילים של COWON (זאת אומרת- המון למי שמכיר את החברה), יש לו רמקול פנימי, אקסלומטר, חריץ הרבה, 64 שעות האזנה למוזיקה(עקף את "השיא" של ה-I7 לשעבר), והוא דק ושוקל 74 גרם.

כרגע נמכר על פי מה שידוע ונראה אך ורק בבאג ב-"999 שקלים" ל-16GB ותמיד היום ניתן לקנות בפחות מ-100 שקל 8GB נוספים ולצאת עם 24 ג'יגה של מוזיקה ב-1100 שקל (כיום בעוד 200 שקלים נוספים ניתן להשיג אייפוד טאץ' 32GB לצורך השוואה).

עכשיו מה שנותר לדעת עליו, זה איך אייכות הסאונד שלו ביחס לנגנים הישנים יותר של קאון (D2/ I7).

חוות דעת אישית- בדומה ל-S9 ועוד נגנים מבוססי מסך מגע (לצורך העניין נוציא את כל ה-PMPים מההשוואה) שנולדו אחרי האייפוד טאץ' והם לא מכילים "פונקציות חכמות" כמו מערכת הפעלה חכמה, WIFI, רמקול, BT, אקסלומטר, משחקים ואפ'. כל אותם נגנים שאין להם את הפונקציות הללו בדגש על WIFI, מאבדים נתח שוק מאוד רחב וגדול שמחפש מוצר דומה לדוגמה לאייפוד טאץ' (וה-ZUNE HD) ולכן אין להם יותר מדי עתיד/ סיכוי להצלחה כאשר מרבית העולם שקונה נגן עם צג מגע גדול מחפש את אותם "פונקציות חכמות" שלצערנו לא קיימות ב-J3. מסקנה- COWON צריכים להבין שעליהם להיתקדם וליצור מכשיר שדומה ל-J3, עם מסך קצת יותר גדול (3.5/7"),WIFI , מערכת חכמה (אנדרואיד!?), מעבד טוב, ושהמכשיר יהיה עמיד וטוב כיאה להם (אפשר להשוות בכלליות ל-HTC בפאן הסלולארי).

לפרטים נוספים-

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9217&perur=

מה דעתכם- יצליח או לא יצליח בשוק? ::)

פורסם

מדובר בגדול בשדרוג של הS9 המעולה, דווקא את העיצוב של הJ3 אני פחות אוהב

אישית אני חסיד של COWON ויושב עם A3 וD2 אבל אני התפתחתי עכשיו לכיוונים אחרים (יש לי נגן AINOL בדרך)

התוספת של המיקרו SD היא ברכה גדולה לרוב המשתמשים על ידי זה שהיא מאפשר הוספת נפח, אבל הרמקול המובנה לדעתי הוא טעות

אני דווקא חושב שאתה טועה בנושא הWIFI וכו'.... אנשים קונים COWON בגלל 2 דברים, האיכות והזמן סוללה... אי אפשר לדחוס במכשיר הרבה מבלי לוותר על זה.

אבל! למרות זאת יש לCOWON גם נגנים מתקדמים יותר שפשוט אין בארץ וגם כבר יש דיבור לא מעט זמן על מכשיר מבוסס אנדרואיד אבל לא חושב שנראה את זה בזמן הקרוב.

פורסם
  • מחבר

מסכים איתך יעקב, אך היום לדעתי בתקופה שלנו כשגלישה באינטרנט דרך הפלאפון/נגן זה דבר אלמנטרי, נראה לי זה גורע מחסור ב-WIFI. זה הקש ששבר את גב הגמל וגרם לי לעבור לאייפוד טאץ' מ-I7 שהיה לי ומאוד אהבתי. באשר לאמינות ולתו אייכות שקאון השיגה לעצמה אין עוררין, אך "העיקוב" הטכנולוגי שלהם בין אם הוא בארץ ביבוא הנגנים המעט חכמים שלהם מקוריאה לבין אם להשיק עוד נגנים חכמים גרם לי למעבר לטאץ' שמכיל WIFI ומערכת נוחה.

זה לדעתי כמו בתקופה לפני מס' שנים כשהייתה תחרות קשה בין סדרת ה-E200 של סנסה (סנדיסק) לאייפוד נאנו 1/2 והרבה חבר'ה הלכו על הסנסה בגלל המחיר, ובגלל התוספות מעבר, כמו חריץ הרחבה וכו'. דוגמה טובה נוספת לכך היא מכשירי האנדרואיד לעומת האייפון. ברגע שיש חלופה הולמת, אנשים ינצלו אותה ויפנו אליה במידה והיא אכן טובה. איני טוען שה-J3 לא ימכר כלל, אך אילו היה מכיל פונקציות חכמות היה נמכר יותר ואף היה מתחרה בצורה נאותה בטאץ' (דבר בו ה-ZUNE HD מעט כשל).

פורסם

המחשבה של COWON פשוטה, רוצה פלאפון חכם? קנה פלאפון כלשהו (ומה טוב אם הוא יריץ אנדרואיד)

רוצה נגן מדיה בלי פשרות, קנה COWON

עובדה, יש לי עכשיו (עוד חצי שעה) 3 נגני מדיה ששניים מתוכם COWON ויש לי את הנקסוס

בשום שלב לא חשבתי שהנקסוס יחליף לי את אחד הנגנים

פורסם
  • מחבר

אז, על פי מה שאתה טוען, אתה אומר שהטאץ' בדומה לאייפד הוא מכשיר ללא מטרה/יעד מסוימת כפי שאתרי הגאדג'טים אוהבים להגדיר (פתח בתחרות חדשה בשוק כמו שהאייפד ייצר תחרות בשוק הטאבלטים). אם כך, נקודה מעניינת למחשבה כאשר אני אישית סיווגתי אותו כ"נגן חכם".

פורסם

הכל ענין של סטנדרט,חבר שלי שומע מוזיקה עם אוזניות מ EBAY בדולר דרך הפלאפון שלו והוא מבסוט.

אני בשונה ממנו שומע מוזיקה באוזניות ששוות 260 דולר http://www.amazon.com/Sennheiser-CX-980-Fidelity-Headphones/dp/B0035JKJ68 , ועד לפני מספר ימים דרך הN86 שלי למרות שיש לי אייפוד נאנו דור 4/אייפוד דור 2 [שאת האמת לא יודע היכן הוא] ,כרגע יש לי את הJ3 וההבדל בינו לבין אייפוד נאנו לדוגמא ממש ניכר, אותי לא מענין משחקים או גלישה דרך WIFI יש לי את הN86 לזה וזה יותר ממספיק ,רציתי נגן נטו איכותי שתומך בלא מעט פורמטים,אישית אצלי לרוב בנגן תמצא רק קבצי FLAC .

דרך אגב לזה שאמר שהמרקולים לדעתו מיותרים,הם ממש לא ,שרואים סדרה כמו סימפסון סתם במיטה לפני השינה לפעמים יש רצון להתנתק מהאוזניות שאולי הייתה איתם רוב היום.

בשורה התחתונה ,אייפוד טאץ' יודע לעשות א' ב ' ג ' ד ' וכו', מנגד J3 יודע לעשות אולי רק א' ב ' [מוזיקה ווידאו],אך את שניהם הוא עושה על הצד הטוב ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים