עבור לתוכן

האם כדאי לקנות את הSAMSUNG CAPTIVATE כעת?

Featured Replies

פורסם

היי,

כיוון שעוד לא נמצאה פריצה, האם כדאי לקנות את המכשיר כעת [היום מאיביי], האם זה יהיה צעד חכם?

אני יודע ששונאים פה בפורום את כל הקטע של "דחוף" ושטויות בכותרת, אז לא הכנסתי את זה אבל זה באמת דחוף כי עוד 45 דק' נגמר המכרז על עסקה די משתלמת [450$ כולל משלוח והשולח יסמן את זה כמתנה] על הCAPTIVATE ואני פוחד שהמחירים גם יעלו ברגע שתמצא פריצה.

בתודה מראש.

פורסם

למה אתה צריך את ההימור הזה?

פורסם
  • מחבר

כי העיסקה נראית מאוד משתלמת ואני פוחד שלו אפול על עוד אחת כזו...

פורסם

ומצד שני תקנה מכשיר ב450 דולר

סיכוי טוב שתשלם מכס ומע"מ (גם אם הוא יכתוב שזאת מתנה)

ואז תקבל מכשיר שמי יודע אם ומתי יתפקד כטלפון

פורסם
  • מחבר

השתכנעתי. אני אלך על הVIBRANT למרות העיצוב הלא כ"כ אטרקטיבי. [לפחות תוכנה טובה יותר ובכללי יותר פונקציות]

מה נחשב מחיר אטרקטיבי עבורו? 500$ כולל משלוח זה מחיר טוב?

**ולמה שהמכס יעצור מתנה? אני יכול לבקש שגם יכריז שזה עולה פחות -50$...

פורסם

**ולמה שהמכס יעצור מתנה? אני יכול לבקש שגם יכריז שזה עולה פחות -50$...

כי הם אומנם מטומטמים שם במכס, אבל אפילו הם מכירים את הטריק הזה

פורסם

אולי כל כל חבילה שאפילו טיפה חשודה, בעיקר דברי אלקטרוניקה, הם עוצרים ובודקים?

הקטע של להכריז מתנה/מתחת ל 50 דולר עובד לפעמים אם אתה קונה משהו לא חדש ושולחים לך אותו מפוזר בקופסה, ורשום "מקולקל/לחלקים" וכו'.

אם אתה קונה משהו עם הקופסה המקורית והניילונים..... תשכח מזה.

במכס דבילים, אבל בכל הנוגע ללקחת כסף, הם פחות או יותר מתמצאים.

נ.ב- משלמים מכס/מע"מ על מתנות, גם אם דודה מחו"ל החליטה לשלוח לך גרביים ליום הולדת, כל עוד השווי שלהן דורש מיסים, אתה תשלם.

פורסם
  • מחבר

נראה לי אני אבקש שיכריז על זה כרכיב מחשב. אין על זה מכס, אלא רק מע"מ [שזה גם מספיק..] בניגוד לטלפונים ניידים שעליהם צריך לשלם סה"כ 33.4% מהשווי שלהם כולל משלוח.

פורסם

שיכריז על זה בתור PDA.

פורסם

נראה לי אני אבקש שיכריז על זה כרכיב מחשב. אין על זה מכס, אלא רק מע"מ [שזה גם מספיק..] בניגוד לטלפונים ניידים שעליהם צריך לשלם סה"כ 33.4% מהשווי שלהם כולל משלוח.

אז במקום 33.4% תשלם 16....

ואגב, אם פותחים את החבילה (ועושים את זה) די הלך עליך-

מרגע שהמכשיר רשום במשרד התקשורת כמכשיר סלולרי, אם אתה מכריז עליו כמשהו אחר תצטרך לשלם מכס+קנס.

פורסם
  • מחבר

מה הסיכוי שיפתחו את זה? אני הזמנתי כמה פעמים מחו"ל ומעולם לא פתחו את החבילות.

למה להכריז על זה בתור PDA? זה רק מע"מ ויש סיכוי שהם באמת יאמינו שזה מה שזה אם הם יפתחו את החבילה?

***האם ישנו צורך לפרוץ את המכשיר הבא [נקנה ב-T-MOBILE]:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170527640455&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123#ht_500wt_1154

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים