עבור לתוכן

חוות דעתכם על SmartQ V7 או Witstech A81e כמכשיר לצפייה בסרטים

Featured Replies

פורסם

שלום,

אחרי שהתקלקל לי ה-ARCHOS 705 והתיקון כבר לא משתשלם,

אני מחפש מחליף, ראיתי את המכשיר smartq v7 בעל מסך מגע 7 אינטש עם 3 מערכות הפעלה, אנדרויד כרגע יש עדכון ל2.1 ואפשרות להוסיף תמיכה בעברית, לינוקס, WINDOWS CE. במחיר של 235 דולר.

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.31523

אפשרות נוספץ שראיתי זה ה-Witstech A81e http://www.merimobiles.com/Witstech_A81E_Android_2_2_Flash_10_1_App_Market_p/meri0306.htm

בא כבר עם אנדרויד 2.2 מה שאומר שאמורה להיות תמיכה מובנת בעיברית.

משהו יודע אן ניתן להוסיף תמיכה בעברית גם ללינוקס ו\או WINDOWS?

האם באנדרויד ניתן יהיה לראות סרטים עם כתוביות?(קבצי SUB,SRT)?

מישהו יודע מה זמן הבטריה?

ובכלל מה דעתכם על המכשירים? והאם יש אפשרויות עדיפות במחיר?

תודה רבה!!

פורסם

לי יש את הV7

אפשר להוסיף תמיכה בעברית לWIN ו ללינוקס

באנדרואיד אצלי אי אפשר לראות וידאו ברמה טובה אבל זה הבעיה של הנגן סרטים, בלינוקס אני מריץ הכל בלי בעיה עם VLC יעודי שיצרו לו

זמן בטריה... לא באמת ישבתי ובדקתי, הוא לא משמש אצלי כנגן סרטים

פורסם

אני קניתי את הv5 בעיקר כי יש לו פוטנצאיל להכנס לכיס בעיקר כ"צעצוע" וכלי לימוד(אני מתעסק בembedded ) . המסך מגע שלו לא multitouch אבל קראתי שהוא די מדויק עם סטילוס . הסוללה של הV5 חצי קיבולת יחסית לV7 . לפי מה שהבנתי אחד היתרונות העיקריים הוא גמישות מבחינת מערכת ההפעלה וגם רזולוציה סבירה (800X480 ) . יש לו יציאת HDMI ורכיב 3D mali200 שזה אומר שיש לו הרבה פוטנציאל.

אני קניתי מmp4nation.net (אגב בDX ראיתי שV7 נגמר ) יש להם עוד הרבה נגני סרטים עם משלוח חינם והV5 היה זול שם ב20 דולר DX (לא השוו מחיר אז... ) והם נתנו עוד דברים אקסטרה :nixweiss:. שילמתי בpaypal ונראה מה יצא מזה נראה כמו חנות יחסית רצינית (יש פורום ויש תמיכה). לפי מעגב משלוחים החבילה "מחכה למטוס" שיצא מחר.

אני רציתי סמרטפון בלי הפון ובמחיר סביר עשו לי איזה מבצע לאחד וזה עדיין 600$ :screwy: . את הV5 קניתי ב165 .

אני הימרתי שלא יעשו לי בעיות וקניתי ב DX מקלדונת BT ועכבר BT (יותר בשביל הנייד של אשתי ) ועשיתי איזה הימור על כרטיס SD 16 גיגה מEBAY 60% יותר זול מהכי זולים בזאפ (אני אבדוק אם אני צריך להתמקח עם המוכר כשהוא יגיע) . בקיצור יש לי הרבה הפתעות בדרך אלי ואני מקווה שכולן טובות.

ראיתי שיש כמה נגנים חדשים עם מסכי mtouch . כדאי אולי לחפור בשירשורים האחרונים בנושא וללכת לאתרים שמתעסקים במכשירים כאילו.

פורסם

אני הזמנתי את ה V8000HDY של ainol, אחרי התלבטות קשה.

פורסם

מכשיר נחמד, אני קיבלתי אתמול את הAinol V6000HDT

האיכות חשובה לי יותר מהגודל

פורסם

מכשיר נחמד, אני קיבלתי אתמול את הAinol V6000HDT

האיכות חשובה לי יותר מהגודל

אם אתה מתכוון שהמכשיר שהזמנתי לא איכותי כמו המכשיר שלך - תודה, זו תגובה קונסטרוקטיבית (אגב, אפשר להתווכח עליה).

פורסם

ההבדל הוא המסך... זה הנקודת מכירה העיקית של ה6000

פורסם

אמת, המסך הוא LTPS של סמסונג. לעומת זאת, המסך של ה-8000 ברזולוציה משמעותית יותר גבוהה (1024*600 לעומת 800*480), וכל הביקורות מהללות את המסך של ה-8000 לא פחות מהמסך של סמסונג. זה גם תלוי בטעם: אם אתה אוהב יותר מסכי מט בעל צבעים יותר "שטוחים" או שאתה אוהב תמונה "חיה" יותר (vivid). אם כבר, בעיני לצפות בווידאו במסך שגודלו פחות מ-5 אינטש פוגע בחוויה, ולכן מלכתחילה חיפשתי נגן בעל מסך גדול. לדעתי - מבחינת איכות אין הבדל בין המכשירים.

פורסם
  • מחבר

יש תמיכה בכתוביות בעברית במכשירים הנ"ל(של Ainol)?

ומה זמן הבטריה? התרשמות כללית מהמכשיר?

יש להם רגלית?

ואני מבין שאצם אומרים שהמסך בשניהם יהיה איכותי יותר מה-V7 או ה-A81E?

תודה רבה!!!

פורסם

אני צריך עוד כשבוע בשביל לעשות בדיקות נורמליות לסוללה כי בלי כמה מחזורי טעינה זה לא יצא נורמלי (אני מוציא בקרוב סקירה של ה6000 שלי)

כללי? אחלה מכשיר, אין צורך להמיר קבצים, כמה בעיות עם הכתוביות והמסך מחזיר אור יותר מדי אבל איכותי ברמה גבוהה

אין רגלית

פורסם
  • מחבר

איזה בעיות יש עם הכתוביות?

ולגבי הבטריה, יש איזה כיוון? לפחות 4 שעות הוא יחזיק?

ואולי איזה השוואה בתור הגן סרטים ל-V7?

תודה רבה!!!

פורסם

אני לא בדקתי כתוביות בעברית בכל אופן (לא משתמש)

הבעיה היא שהוא פשוט מציג כתוביות בצבע לבן ללא קו מתאר, לא בכל מצב זה קריא על גבי הוידאו בצורה טובה

לגבי הבטריה 4 שעות זה יחזיק כמו כלום

השוואה לV7... אוכל אותו בלי מלח, הSoChip SC9800 פשוט יעודי לוידאו

פורסם
  • מחבר

יש לך אפשרות לבדוק האם זה מציג כתוביות בעברית? כי אם זה לא מפעיל כתוביות, אז המכשיר הזה לא בא בחשבון מבחינתי.

סליחה על החפירה, אבל מה זה אומר 'אוכל אותו בלי מלח', איכות תמונה?איכות שמע?

בכל מקרה, אם כבר אז הכיוון שלי הוא דווקא ה-8000HDY מכיוון שמסך קטן יותר מ-7 אינטש לסרטים זה מעצבן לדעתי.(מנסיון המעבר מארקוס 705 לארקוס 5 זמני שיש לי כרגע מחבר)

תודה רבה!!!

פורסם

נבדוק את זה

"אוכל בלי מלח" = כל קובץ וידאו שזרקתי עליו עובד חלק, ואני מדבר על MKV HP 1080P H264 AAC בביטרייט נורמלי

לגבי איכות מסך, השוותי עם *Scorn* והמסך של הSGS שלו... גם לדבריו ובהשוואה אליו זה מסך מאוד איכותי

לגבי איכות שמע, אני לא אודיאופיל ברמה גבוהה מספיק בשביל לתת חוות דעת עמוקה בנושא

מסך 7+ זה לא בדיוק נגן נייד, מה שאני צריך... ותאמין לי אחרי הזמן שלי עם הA3 אני באמת לא רואה טעם במסך גדול יותר

פורסם
  • מחבר

לפי מה שראיתי מחיפוש באינטרנט הבנתי שהוא לא תומך בכתוביות בעברית, כך שנראה לי שאני יורד מלקנות אותו,

אלא אם כן תגיד אחרת שכן עובדות לך כתוביות בעברית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים