פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים אם כבר הסרת אז פשוט תתקין מה שהוא צירף או שתתקין KIES מחדשןתעשה אח"כ רסטרט
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים לא יודע אם מיותר, אני הגעתי שלוש פעמים למצב הזה, כשהדרייברים של KIES החליטו שבא להם לעשות סרטים...
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים עוד אחד מהסרטים של odin שלאף אחד אין תשובה למה הם קורים.לפותח הטראד, כל עוד אתה יכול להגיע ל download mode הטלפון שלך חי וקיים.עוד טיפ קטן, תנסה לעשות את ה flash דרך odin כמה שיותר מהר מהרגע שנכנסת ל download mode. יש אנשים שטוענים שאצלהם אחרי כ15 שניות זה פשוט נתקע..
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים מחבר הצלחתי!!!!!!! :yelclap: :yelclap: תודה רבה לכולם!!! [attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים מחבר הסרתי את KIES והדרייבר שהתקנתי בנפרדניסיתי להתקין את הדרייבר של ה 64 ביט אבל הוא לא נתן לי אז התקנתי את KIES שובריסטתי את המחשב וחיברתי את המכשיר לחיבור USB אחרואז עשיתי את ה FLASH תוך כמה שניות כמו שאמרת...דרך אגב, איך אני מוסיף עברית ואת המרקט? (FACTORY RESET לא תפס..)
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים מחבר כמו שאמרת לא פעל לי אז עשיתי דרך VOL UP+HOME+PWRאחרי שאני מכניס את המספרים מה אני אמור לעשות? לחייג? (אני מקבל הודעה שכתוב בה REJECTED)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.