פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים אני חדש בתחום המודינג ורציתי לדעת אם הפלטה הצדדית השקופה אם היא מפלסטיק ואני יתן דוגמא
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים מחבר אני מדבר איתך על בדרך כלל מה כולם שמים שם!!ואם אתה יודע מאיפה אני יכול לקנות את זה
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים שלום, אתה יכול לחתוך את הצד של המארז בצורה שאתה רוצה ולשים מן נייר שקוף כזה... גם יפה. או פלסטיק שקוף
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים מחבר כל המשתמשים שפה שעושים פרויקטים למארז שקוף מאיפה אתם קונים את הפלסטיק הזה??
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים מחבר זה מבלבל אותי פרספקס הוא לא גמיש והייתי אצל חבר שיש לו מארז שקוף ונגעתי וזה וזה הרגיש כמו פלסטיק
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים לרגע קיוויתי שזה לא טארד בפורום שלנוהחומר הזה הוא סוג של פלסטיק קוראים לו פרספקסבא שקוף ובצבעים עם שקיפות ובצבעים אטומיםיש רשימת חנויות בסטיקי:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=254346.0ניתם למצוא אצל זגגים בתי מלאכה ליצור שלטים ואפילו נגריות שמתמחות בפרספקסוכמובן בתי מלאכה שמתמחים בפרספקס
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים ניתן לחמם פרספקס במים חמים / אויר חם / מחמם קווי (ליצירת קו מדוייק) / תבניות ואקום וכו ולכופף אותו בצורות שונות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.