עבור לתוכן

התאכזבות קשה מה MX 1100

Featured Replies

פורסם

אחרי שנתיים וחצי עם ה MX 1000 התקלקל לו אחד הכפתורים והחלטתי לנצל את האחריות. ליבואן לא היה את ה MX 1000 והציע לי בתמורה את ה MX 1100 למרות שאינו נטען. כשהגעתי הביתה הזדעזעתי מהביצועים המחרידים של העכבר הזה. התנועות הקטנות שלו פשוט איומות. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה חומרתית אבל אחרי חיפוש קצר ברשת לא חסרות תלונות על הנושא. למרות שקראתי על העכבר הזה הרבה אני לא מבין איך לא שמעתי על זה עד שנתקלתי בבעיה. הקלקה על לינקים הופכת להיות מטלה מייגעת עם העכבר הזה במיוחד אם "נחתחת כמה מילמטרים מהלינק או הצ'קבוקס ואתה צריך להזיז את הסמן ביתר עדינות. ולדוגמא, ציור עיגולים קטנים בצייר - בכלל משימה בלתי אפשרית. העיגולים יצאו מרובעים במקרה הטוב, דבר שלא היה ב MX 1000 או כל עכבר אחר שניסיתי.

בקיצור, אכזבה

פורסם

אין טענות כאן, העכבר עובד מצויין, יותר טוב מה- MX Rev שהוא החליף.

ניסית לשחק עם הרזולוציה שלו ? הגדרות ?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי הכל. אתה מוזמן לחפש באינטרנט mx1100 precision ולראות מספר רב של טענות בנושא

אני מופתע שמכל המהללים של העכבר יש רק תגובה אחת. קראתי בפורום על העכבר הזה הרבה ולא ניתקלתי אפילו בתגובה אחת רעה, עד שניסיתי אותו.

^ נסה לצייר איתו עיגול בגודל O בצייר, תגיד לי אם הצלחת.

פורסם

לפני שאתה מפיל את לוגיטק וכל עובדיה.. אני מציע לך לחזור ליבואן ולהתלונן ,

יש מצב שהיבואן נתן לך עכבר ממוחזר , סתומרת מישהו אחר השתמש בו והחזיר אותו מאותן סיבות ועכשיו הם מנסים לתת לך אותו בתקווה להפטר ממנו

פורסם
  • מחבר

אני אתחיל מזה ש ה MX1100 מזמן חזר לחנות ואני כרגע עם זיכוי אז להפיל את לוגיטק? לא

בקשר למה שציינת, היבואן הביא מספר עכברים חדשים עטופים מהמחסן ואני בחרתי אחד אחרי שבדקנו שהוא עובד.

הדבר הראשון שחשבתי עליו אחרי שנתקלתי בבעיה היה שיש בעיה חומרתית בעכבר שלי אבל ברשת יש כל כך הרבה שיחות ודיונים על אותה בעיה ספציפית שזה דיי ברור שגם אם אני אחליף 400 MX1100 הבעיה תישאר.

פורסם

אני מודה שאני גרוע בלצייר גם עם עיפרון (האמת שגם עם חוגה כנראה יצא לי עיגול עקום), אבל בכל זאת ניסיתי לעשות עיגול ב- Paint, והשוותי לעכבר MX518 שברשותי, יצא פחות או יותר אותו הדבר (אכן צורה של עיגול ולא מרובע). קראתי קצת מידע על הבעיה שאתה מתאר, אין לי את הסימפטומים, העכבר נרכש בבאג.

אציין שה- DPI אצלי הוא על מקסימום (1600).

פורסם

אני עם אותו עכבר ואצלי אין שום בעיה. העכבר עובד כמו עכבר חוטי לכול דבר (חוץ מהקטע שצריך להחליף סוללות פעם בשנה). אני ממש מרוצה ממנו ועוד במחיר של 200 ש"ח לא תמצא יותר טוב.

פורסם

טוב, אולי יעזור לך -

אני משתמש ב6000 אלחוטי של מיקרוסופט,

גיליתי שיש חשיבות עצומה להיכן אתה ממקם את המשדר האלחוטי של העכבר.

באמת כשהכעבר קרוב מידי למשדר, או אם הוא מאחרי העכבר (מחובר לפנל הקדמי של המחשב שעומד על\מתחת לשולחן בקו עם הפד לעכבר),

יש בעיות של אי רציפות או כמו שאתה מתאר לחיצה על לינקים בטעות כי הקשר גרוע ביניהם ויש ניתוקים ובחיבור מחדש כאילו לחצת על הכפתור מחדש...

מה שעשיתי זה לחבר כבל USB מאריך לפלג המשדר והרחקתי אל מאחרי השולחן ומעליו כך שיכסה בשידור את אזור השולחן.

תראה אם זה עוזר לך.

בהצלחה.

פורסם

הדבר שהכי מעצבן בעכבר הזה שהוא מתריע שצריך להחליף סוללה חצי שנה מראש :bash: :bash: :facepalm: :facepalm:

פורסם

קניתי גם את ה MX1100 לפני כמה חודשים, הייתי בטוח הוא יצדיק את המחיר שלו אבל ממש התאכזבתי.

אי אפשר לדייק איתו, כבד ולא נוח לאחיזה. החזרתי לעכבר האופטי והחוטי הישן שלי.

הרבה יותר נוח! לא שווה את הכסף!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים