עבור לתוכן

מבקש עזרה בבניית מערכת קירור מים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

בקרוב אני מתכנן להתקין קרור מים, ובעיקרון אני כבר סגור על החלקים (שמצורפים במפרט בתמונה) מה שאני לא סגור עליו זה האם צריך לקנות גם פיטינגים או שזה מגיע ביחד עם הציוד? ואיזה קוטר של צנרת אני צריך בשביל החלקים האלה?

ועוד דבר, אם אני מחליף את הרדיאטור לMCR320 כמה הבדל בביצועים אני אקבל? המערכת תקרר רק את המעבד Q9550 שכרגע עומד על 4GHZ ואני מתכוון לדחוף עד 4.2 -4.3

תודה.

[attachment deleted by admin]

• תגובות 51
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אתה צריך צנרת 1/2 שכן המשאבה מגיעה עם פיות כאלו, לגבי פיות כלל הרכיבים מגיעים איתם (חלק מפלסטיק חלק מניקל וכו), הייתי ממליץ לרכוש מהדקים.

ואם התכנון הוא לקרר רק את המעבד, רדיאטור כפול עם שני מאווררים יספיק...

פורסם
  • מחבר

OK. :xyxthumbs: תודה על התגובה המהירה ולילה טוב.

פורסם

זה נראה כאילו הרכבת את ערכת הH20-220 של Swiftech בפריטים בודדים, בכל מקרה אין לך מה לעבור לרדיאטור משולש כאשר אתה מחפש רק לקרר את המעבד.

אם יש לך אפשרות להזמין חלקים מחו"ל אני אשתדל להרכיב לך מפרט חזק יותר באותו מחיר.

פורסם

שיעמם לי על הבוקר אז הרכבתי לך הצעה של מפרט קירור מים למעבד בלבד. המערכת כוללת הכל אפילו גם מאווררים מצויינים לרדיאטור.

מחיר כולל משלוח: 1357 ש"ח.

הרבה יותר זולה והרבה יותר משתלמת ממה שניסית להרכיב כאן בארץ ועוד למפרט שלך היה חסר דברים.

עריכה:

שכחתי להגיד שגם הבאתי לך MCP655 עם שליטה על המהירות מכייון שלא תצטרך להפעיל אותו על מהירות מלאה בלופ של רק מעבד וככה יונמך לך הרעש ממנו.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אני עכשיו חושב אולי באת להזמין כרטיס אשראי בינלאומי ולהביא הכל מחול? מחיר נירא מאוד אטרקטיבי לאומת מה שיוצא פה.

דרך אגבב, מאיזה חנות המפרט?

פורסם

אני עכשיו חושב אולי באת להזמין כרטיס אשראי בינלאומי ולהביא הכל מחול? מחיר נירא מאוד אטרקטיבי לאומת מה שיוצא פה.

דרך אגבב, מאיזה חנות המפרט?

פשוט תשתמש ב-PAYPAL נורא פשוט והרבה יותר בטוח - זה מהחנות: PERFORMANCE-PC.COM

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שוב שלום! בסופו של דבר הבאתי מערכת קירור מים חדשה שהייתה מפורסמת פה באתר ביד 2.

רדיאטור GTS420 מה זה דבר ענקי חבל על הזמן אני איך שראיתי אותו חשבתי זה של אוטו. :)

בלוק סוויפטק GTZ לא יודע למה אבל לא קיבלתי איתו פיטינגים

משאבה MCP 655

מה שאני צריך עכשיו זה מיכל, אני רוצה להזמין את השקוף של סוויפטק ופיטינגים. איזה פיטינגים אתם ממליצים לקנות? אני לא כל כך מבין מה אני צריך ואיזה מידה. האם תוכלו לעזור לי לבחור מפה http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_141_1317 את מה שאני צריך?

תודה.

פורסם

אם אתה עדיין צריך פיטינגים - צור קשר בפרטי

פורסם
  • מחבר

נירא לי אני צריך עוד זוג משקפיים! איפה אני כותב הודעה ב"פרטי"?

מצאתי... :yelclap:

פורסם

פשוט תשתמש ב-PAYPAL נורא פשוט והרבה יותר בטוח - זה מהחנות: PERFORMANCE-PC.COM

טעות קטנה בשם החנות צ"ל עם S בסוף

http://www.performance-pcs.com

פורסם

אחלה חנות, ממליץ גם על SIDE WINDER, אני מאוד מרוצה משניהם, ויש לי לא מעט הזמנות מהם.

פורסם
  • מחבר

יש למישהו רעיון לאן אפשר לדחוף את הרדיאטור הזה במארז? יש לי XASER VI FULL TOWER. אולי עדיף לשים אותו מלמעלה על המארז ולתפוס עם משהו?

פורסם

תנסה לשים אותו דווקא מאחור...

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_867&products_id=21323

תבריג את זה^ לחורים של המאוורר האחורי ותחבר אליו את הרדיאטור, הכי פשוט שיש.

אצלי גם השתמשתי בזה, הנה דוגמא:

p7220070o.jpg

פורסם
  • מחבר

יש RADBOX ל140מ"מ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים