עבור לתוכן

לאן נעלמה טלוויזיה איכותית?

Featured Replies

פורסם

לאחרונה צפיתי לצערי הרב בשתי התוכניות "10 הרווקים/רווקות המבוקשים ביותר"

כמובן שלא ציפיתי ליצירת אומנות או משהו בסגנון אבל שום דבר לא הכין אותי למה שראיתי.

כזה שפל לא ראיתי מאז "קווין ופרי קורעים את איביזה". בדיחות שטחיות, ביצוע עלוב ותסריט

מעורר אימים היו נחלת התוכנית. האורחים שבאו נראו בעיקר לא בצלחת שלהם ומאוד לא נוח

עם המנחים(אם אפשר לזה לקרוא מנחים) שניסו להצחיק בעיקר את עצמם בהומור עלוב. אני ממש

שמח על כל מי פספס את הביזיון הזה- הרווחתם. רק חבל מאוד שבזמן האחרון הטלוויזיה דומה

מאוד למה שהתרחש בתוכניות האלה- כל איכות נעלמה, רדיפת כסף ותוכניות זולות. יש יוצאים מן הכלל

אבל זה לא מספיק. ורבותיי, ערוץ 8 עם כל תוכניותיו האיכותיות והמעשירות ונשיוניל גיאוגרפיק וערוץ

היסטוריה זה לא מספיק. לפחות לא בשבילי.

פורסם

טלויזיה איכותית ממזמן אין כאן

פורסם

איכות נעלמה,פירסומות בשפע.

פורסם

טלויזיה איכותית ממזמן אין כאן

אני לא יודע למה כולכם אומרים את זה...

ערוץ הופ תמיד יש...

פורסם

TechTV גם יש... רק אם היו יכולים להעיף את המעברונים המשונים שלהם, זה היה מאוד איכותי.

פורסם

אני כבר איבדתי תקווה בטלויזיה מזמן.

אגב, Tech TV, צריכים לעשות אותו פחות "שידור חוזר נונסטופ" !

הערוץ הזה חוזר על עצמו בצורה שלא תאמן, ועוד על דברים ישנים ולא כ"כ אקטואלים.

פורסם

יש לי כבלים...

פורסם

אני כבר איבדתי תקווה בטלויזיה מזמן.

אגב, Tech TV, צריכים לעשות אותו פחות "שידור חוזר נונסטופ" !

הערוץ הזה חוזר על עצמו בצורה שלא תאמן, ועוד על דברים ישנים ולא כ"כ אקטואלים.

מה שנכון, נכון.

פורסם

איכות זה עיניין יחסי וכל אחד רואה בתוכנית אחרת "איכות" שייכת לו ולאחר נדה.

ערוץ 8 עדיין נשאר איכותי אם כי בזמן האחרון משדרים שם תוכניות של מס' במאים שמראים את הצד השני (אם מדובר בסדרה תעודית כמו "תקופת הגנרלים") באופן שאינו מתשמע לשני פנים. באחד הפרקים ראיינו את הקיצונים שבקיצונים בשני המחנות דבר שאינו עושה את מלאכתו בנוגע לייעוד התוכנית ולשאלה הנשאלת בפתיח.

פורסם
  • מחבר

יש לי כבלים...

same here. משתמשי כבלים אולי סובלים עוד יותר מלקוחות הלווין. כמו ששמעתי עכשיו בYes 2 יהיו שידורים של

אחים לנשק של ספילברג, סדרה שבהחלט לא הייתי רוצה להחמיץ.

פורסם

וזה למה אני כמט לא צופה בטלוויזיה בכלל

פשוט בזבוז זמן...

מדי פעם פותח ערוץ 8 או נשיונל

פעם גם ראיתי לפעמים כדורגל, אבל

עכשיו הם רוצים 20 שקל על זה על כל שבת...

כן, בטח...

פורסם
  • מחבר

איכות זה עיניין יחסי וכל אחד רואה בתוכנית אחרת "איכות" שייכת לו ולאחר נדה.

ערוץ 8 עדיין נשאר איכותי אם כי בזמן האחרון משדרים שם תוכניות של מס' במאים שמראים את הצד השני (אם מדובר בסדרה תעודית כמו "תקופת הגנרלים") באופן שאינו משתמע לשני פנים. באחד הפרקים ראיינו את הקיצונים שבקיצונים בשני המחנות דבר שאינו עושה את מלאכתו בנוגע לייעוד התוכנית ולשאלה הנשאלת בפתיח.

אני לא מבין איך אפילו אנשים הכי רדודים בעולם יחשבו ש "10 הרווקים/רווקות המבוקשות ביותר" היא תוכנית איכות.

8 איכותי אבל השאר לא. מזל שיש תוכניות כמו "זה הזמן" שמראות שאפשר להפיק גם בידור גם איכות(כשאני אומר בידור

אני אומר באופן שבו התוכנית מועברת).

פורסם

יצא לי להכיר רמת "רדידות" קיצונית ביותר בשנה האחרונה. לא שאני מתגאה בזה אבל זה מה יש.

פורסם

אני בעד הדיון הזה.

א. אחים לנשק היא סידרת על ובערך האחרונה שממש עקבתי אחריה בימים שערוץ 1 שלנו עוד שידר אותה ובאיכות מצויינת (קשה להאמין).

ב. כשעברתי דירה החלטתי לבטל את הדיגטלי כי גיליתי שאני מבזבז זמן סתם בזאפינג חסר תקנה. אני מסוגל לעשות זאפינג גם על 2 ערוצים ועם המבחר של הדיגיטלי.. פשוט לא הייתי מפסיק ואז אחרי שעתיים הייתי מגלה שלא ראיתי כלום....

ג. היום יש לי את ערוצי זהב - מה שעובר בטלווזיה בלי ממיר והערוצים היחידים שאני רואה זה את שמונה ואת BBC Prime שמשום מה לא אוזכר כאן.. מנשיונל נמאס לי כי כמה אפשר לראות תוכנית כשכל 10 שניות יש פרומו עצמי ומעברונים???

פורסם

לפעמים יש בערוץ 3 סדרה מצחיקה, או סתם סדרה עם רעיון חביב. יש מעט מה לראות אבל תמיד יש.

בכל- אופן, זאת הסיבה העיקרית ש90 אחוז מזמן השימוש שלי בטלויזיה זה קונסולות (מכשירים כמו פס2) ולא צפיה בתוכניות, ושאין לנו דיגיטלי או yes, פשוט בזבוז כסף כשממילא אני לא אראה 99 אחוז ממה שיש לראות.

אגב, אני ממליץ לכם לראות לפעמים ערוץ האופנה, דרך מצויינת להעביר את הזמן כשאין מה לראות. אם אין משהו איכותי, יש לפחות משהו יפה לראות ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים