עבור לתוכן

אייפון 4 VS מכשיר Android

Featured Replies

פורסם

הכל מהסיבה הפשוטה שלאפל היה יתרון בזמנים, האיפון נוצר קודם

אבל השוק של ישומי האנדרואיד צומח בקצב לא אנושי אז בקרוב יהיה כבר מהפך

נחיה ונראה, נחזור לפה עוד שנה ונראה את המהפך

פורסם

עד שהאפליקציות בתשלום לא יהיו פתוחות לכל העולם, המהפך הזה לא יתרחש, או יתרחש לאט מאוד.

פורסם

??? מה עם market enabler ?

פורסם

עזוב את הקהילה הקטנה יחסית של מי שמתעסק וחורש על המכשיר שלו- נראה לך שמליונים על גבי מליונים של אנשים יתחילו עכשיו לעשות ROOT בצורה סדרתית?

i think not

פורסם

אותם המיליונים שעושים JAILBREAK... במיוחד אחרי שהם הפכו את זה לפשוט על ידי גלישה לאתר אחד וזהו

לאנדרואידים כבר יש את http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=747598 הפתרון שלנו ל 1 CLICK ROOT

פורסם

אייפון זה סוג של עבדות.

ההגבלות שלו מגוחכות.

http://www.youtube.com/watch?v=dikaQjMO388

תעשה לעצמך טובה, קנה מכשיר עם אנדרויד.

פורסם
  • מחבר

זאת באמת דילמה, השאלה אם באמת בא להתחיל את כל התהליך הזה של ROOT וFLASH ומינהם, רק כדי לא להיות "עבד".

או לחסוך לעצמי את הטרחה הזאת ולקנות מכשיר שעונה על חלק מהצרכים שלי, אומנם הוא עממי בטירוף, והפריצה שלו יותר פשוטה (תכלס לא נראה לי שאני אפרוץ כי לשלם 1$ בישביל אפליקציה זה לא כזה נורא, ורוב האפליקציות שוות את הכסף.)

נראה לי שכרגע אני הולך לכיוון של האייפון, רק מפני שקצת לא מתאים לי ההתעסקות הבלתי פוסקת בבפנוכו של המכשיר כדי לתקן כל מיני באגים(לדוגמא כל ההחלפות בין הFLAHים כדי שהעברית תעבוד כמו שצריך, מה גם שברור לי שבגלל שזה קוד פתוח זה אומר שאני כל הזמן צריך לחפש גרסא חדשה שתיהיה אם פחות באגים, ואם למפתח נשבר פתאום אז דיי נדפקתי),

או סתם כדי שאני יוכל להתקין איזה שהיא אפליקציה.

נראה שאולי עוד שנה שהאנדרויד תיהיה יותר בשלה מבחינת האפלקציות (מה שברור לי שיקרה כי הקצת שהיא מתפתחת הוא באמת מהיר.),אז אחליף לאנדרויד.

תודה ענקית לכל העוזרים!

כרגיל אין עליכם!

פורסם

אם אתה כל כך לא רוצה לעשות עדכון למכשיר, אז חכה עוד חודש(אולי אפילו פחות) שהSGS ימכר בארץ דרך חברות הסלולר.

תהיה לך תמיכה מלאה.

פורסם

זאת באמת דילמה, השאלה אם באמת בא להתחיל את כל התהליך הזה של ROOT וFLASH ומינהם, רק כדי לא להיות "עבד".

או לחסוך לעצמי את הטרחה הזאת ולקנות מכשיר שעונה על חלק מהצרכים שלי, אומנם הוא עממי בטירוף, והפריצה שלו יותר פשוטה (תכלס לא נראה לי שאני אפרוץ כי לשלם 1$ בישביל אפליקציה זה לא כזה נורא, ורוב האפליקציות שוות את הכסף.)

נראה לי שכרגע אני הולך לכיוון של האייפון, רק מפני שקצת לא מתאים לי ההתעסקות הבלתי פוסקת בבפנוכו של המכשיר כדי לתקן כל מיני באגים(לדוגמא כל ההחלפות בין הFLAHים כדי שהעברית תעבוד כמו שצריך, מה גם שברור לי שבגלל שזה קוד פתוח זה אומר שאני כל הזמן צריך לחפש גרסא חדשה שתיהיה אם פחות באגים, ואם למפתח נשבר פתאום אז דיי נדפקתי),

נראה שאולי עוד שנה שהאנדרויד תיהיה יותר בשלה מבחינת האפלקציות (מה שברור לי שיקרה כי הקצת שהיא מתפתחת הוא באמת מהיר.),אז אחליף לאנדרויד.

תודה ענקית לכל העוזרים!

כרגיל אין עליכם!

אף אחד לא אומר שצריך לעשות פלאש כל יומיים, תקנה מכשיר, תתקין עברית, אם היא בסדר אז תשאר עם מה שיש וזהו, אם לא תתעדכן אחת לחודש אם יש גירסא טובה יותר בזה נגמר העניין.

פורסם

אתה לא צריך ROOT ולהחליף ROMים באנדרואיד אם אתה לא הולך להתעסק עם ה "בפנוכו" של המערכת. המערכת פתוחה מראש לכל מה שאתה רוצה, אם בא לך לקחת את זה לשלב הבא ולשנות את המערכת לחלוטין בהתאם לצרכים שלך- אז אתה עושה ROOT או מחליף רומים או מה שלא יהיה.

אין לזה קשר לבאגים, ולאנדרואיד כמערכת יש מעט מאוד באגים.

לגבי עברית, בפרויו יש עברית רשמית לכתיבה/קריאה, עברית לממשק אני בספק אם תהיה אי פעם (ואני אישית נגד, מערכות הפעלה שנבנו משמאל לימין פשוט לא אמורות לפעול מימין לשמאל. איכס)

פורסם

בחטיפת ת'רד קלה, אני טס לגרמניה בחודש הבא והחלטתי שאני מצ'פר את עצמי עם איזה סמסונג גלקסי 9000 ככה. יש לי אפס נסיון עם אנדרואיד, אני מניח שאני שואל אם אני אקבל לי טלפון ש"מדבר" גרמנית? ואם כן, אם אני יכול פשוט לשחלף את המערכת לאנגלית בצורה פשוטה יחסית? (באמת שאני לא ממש מחפש לפרוץ את הטלפון ולהחליף את כל המערכת הפעלה, רק שיהיה לי אנגלית, עברית להודעות SMS ואולי את המרקט).

פורסם

בכל גרסה אפשר להחליף לאנגלית ברגע.

בגרמניה יש בדיוק את אותה גירסה לאנדרויד שיש בשאר אירופה.

פורסם

תודה ענקית לכל העוזרים!

כרגיל אין עליכם!

פריצה לאייפון זה לא בשביל לעקוף את הדולר המגוחך לאפליקציה בApp Store.

פריצה לאייפון זה בשביל להוציא אותו לחופש, לפתוח אותו מהאזיקים שהאייפון נעול בתוכם על ידי אפל.

זה בשביל לשים ערכות נושא, widgets, לעשות לו sim-free, לתת לו אפשרות להפוך לתחנת WiFi, או אפילו להתקין עליו אנדרויד, לתת לו אפשרות לשנמך גרסא, מולטיטאסקינג אמיתי ולא להקפיא את האפליקציות (למרות שלדעתי זה מה שצריך להיות), אימולטורים, עכבר BT, שלטי Wii ועוד כל כך הרבה דברים שזה פשוט מטורף לא לפרוץ אייפון.

בכל מקרה, אם אתה מתעניין, בשביל לפרוץ אייפון היום, כל אייפון שזה יהיה, הוא צריך להיותב בגרסא קודמת ל4.0.2 וכל מה שצריך לעשות זה ללכת לjailbreakme.com ולעשות Slide to Jailbreak.

שיהיה בהצלחה ותהנה עם המכשיר החדש שלך. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים