פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים האם מישהו מכיר פירוול שעובד בשכבות 4-5 ויכול לסנן ע"פ header של transport stream ?
פורסם 2010 באוגוסט 2115 שנים מחבר חומרהשואל כשאלה עקרוניתנניח תקציב בלתי מוגבלנפחי תעבורה נניח 100 מגה, אבל שזה לא יגביל את התשובה
פורסם 2010 באוגוסט 2315 שנים תעבור קצת על מודולים של DPI אם לך כבר בידיים חומרה.אני חייב להזהיר אותך שמודבר על ציוד מאוד יקר.
פורסם 2010 באוגוסט 2315 שנים האם מישהו מכיר פירוול שעובד בשכבות 4-5 ויכול לסנן ע"פ header של transport stream ?תבדוק את Palo Alto Networks, גם לצ'קפויינט יש מודולים של DPI, כנ"ל ג'וניפר וגם הASA של סיסקו מאפשרים את זה, אבל לא ברמה טובה במיוחד.וזה פחות משנה תעבורה בMBITים, כיוון שאלא אם אתה הולך על L7(מה שפאולו אלטו מאפשר בעקרון, כמו רוב הALFים היום) אין בדיקה של התוכן של הפקאט עצמו, מה שיותר משנה זה כמות חיבורים בשניה, ואם צריך לעשות SSL Inspection או לא.
פורסם 2010 באוגוסט 2315 שנים מחבר אין בדיקה של התוכן של הפקאט עצמו, אז זהו שמה שאני צריך זה כן בדיקה של תוכן הפאקט לבדיקה שמדובר בתוכן וידאו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.