עבור לתוכן

צריך לפרק את הלוח אם בשביל להוציא את הקירור Thermalright Ultra Extreme 120 ?

Featured Replies

פורסם

היי.

לאחרונה המעבד לוהט במאמץ, 70-75 מעלות ולעיתים במקס' 78C בערך, האם זה בסדר להיות ככה במשך תקופה של כמה חודשים רצופים?(Q9550)

חשבתי אולי להחליף את המשחה טרמית מלבד ניקיון האבק, אבל רציתי לדעת אם צריך לפרק את הלוח אם בשביל לפרק את הקירור , כי אחרת אני בבעיה וסיבוכים איתו. להתחיל לפרק זה סרט שלם, כל הכבלים הדקיקים והג'ימפורים של הריסט וכו', גם אם אני אלך לפי הספר יקח לי זמן לזכור איפה היה כל אחד ופשוט לא בא לי להסתבך עם זה... אולי המשחה גם סה''כ בסדר, פשוט לא ניקיתי המון זמן

פורסם

המעבד בOC ? שכן 70+ מעלות עם הקירור שלך זה די הרבה..

הסירקולציה של המארז שלך סבירה ?

בגדול הThermalright Ultra Extreme 120 מגיע עם פלטה אחורית שמתקינים עם הקירור..אתה יכול לפרק את הקירור בלי לפרק את לוח האם..

רק שאתה בא להחזיר אותו ולהבריג אותו ללוח האם תעשה את זה לאט ובטוח :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

המעבד בלי OC בכלל..

מאמץ 24/7 על 100% קבוע... טמפ' של 70-75 כמו שאמרתי. סירקולציה סבירה, כן

120 מ"מ מוציא חום, 120 מכניס על ההארדיסקים, ו120 על הThermalright Ultra עצמו..

אתה בטוח שאני יכול לפרק את את הקירור בלי לפרק את הלוח ? הפלטה האחורית שמגיעה איתו זה לא כמו בבייגטייפון(הישן) שהיה צריך לפרק את הלוח בשביל להוציא את התומכת הזאת? אתה יכול בקשה לבדוק לי את זה בוודאות?

גם חשבתי אולי אם באמת אני אצליח לפרק את הגוף קירור מבלי לפרק את הלוח אם כמו שאתה אומר, מלבד מריחה של משחה טרמית חדשה, לשים גם עוד מאוורר 120 בצד השני שלו..

השאלה האם יש אפשרות עם הצלעות שלו? יש תפיסה מסוימת שאני יכול לשים בצד השני עוד מאוורר 120 מ"מ? (ככה יהיה אחד כלפי פנים המארז-לכיוון ההארדיסקים כמו עכשיו, שמכניס אוויר, ואחד בצד השני שלו דוחף את מה שהוא מקבל לכיוון 120 מ"מ של המארז שמוציא בסופו של דבר הכל לבחוץ?)

או שבכלל אני כבר לא זוכר ומדמיין שהקירור עומד אבל הוא בעצם שוכב? (ואין אפשרות כזאת קירורים אחרים שזה ממש עומד כלפי חוץ.. כמו נראה לי הנינג'ה)

תודה!

פורסם

הפלטה נדבקת לאחורה של לוח האם..ככה שגם אם תסיר את הקירור היא אמורה להיצשאר מצידה שהני של וח האם בלי בעיה..

מה שכן שאתה מחזיר אותו..תבריג בעדינות..שלא תסיר את ההדברה ואז הפלטה האחרוית "תברח" לך ותאלץ להסיר את הלוח האם..

ובשביל להתקין עוד מאוורר אתה צריך קליפסים..

פורסם
  • מחבר

אוקי..

ומאיפה אני משיג את הקילפס ברזל הזה ? זה מגיע עם מאווררים מסוימים? כי עם הקירור עצמו אני לא זוכר שקיבלתי עוד אחד בנוסף..

פורסם

לרכוש אותם באופן עצמאי..בחנויות המחשבים השונות..

פורסם
  • מחבר

ותחת איזה קטוגרייה זה בידיוק נמצא שאני יכול לראות את זה באתר ולרכוש... ?

חיפשתי בגוגל קליפס למאוורר, ומצא לי מאוור 6 אינץ' ביתי :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים