פורסם 2010 באוגוסט 1315 שנים הייקניתי את הקירור הנ"ל , ברגע שהברגתי את הברגים , פתאום שמעתי שבירה מהתושבת , לא ממליץ ביכלל על הקירור הזה , קניתי מKSP , אני מקווה מאוד שהם יזכו אותי.קוני
פורסם 2010 באוגוסט 1315 שנים אתה מדבר על ALPINE 11 PRO REV2?לא נתקלתי בזה, ותאמין לי שהתעללתי בו עד שהצלחתי להתקין אותו.אבל KSP מכרו לחבר שלי את הקירור הזה שבור, וגם על שלי היו מספר בלאיים ושריטות.
פורסם 2010 באוגוסט 1315 שנים לא ממליץ לקנות מוצרים של Arctic Cooling בכלל. בניגוד לחברות אחרות בתחום, שירות הלקוחות של החברה העולמית לא קיים ולדעתי מדובר בחברה של איש אחד שמייצרת את המוצרים שלה בסין. לא הייתי סומך גם על ההכרזה שלה לשש שנות אחריות.
פורסם 2010 באוגוסט 1415 שנים מחבר זה לא בדיוק כך, כי הקירור של כרטיס המסך שלי מעולה AC PRO TWIN . פשוט הדגם הספציפי הזה לא מוצלח, לא לפסול את החברה .
פורסם 2010 באוגוסט 1415 שנים כל אחד שיעשה את השיקול שלו. חיפשתי את השירות שלהם במשך יותר משבועיים עד שטרחו לענות לי במייל. בטלפון אף פעם לא הצלחתי להשיג אותם. בהנהלה הראשית של החברה עונה תמיד מזכירה אלקטרונית ואף פעם לא חזרו אליי. פשוט קחו את זה בחשבון לפני שאתם קונים מוצר שלהם.
פורסם 2010 באוגוסט 1415 שנים אז מה הטענה שלך כלפי הקרור? או שהתושבת על לוח האם חלשה\עקומה, או שאתה לא יודע להרכיב כמו שצריך ומפעיל כוח היכן שלא צריך...
פורסם 2010 באוגוסט 1415 שנים אני לא יודע מה אתה מבלבלים, אבל הרכבתי כבר 10 כאלה, די בקלות, נכון שהצ'ופציקים הקטנים שנתקעים בתושבת מעצבנים, ויכלו לעשות את זה יותר חכם, אבל חוץ מזה - קירור מצויים ושקט.
פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים מחבר היידיברתי עם KSP , הם הזמינו לי תושבת מסניף אחר, ויתנו לי ברגע שיגיע, לפי דעתי KSP חברה שלא מבישת את הפירמה .רוני
פורסם 2010 באוגוסט 1515 שנים פותח התרד אני לא מבין למה לבוא ולהשמיץ חברה או מוצר מסוים שהתקלה בכלל לא נובעת ממנו ?תהיה בטוח שהמון אנשים הרכיבו ולהם לא קרה כלום..למה ? כי כנראה עשית משהו לא קשורה..על כל מקרה הדיון מיותר..שכן "הבעיה" הוסברה..התרד ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.