פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים כמו שציינתי בנושא, אני חושב לקנות את הראוטר, ורציתי לדעת אם הוא מסתדר עם חיוג l2tp ? אני מחפש מישהו שזה עובד אצלו
פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים מחבר מבחינת חומרה לא בטוח שתצליח להביא אותו לארץ בגלל הקטע של ה5GHZ כן, אני מכיר את הבעיה, מצד שני יש לי WRT400N שהבאתי ארצה בלי בעיה בדוארכן אין שום בעיה עם הקושחה האחרונה1.0.4.68אוקי, רק אישור נוסף ברשותך, אתה מחייג איתו l2tp לבזק בינלאומי ? (סליחה אם אני חוזר על עצמי)
פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים מחבר לא אני על בזק וCCCולחבר שלי יש L2TP איתו והוא סבבהאתה זוכר אולי אם יש לו בזב"ל ?
פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים אם יש לך UFI צפה לבעיותכדאי שתוודא מכל אחד שאומר שהמודל הזה עובד שהוא ברשת החדשה.
פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים מחבר אם יש לך UFI צפה לבעיותכדאי שתוודא מכל אחד שאומר שהמודל הזה עובד שהוא ברשת החדשה.אלו בעיות למשל ? 12 מגה זה UFI אם אני לא טועה ?
פורסם 2010 באוגוסט 1615 שנים אישית נתקלתי בבעיות הבאותראוטר לינקסיס שהבאתי מארה"ב נותן רק 10% ממהירות החיבור, בינתיים אין פיתרון.ראוטר TP-LINK נותן מקסימום 5 בקושחה שהגיעה איתו, קיבלתי ממישהו קושחה חדשה שפתרה את הבעיה.לדעתי יש יחודיות בחיבור UFI, כדאי שתבדוק שלמישהו יש אותו על UFI והוא עובד בהצלחה.
פורסם 2010 באוגוסט 1615 שנים מחבר אישית נתקלתי בבעיות הבאותראוטר לינקסיס שהבאתי מארה"ב נותן רק 10% ממהירות החיבור, בינתיים אין פיתרון.ראוטר TP-LINK נותן מקסימום 5 בקושחה שהגיעה איתו, קיבלתי ממישהו קושחה חדשה שפתרה את הבעיה.לדעתי יש יחודיות בחיבור UFI, כדאי שתבדוק שלמישהו יש אותו על UFI והוא עובד בהצלחה.אוקי, תודה על המידע, בנתיים הכרחתי את בזבל להעביר אותי ל Mpls אבל ככה אי אפשר לקבל גיימר, ואני כן רוצה את הגיימר..על איזה tplink זה עובד טוב ?
פורסם 2010 באוגוסט 1615 שנים אפשר להתקין על ה3700 DD-WRT ככה שאם אחד הסקריפטים של חברי הפורום פה תצליח להתחבר עם L2TP וDD-WRThttp://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Netgear_WNDR3700
פורסם 2010 באוגוסט 1615 שנים מחבר TL-WR1043ND עובד מצויין. הוא באמת נראה אחלה, חבל שאין לו dual radio.. אני חייב את זה בבית אפשר להתקין על ה3700 DD-WRT ככה שאם אחד הסקריפטים של חברי הפורום פה תצליח להתחבר עם L2TP וDD-WRT http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Netgear_WNDR3700 קיוויתי לקבל אישור ממישהו שיש לו אותו כבר רץ על חיבור כזה
פורסם 2010 באוגוסט 1615 שנים מחבר זה נתב יקר ,גם כול קטע הDUAL BAND מרתיע אנשים מלהביא אותו לארץ צודק.. טוב כנראה שאקח את הסיכון ואביא אותו, אח"כ נראה איך אני מקנפג אותו. מקסימום DD-WRT עם סקריפט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.