פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים היום התקשרתי לכבליםאמרתי שיש לי אינטרנט מהיר 12 שעובד מצויין רוצה לשדרג למהירות גבוהה יותר, 16אתה לא צריך אינטרנט יותר מהיר ממה שיש לך היום, אמרה לי נציגת השרות.גם לי יש בבית ואין לי מה לעשות עם כזו מהירות, מה שיש לך זה מספיק בהחלט.אחרי ששיכנעתי אותה שאני רוצה יותר מהיר אמרה מ-12 אפשר לעבור ישר ל-100 אין משהו באמצעאמרתי לה שבבזק יש 15 20 ו30 ולמה בכבלים אין משהו באמצעאמרה זה המצב וכך הסתיימה השיחה.זו בעיה.
פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים 1. גם לבזק בפועל המהירויות הגבוהות לא בדיוק זמינות בהרבה מקומות2. גם ה100 לא זמין, הם יצרו אותו בשביל להיות "פי 2 מה50 של בזק"המצב בארץ מבחינת מהירות זוועתי להחריד בגלל העובדה הפשוטה שאנחנו תלויים בMED לחיבור לעולם החיצוני והם לא מתכננים להשתדרג בזמן הקרוב
פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים מחבר החיבור שיש לי ישים בכל המקומות בארץ או בחול, אין מצב שאני מקבל פחות.
פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים מחבר אני עם ספק אורנג'מקבל תמיד את מקסימום המהירותעוד לא נתקלתי במצב שבו היתה חסימה כלשהי
פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים http://www.speedtest.net/תעשה אחד לארץ (תקבל מהירות מלאה)תעשה אחד לארה"ב... ניו-יורק וכו'...תעלה לפה תוצאות ואז נדבר
פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים מחבר מה אני צריך ניו יורקמוריד ראפידשייר והוטפייל על המקסימוםגם ביטורנט במקסימום (בתוך 5 שניות)
פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים על מטמון (Cache) שמעת ?כל הספקיות עושות את זה, כדאי להתעדכן.תנסה לראות סטרים מחו"ל או כל דבר שמצריך טעינה ישירה מאתר מחו"ל בשעות העומס.רמז: לא בטוח שתקבל אפילו חצי מהמהירות שאליה אתה מחובר...
פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים תגידו, כמה אתם מצליחים לקבל מראפידשייר והוטפייל?אני על מהירות 12 בכבלים ואני מקבל באיזור ה-200 קילובייט לשנייה (קילובייט ולא קילוביט...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.