עבור לתוכן

הזמנת גוף קירור מחו"ל, למעבד D945

Featured Replies

פורסם

באחת המערכות הישנות שלי, נשרף המעבד- פנטיום D920, הזמנתי מאיביי מעבד משומש D945 (קצת פחות מ 250 שקל עם משלוח).

אני רוצה לשים עליו גוף קירור, לא המקורי כי הוא מרעיש ולא מקרר.

אין לי מטרה להשקיע הרבה, חשבתי על אלה מחו"ל:

http://cgi.ebay.com/NEW-CPU-Heatsink-fan-Cooler-Intel-Core2-LGA-775-A6-/220655075453?pt=LH_DefaultDomain_0

יוצא כ 28 שקל כולל משלוח.

http://cgi.ebay.com/Pentium-4-P4-Socket-LGA-775-CPU-Heatsink-Cooler-Fan-C14_W0QQitemZ280519168102QQcategoryZ3673QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3907.m263QQ_trkparmsZalgo%3DSIC%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BFICS%252BUFI%252BDDSIC%26otn%3D8%26pmod%3D350215818894%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D6205710199552982327

יוצא כ 58 שקל כולל משלוח

http://cgi.ebay.com/Pentium-4-D-LGA775-AMD-AM2-754-CPU-Heatsink-Cooler-Fan-/280527500687?pt=LH_DefaultDomain_0

כ 70 שקל כולל משלוח

דווקא הראשון נראה טוב, הוא יושב עם ברגים (עדיף מהפלסטיקים המעצבנים), וממש זול.

כן, כן- הכל מסין (ומי שחושב ש"מותגים" כבייכול הם לא סיניים- טועה).

מה דעתכם?

פורסם

הראשון כנראה לא יחזיק את המעבד שלך בטמפ' סבירה, לגבי השני והשלישי שנראים טובים יותר מבחינת בניה ונתונים כנראה כן יחזיקו.

גם בארץ יש קירורים גנריים פשוטים וזולים אם זה מה שאתה מחפש, גם לא תצטרך להמתין ו"להיסתכן" במשלוח מחו"ל.

פורסם
  • מחבר

אף פעם לא הסתכנתי במשלוח מאיביי, יש ביטוח, וקרה לפעמים בעיה- והכסף הוחזר לי אחרי מספר ימים,זה יותר בטוח מקנייה בארץ עם אשראי, שפה אין ערבים לכסף ולמכירה.

לגבי הקירור הראשון-לפי מה אתה אומר את זה? כי הוא זול במחיר?

הוא יותר טוב מהמקורי שיש לי לפחות, לא? מזכיר את הארקטיק קולר הזול...

פורסם

להזמין קירור ג'נרי מחו"ל זה די מיותר..בעוד כמה שקלים יש לך קירורים נורמלים בארצנו.

לדוגמת דגמי הALPINE של AC ועוד..ההמתנה והתהליך מיותרים..רכישה של קירור כזה בארץ תהיה הכי ראלית.."חסכונית" ופרקטית כמובן...

פורסם
  • מחבר

לפי נוסח הכיתוב שלך נראה שיש לך נסיון מר עם הזמנות מחו"ל...

אני רק רוצה להגיד- חצי בית שלי מאיביי, חצי משרד שלי משם, וכבר מזמן הפסקתי לפתוח את אתה ZAP כדי לברר מחירים למוצרים.

משלוח? אם מדובר על משלוח UPS או DHL או אחרים- תוך 3-4 ימים זה אצלי.

אם זה POSTIL מקומי (שבד"כ חינם /כלול במחיר המוצא) - לוקח ממוצע של שבוע. לפעמים קיבלתי מוצרים תוך 4 ימים מסין ! (יותר מהר מהארץ).

בוא נוציא את הפרמטר של חו"ל/ ארץ.

יש גופי קירור אחרים שראיתי שהם גם טובים, כמו שנתתי קישורים למשל, אבל הראשון הצהוב מאוד דומה ל ALPINE ...

*עריכה*

כרגע על המחשב יש פנטיום4, ישן מהירות 3.0 עד שהמעבד שהזמנתי יגיע.

הבעיה שהוא תמיד על 55-60 מעלות (בתוכנת everest) ובמאמץ קצת יותר לכן המאוורר עובד על מקסימום מהירות ומרעיש נורא.

אם אני מכוון אותו לשקט בביוס, הטמפ עולה.

