עבור לתוכן

מבקש עזרה בבניית מערכת קירור מים

Featured Replies

פורסם

אה, זה כבר סיפור אחר :)

לא ממש נראה לי שיש דבר כזה, תנסה לחפש מתאמים לרדיאטורים באתר performace-pcs.com

• תגובות 51
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

יש לי בעיה עם להזמין מחול. דבר ראשון אין לי כרטיס אשראי בכלל אפילו בשביל פייפל. ודבר שני רק המשלוח שם יוצא בסביבות 80 דולר.

אני רוצה להסתדר עם מה שיש פה באץ פחות או יותר.

חוץ מהבעיה עם מיקום הראדיאטור אני לא מוצא צנרת ונוזל קירור, חוץ מתוצרת TT. אני יודע שTT גרועים בקירורי מים, מה לגבי הנוזך קירור שלהם וצנרת?

פורסם

צנרת קטנה מידי, פלסטיקית, ולא לטעמי.

לדעתי? תישאר עם הצנרת 2\1 , שווה לחפש ולבדוק, אולי נשאר למישהו קצת מההתקנה שלו. (תמיד מזמינים יותר)

בקשר לנוזל קירור - הכי פשוט, מים מזוקקים בהחלט יעשו את העבודה (+ תוסף של מזרק צבע אם בא לך שמכיל בד"כ גם חומרים אנטיבקטריאליים אם אתה לא רוצה למצוא בצנרת שלך אצות ועוד כל מיני שטויות לאחר כמה זמן.. בייחוד אם הצנרת חשופה לשמש שמעודדת את הגידולים הללו.

בקשר להזמנות מחו"ל - שווה לבדוק, אבל יש סיכוי שאתה יכול לפתוח פייפאל עם ויזה נטענת שקונים בדואר, ואז להזמין מה שבא לך בלי לקחת יותר מידי סיכונים..

פורסם
  • מחבר

יש מצב למצוא צנרת בחנות לכלי עבודה הום סנטר או משהו כזה?

פורסם

ברור, של טרפלקס (אם אני זוכר נכון),

אבל מדובר בצנרת שהיא קצת פלסטיקית ופחות גמישה לכיפופים

גם העובי דופן שלה נמוך יחסית

בכל מקרה, אם אתה הולך על זה, תקח איתך את הפיטינג, בכדי שתוכל לאמוד את הקוטר הרצוי

לאמת מידה - צינור גינה ירוק הוא גם 2\1 בד"כ (ונתקלתי באנשים שעשו בו שימוש :screwy: )

פורסם
  • מחבר

בדקתי בפנדה, והם אמרו לי שאין להם בכלל מוצרים לקירור מים למעט מיכל לנוזל קירור שיש להם יחיד במלאי ואין אפשרות להזמין.

פורסם

לא רוכשים קירור מים בארץ...יש סטיקי בנושא..אתה מוזמן לעיין בו.. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

קניתי אותו בארץ ממישהו שהזמין מחו"ל, הכל חדש. מה שרציתי לקנות בארץ זה צנרת, פיטינגים ונוזל קירור. עם צנרת ופיטינגים כבר סגרתי עם אנשים פה בפורום, דבר יחיד שנשאר זה נוזל קירור. אין הרבה בחירה חוץ מנוזל קירור של TT. כנראה אקנה אותו בסוף. אני חושב זה בכל זאת יהיה יותר טוב מסתם מים מזוקקים.

עדיין אוכל תסביך איפה להכניס רדיאטור משולש 3X140 במארז פול טאוור XASER VI...

פורסם

אתה יכול להתשמש במים מזוקקים ותוסף נגד אצות וכו...בדומה למה שאני משתמש..

פורסם
  • מחבר

כן אבל אני רוצה שיהיה גם יפה יש לי מארז עם חלון, רציתי שיזרום חומר ציבעוני בצינורות.

מה הנוזל של TT עד כדי כך לא מומלץ שעדיף מים מזוקקים במקומו?

פורסם

אם בא לך לנקות כל כמה זמן את כל הבלוקים שלך אז לך על הTT.

פורסם
  • מחבר

סליחה על שאלה דבילית, אני באמת פעם ראשונה מרכיב מע' קירור מים וכמעט הכל חדש לי בתחום הזה,אבל אולי אפשר להשתמש בנוזל קירור לרדיאטור של אוטו?

אם לא , אז אפשר קצת יותר פרטים על תוספים שצריך להוסיף למים מזוקקים?

פורסם

אפשרי אבל זה לא מכסה אותך ב100 אחוזים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים