עבור לתוכן

לא ממליץ קניית ALPINE PRO 11 REV2 , התושבת נישברת בקלות

Featured Replies

פורסם

היי

קניתי את הקירור הנ"ל , ברגע שהברגתי את הברגים , פתאום שמעתי שבירה מהתושבת , לא ממליץ ביכלל על הקירור הזה , קניתי מKSP , אני מקווה מאוד שהם יזכו אותי.

קוני

פורסם

אתה מדבר על ALPINE 11 PRO REV2?

לא נתקלתי בזה, ותאמין לי שהתעללתי בו עד שהצלחתי להתקין אותו.

אבל KSP מכרו לחבר שלי את הקירור הזה שבור, וגם על שלי היו מספר בלאיים ושריטות.

פורסם
  • מחבר

כן ,כן , זה דגם 11, כניראה שיש פגם היצור .

פורסם

באופן מפתיע, הרבה דברים שמגיעים ל- KSP נמצאים פגומים ::)

פורסם

לא ממליץ לקנות מוצרים של Arctic Cooling בכלל. בניגוד לחברות אחרות בתחום, שירות הלקוחות של החברה העולמית לא קיים ולדעתי מדובר בחברה של איש אחד שמייצרת את המוצרים שלה בסין. לא הייתי סומך גם על ההכרזה שלה לשש שנות אחריות.

פורסם

מחזק, ניראית חברה קיקיונית מאוד.

פורסם
  • מחבר

זה לא בדיוק כך, כי הקירור של כרטיס המסך שלי מעולה AC PRO TWIN . פשוט הדגם הספציפי הזה לא מוצלח, לא לפסול את החברה .

פורסם

כל אחד שיעשה את השיקול שלו. חיפשתי את השירות שלהם במשך יותר משבועיים עד שטרחו לענות לי במייל. בטלפון אף פעם לא הצלחתי להשיג אותם. בהנהלה הראשית של החברה עונה תמיד מזכירה אלקטרונית ואף פעם לא חזרו אליי. פשוט קחו את זה בחשבון לפני שאתם קונים מוצר שלהם.

פורסם

אני לא מבין משהו: נשבר הקירור עצמו או התושבת שלו על לוח האם?

פורסם
  • מחבר

היי

התושבת שלו על לוח האם נישברה.

פורסם

אז מה הטענה שלך כלפי הקרור? או שהתושבת על לוח האם חלשה\עקומה, או שאתה לא יודע להרכיב כמו שצריך ומפעיל כוח היכן שלא צריך...

פורסם

אני לא יודע מה אתה מבלבלים, אבל הרכבתי כבר 10 כאלה, די בקלות, נכון שהצ'ופציקים הקטנים שנתקעים בתושבת מעצבנים, ויכלו לעשות את זה יותר חכם, אבל חוץ מזה - קירור מצויים ושקט.

פורסם
  • מחבר

היי

דיברתי עם KSP , הם הזמינו לי תושבת מסניף אחר, ויתנו לי ברגע שיגיע, לפי דעתי KSP חברה שלא מבישת את הפירמה .

רוני

פורסם

פותח התרד אני לא מבין למה לבוא ולהשמיץ חברה או מוצר מסוים שהתקלה בכלל לא נובעת ממנו ?

תהיה בטוח שהמון אנשים הרכיבו ולהם לא קרה כלום..למה ? כי כנראה עשית משהו לא קשורה..

על כל מקרה הדיון מיותר..שכן "הבעיה" הוסברה..

התרד ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים