עבור לתוכן

נוקיה 5800 שלי נהפכה ל BRICK :(

Featured Replies

פורסם

קיצר סיפור עצוב...

רציתי לעדכן את הקשוחה במכשיר שלי...עכשיו המכשיר מאורנג זאת אומרת לבד אני לא יכול לעדכן את המכשיר בבית אלה רק דרך אורנג...

בכל מקרה מצאתי פיתרון איך לעדכן לבד וכבר הייתי בעידכון אבל איכשהו הUSB בין המחשב ל מכשיר התנתק(לא פיזי) משהו השתבש בוינדוס....עכשיו המכשיר לא נדלק אפילו...

ראיתי יש מלא מדריכים איך אפשר להחיות אותו אבל חייב ציוד מיוחד שיש לטכנאים של כל הבסטות של הפלאפונים...

מישהו יודע אם באמת עוד אפשר להחיות אותו?אני מפחד שבאורנג יגידו שעשיתי עידכון לבד וזה הבעיות שלי כי הייתי צריך דרכם...

מזה בבאסה אני :s07:

פורסם

נסה להוציא את הסוללה ולהשאירה בחוץ כמה שעות, אחרי שתעשה את זה

תעדכן.

פורסם

קיצר סיפור עצוב...

עכשיו המכשיר מאורנג זאת אומרת לבד אני לא יכול לעדכן את המכשיר בבית אלה רק דרך אורנג...

s07:

מאיפה זה? היית צריך לשים את הקוד הג'נרי של נוקיה ואז היית יכול לעדכן בלי שום בעיה לגרסאות נוקיה "נקיות" שהן בכל מקרה יותר טובות

פורסם
  • מחבר

מאיפה זה? היית צריך לשים את הקוד הג'נרי של נוקיה ואז היית יכול לעדכן בלי שום בעיה לגרסאות נוקיה "נקיות" שהן בכל מקרה יותר טובות

נכון מאוד...בגלל זה שיניתי את הקוד של הגרסה הישנה לקוד של הגירסה החדשה ואז NSU מזהה שיש עידכון...בגלל זה אני אומר שנוקיה לא נותנים לעדכן לבד רק דרכם...

פורסם

לא כ"כ הבנתי. גם את הגרסא של אורנג' אתה יכול לעדכן - העניין הוא שעד שחברות הסלולר מוציאות גרסא יוצאת הנשמה יחד איתה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים