פורסם 2010 באוגוסט 2215 שנים יש לי קירור של THERMALRIGHT ULTRA 120 והוא תופס לי המון מקום בלוח אני מעוניין לעשות מערך קרוספיירואין לי איפה לשים את הכרטיס קול שלימצורפת תמונה להמחשה כמו כן המפרט שלי בצדיש לי סך הכל 3 pcie.את הכרטיס קול אני רוצה להעביר לסלוט העליון (בעייתי במקצת כי הקירור לא מאפשר זאת פיזית)ואז את 2 הכרטיסי מסך בחיבורים הכחולים pcieאז אני אצטרך המלצה לקירור טוב באותה רמה למעבד שלי.יש המלצות?[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באוגוסט 2215 שנים אולי יש אפשרות לסובב את הקירור 90 מעלות כך שהוא יפלוט את האוויר החם למעלה אל המאוורר הגדול ואז יהיה מקום?
פורסם 2010 באוגוסט 2215 שנים מחבר לא.. אין..אני רוצה להעביר אותו לסלוט העליון איפה שמסומן בעיגול והקירור לא נותן פיזית
פורסם 2010 באוגוסט 2215 שנים לפי איך שזה נראה הקירור לא צריך להפריע לך להתקין את הכרטיס ססלוט הראשון..שכן חלקו של הכרטיס קול שטוח...אם אתה אומר שניסת ולא הצלחת זה קצת :-X :-\אין לך הרבה ברירות..אני מציע שתנסה להקתין שוב ותבדוק מה בדיוק נוגע במה..תמונה תעזור ;D
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים קירור אחר ? לדעתי חבל לרכוש קירור וקצת לא הגיוני שלא נכנס.אבל בכל מקרה יש לך המון המלצות בפורום..תריץ חיפוש קטן..
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים מחבר טוב אני מרגיש שאני חוזר על עצמי..לכל מי שחושב שזה נכנס אז זה לא (כנראה זה נראה לכם בגלל הזוית צילום)אודה לכם על המלצה לקירור בעל פרופיל יותר נמוך.תודה.
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים בעיקרון כל הקירורים שיכולים להגיע לביצועים של TRUE הם בגודל כזה ואפילו גדולים יותר. אבל אתה יכול להביא את CORSAIR H50- זה מערכת קירור מים סגורה אתה לא צריך להתעסק עם נוזלים וצינורות -הכל כבר מוכן מהקופסא והוא עולה בערך 450 ש"ח. ד"א ראיתי ביד 2 של האתר אחד כזה למכירה.
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים פיזית זה לא אפשרי כי אז הוא פשוט יעלה על הזכרונותתמדוד את זה כי זה פיתרון יותר פשוט לישום מאשר קניית קירור חדש. יתכן שזה יהיה צפוף אבל יתאים.
פורסם 2010 באוגוסט 2515 שנים מחבר NIKE כבר מדדתי, אם לא הייתי מודד לא הייתי פותח את הדיון הזה. מערכת קירור מים, זה בא עם הוראות הרכבה הדבר הזה? *HINT* מעולם לא הרכבתי אחת כזאת (נראה לי מסוכן מדי מים וחומרת מחשב)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.