נגעתי בגוף קירור והוא לא ממש חם,יחסית. יש קשר?

התקנתי אותו טוב, עם משחה.

פורסם

ניסיון מר לא ממש..אבל הזמנתי בהחלט הרבה דברים..בעולם המחשבים זה די עובר חלק..בעולם הרכב לא..

בכל מקרה להזמין קירור ג'נרי מחו"ל ב30 שקלים..כאשר יש בחנות הקרובה אליך קירור טוב יותר ומוכר ב50 או 70 שקלים..נשמע לי קצת מיותר..

לגבי גוף הקירור שלך..מה שאתה מתאר הוא בסדר גמור..ואתה מוזמן להריץ חיפוש ולראות שהיד שלנו לא ממש מדד לטמפ' :-\

אבל מה שאתה מתאר תקין בהחלט..המעבדים האלה עובדים בטמפ' הללו...במיוחד בחום הזה ועם קירור סטוק\או אחד שדומה בביצועים ;D

פורסם
  • מחבר

אגב שכחתי לציין שבחדר עריכה יש מזגן דולק קבוע, וקר.

יש משהו מסויים שאתה ממליץ עליו למעבד D945? שאולי בלוח שלי (asus p5wd2 premium) אני ייתן לו OC קטן של 5-7% .

תודה

פורסם

מעבדי הD מאוד חמים..לדעתי ההתפשרות הכי טובה תהיה FREEZER 7 (שדי רועש בMAX) או הKATANA 3 שהוא די שקט..

פורסם
  • מחבר

המטרה היא לא לשים אותם על מקסימום, פשוט בביוס שמתי אופציה של "מהירות לפי טמפ" , לכן הוא כל הזמן עולה ויורד,וזה נשמע כמו סירנה שקטנה, ומעצבן.

הכוונה שלך לאלה?

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=Freezer-7-LP

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=SCKTN3000I&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

פורסם

דיברת על הFREEZER 7 PRO לא הLP..

ואכן הKATANA 3 ;D

פורסם

לפי נוסח הכיתוב שלך נראה שיש לך נסיון מר עם הזמנות מחו"ל...

אני רק רוצה להגיד- חצי בית שלי מאיביי, חצי משרד שלי משם, וכבר מזמן הפסקתי לפתוח את אתה ZAP כדי לברר מחירים למוצרים.

משלוח? אם מדובר על משלוח UPS או DHL או אחרים- תוך 3-4 ימים זה אצלי.

אם זה POSTIL מקומי (שבד"כ חינם /כלול במחיר המוצא) - לוקח ממוצע של שבוע. לפעמים קיבלתי מוצרים תוך 4 ימים מסין ! (יותר מהר מהארץ).

בוא נוציא את הפרמטר של חו"ל/ ארץ.

יש גופי קירור אחרים שראיתי שהם גם טובים, כמו שנתתי קישורים למשל, אבל הראשון הצהוב מאוד דומה ל ALPINE ...

*עריכה*

כרגע על המחשב יש פנטיום4, ישן מהירות 3.0 עד שהמעבד שהזמנתי יגיע.

הבעיה שהוא תמיד על 55-60 מעלות (בתוכנת everest) ובמאמץ קצת יותר לכן המאוורר עובד על מקסימום מהירות ומרעיש נורא.

אם אני מכוון אותו לשקט בביוס, הטמפ עולה.

נגעתי בגוף קירור והוא לא ממש חם,יחסית. יש קשר?

התקנתי אותו טוב, עם משחה.

גם אצלי רוב ציוד המחשוב הוא מאיביי, אך לא כל דבר הייתי קונה שם.

מחיפוש קל באיביי של הגופי קירור המומלצים כפי שtaotao המליץ לך, ראיתי שהמחירים שם לא קורצים כלל.

הביקורת שלנו לא באה בעיקר "כי הוא זול וג'נרי", הוא גם לא נראה מבטיח בתצורתו ובנייתו, בנוסף לחשוב שזה מאוורר ג'נרי לא עושה עימו חסד שכן מאווררים ג'נריים הם לא אמינים במיוחד, לכן עדיף לקנות קירור 'מומלץ'.

נ.ב בדיקת הקירור שלך עם מעבד P4 לא רלוונטית להסקת מסקנות לגבי הPentium D שכן הוא מעבד הרבה יותר מתחמם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים